میلاد عزیزم ممنون بخاطر اطلاع رسانیت
با این حساب اگه بجای تورنت از لینکهای مستقیم استفاده کنی حجم دریافتیت بالاتر از این هم میره
فقط بگو در طول روز سرعت حدود چنده؟
میلاد عزیزم ممنون بخاطر اطلاع رسانیت
با این حساب اگه بجای تورنت از لینکهای مستقیم استفاده کنی حجم دریافتیت بالاتر از این هم میره
فقط بگو در طول روز سرعت حدود چنده؟
سلام
از بین پارس و صبا نه تنها من بلکه بنظر من فکر میکنم هم صبا رو پیشنهاد میکن (صبا همه جارو نمیتونه بده ها) شمارتو از تو سایتش www. sabanet.ir چک کن .
ولی من انصافا 128 دارم راضییم در حد لالیگا
پشتیبانیشونونم همون فاراس یعنی تو اهوازه
شبانشم (من خودم جدیدا تست نکرد)اما بچه ها میگن الان 50 60 تا رو میده (قبلا من یه بار تست زدم 25 بیشتر نداد) خدا رو شکر قطعی هم نداشتم.خوبیشونم اینه که بجز مرز مرانو حداثر 2 روزه راه اندازی میکنن.بهر حال فروم های بقیه شهرها و همین اهواز هم میتونه کمک خوبی تو انتخابت بکنه
در مورد سرویس صبانت اینطور که تو فروم بقیه شهرها مثلا مشهد یا اصفهان و یا تبریزو.... خوندم همه راضی بودن !شبانه هاشم چیزی که من جدیدا از بچه ها شنیدم میگن نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته و اینکه یوزر و پسورد سرویس رایگانش فرق میکنه بنظر من یه مزییته
دوستان این درسته که پارس الان سرعت دانلود شبانه رو برای 128 بالای 120 بسته ؟ به نظرتون این وضع پارس تا کی ادامه پیدا کنه ؟ آیا این هم یه تور پهن کردنه مثل اوایل شاتل ؟
fashion boy جان اوایل (یکی دو روز اول) سرعت بیشتر از 45 نمیرفت و نوسانش زیاد بود به طور متوسط رویه 30 بود اما یهو سرعت کشید بالاالان کمتر از 150 نمیاد و به طور متوسط رویه 200
فقط بایس حواست باشه که یهو اشتراکتو تمومو نکنییه فایل 200 مگی رو تو 15 دقیقه دان کردم
شما اگه براتون زحمتی نیست به صورت شماتیک میزان دانلود شبانتون رو نشون بدید تا بتونیم مقایسه کنیم
بله درسته البته 120 نه ،200. شبانه و روزانه اش سرعت یکیه
نمیدونم فعلا که
بیشتر شرکتا سرویسای حجمیشون رو سرعت بالا میبندن و این سیاست کلی همه شرکتاس![]()
مرسی مرسی
این دکمه تشکر برا من هنوز فعال نشده
من متقاعد شدم برم از شاتل بگیرم اما یه موضوع مونده میلادdjmilad_mrb میگه پارس آنلاین بهتره ! ؟
دوست عزیز اگه ممکنه یه عکس از سرعت شبانت بذارو هم به فرموده جناب میلاد خان رسیدگی کن
ممنون.
آره همین بنده خدا (djmilad_mrb) روز های اول که گرفته بود میگفت سرعتش پایینه اما الان مثله اینکه کف من هم برونده.
اگه واقعا سرعت دانلودش شبانه اینجوری که زده باشه (سه برابر شاتل سرعتشه )و همینجوری بمونه دنیا فقط پارس آنلاین . خودم هم مشتریش میشم البته بعد از عید چون نمیخوام تو عید خماری بمونم تا از رانژه خارج کنن خطم رو. شایدم روی اون یکی خطم انداختم.
Last edited by davidmti; 28-02-2010 at 21:51.
من یکی از دوستم که وایرلس از فنا وا میگیره میگه سرعتش رفته رو ۳۰۰!
برای منم پارسان رفته رو ۱۵۰.شاتل هم اگه نجنبه بیشتر یوزر اش رو از دست میده.البته با پهنای باندی که شرکتی مثل پارسان داره ۱مگ هم میتونه به همه یوزر هاش بده.
Last edited by skyboy; 28-02-2010 at 22:13.
دوستان تو خونه جدید ما تلفن نیست !!! میخواستم ببینم اگه مخابرات درخواست بدیم برای خط تلفن چند روز طول میکشه تا بیان برای سیم کشی ؟ کلا چقدر وقت میبره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)