تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 163 از 414 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

خوب بچه ها بعد از یه تست یه هفته ای از اشتراک با دس پر اومدم

این میزان دانلود شبانه من همگی از تورنت

توضیح: برایه اینکه بتونم به صورت شماتیک اینو تو سایت قرار بدم مجبور شدم ابتدا یه فایل اکسل از کل مصرفم بگیرم (اونایی که پارس دارن میدنم منظور چیه) بعد از مرتب کردن اونو تو سایت گزاشتم
    و دیگه اینکه زمان رایگان دانلود شبانه پارس یک ساعت کمتر از شاتل میباشد

واقعا الان به خودم فحش میدم چرا اینهمه مدت با شاتل همکاری کردم
    میلاد عزیزم ممنون بخاطر اطلاع رسانیت
    با این حساب اگه بجای تورنت از لینکهای مستقیم استفاده کنی حجم دریافتیت بالاتر از این هم میره
    فقط بگو در طول روز سرعت حدود چنده؟

2. 2 کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام داداش. من آخر این ماه مخیوام برم تو خونه جدید . اونجا میخوام از پارس آنلاین 128 5 گیگ بخرم به نظرت خوبه یا منم بیام صبانت ؟ صبانت چجوریاست از نظر : قطعی - پشتیبانی-سرعت دانلود-سرعت دانلود شبانه ؟

ممنون.
    سلام
    از بین پارس و صبا نه تنها من بلکه بنظر من فکر میکنم هم صبا رو پیشنهاد میکن (صبا همه جارو نمیتونه بده ها) شمارتو از تو سایتش www. sabanet.ir چک کن .
    ولی من انصافا 128 دارم راضییم در حد لالیگا
    پشتیبانیشونونم همون فاراس یعنی تو اهوازه
    شبانشم (من خودم جدیدا تست نکرد)اما بچه ها میگن الان 50 60 تا رو میده (قبلا من یه بار تست زدم 25 بیشتر نداد) خدا رو شکر قطعی هم نداشتم.خوبیشونم اینه که بجز مرز مرانو حداثر 2 روزه راه اندازی میکنن.بهر حال فروم های بقیه شهرها و همین اهواز هم میتونه کمک خوبی تو انتخابت بکنه

4. 5 کاربر از nima2112 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز هدف از ایجاد این تاپیک، بحث و گفتگو پیرامون شرکتایست که اینترنت پرسرعت ارائه میدن
    ضمن تشکر به علت شرکت در مباحث این تاپیک
    حقیقت بیشتر این شرکتا سیاست یکسانی دارن اما اون چیزی که یه شرکت رو نسبت به بقیه در اولویت بالاتری قرار میده ثبات هست، میزان سرعت در روز رو نمیتوان به عنوان یه شاخص برایه مقایسه بین شرکتا استفاده کرد چیزی که برایه خیلی از اعضا این تاپیک مهمه میزان سرعت در دانلود شبانس یا به عبارت دیگه مقدار دریافتی(دانلود) شما تو ساعات رایگان
    حقیقت تو این مدت(6 ماه) که من مشترک شاتل بودم تقریبا در روز که اصلا مشکلی نداشتم و مشکلات بیشتر مربوط به ساعات رایگان بود همون ساعات رایگان هم برایه یکسری از مراکز مخابراتی بسیار عالی بود و متاسفانه برایه یه سری دیگه

شرکت شاتل اگه مشکل دانلود شبانه اش رو حل میکرد به مراتب خیلی بهتر از بقیه شرکتا بود
    پس شما هم اگه از سرویستون در شب راضی هستید عنوان کنید

در مورد سرویس صبانت اینطور که تو فروم بقیه شهرها مثلا مشهد یا اصفهان و یا تبریزو.... خوندم همه راضی بودن !شبانه هاشم چیزی که من جدیدا از بچه ها شنیدم میگن نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته و اینکه یوزر و پسورد سرویس رایگانش فرق میکنه بنظر من یه مزییته

6. 4 کاربر از nima2112 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان این درسته که پارس الان سرعت دانلود شبانه رو برای 128 بالای 120 بسته ؟ به نظرتون این وضع پارس تا کی ادامه پیدا کنه ؟ آیا این هم یه تور پهن کردنه مثل اوایل شاتل ؟

8. 4 کاربر از H @ di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میلاد عزیزم ممنون بخاطر اطلاع رسانیت
    با این حساب اگه بجای تورنت از لینکهای مستقیم استفاده کنی حجم دریافتیت بالاتر از این هم میره
    فقط بگو در طول روز سرعت حدود چنده؟
    fashion boy جان اوایل (یکی دو روز اول) سرعت بیشتر از 45 نمیرفت و نوسانش زیاد بود به طور متوسط رویه 30 بود اما یهو سرعت کشید بالا الان کمتر از 150 نمیاد و به طور متوسط رویه 200
    فقط بایس حواست باشه که یهو اشتراکتو تمومو نکنی یه فایل 200 مگی رو تو 15 دقیقه دان کردم
    در مورد سرویس صبانت اینطور که تو فروم بقیه شهرها مثلا مشهد یا اصفهان و یا تبریزو.... خوندم همه راضی بودن !شبانه هاشم چیزی که من جدیدا از بچه ها شنیدم میگن نسبت به قبل خیلی بالاتر رفته و اینکه یوزر و پسورد سرویس رایگانش فرق میکنه بنظر من یه مزییته
    شما اگه براتون زحمتی نیست به صورت شماتیک میزان دانلود شبانتون رو نشون بدید تا بتونیم مقایسه کنیم

دوستان این درسته که پارس الان سرعت دانلود شبانه رو برای 128 بالای 120 بسته ؟ به نظرتون این وضع پارس تا کی ادامه پیدا کنه ؟ آیا این هم یه تور پهن کردنه مثل اوایل شاتل ؟
    بله درسته البته 120 نه ،200 . شبانه و روزانه اش سرعت یکیه نمیدونم فعلا که
    بیشتر شرکتا سرویسای حجمیشون رو سرعت بالا میبندن و این سیاست کلی همه شرکتاس

10. 3 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه 12 و 13 تومن بود که همه میرفتن نامحدود میگرفتن داداشم.
    من خودم از شاتل 512 (که البته بچه های این تاپیک میگن سرعت دانلود 512 با 128 یکیه )با محدودیت 3 گیگ گرفتم در حد چند تا mp3 دانلود کردن و وب گردی هست. شب ها که حجم رایگانه (1 شب تا 7صبح) میزارم برای دانلود فیلم یا نرم افزار پر حجم. من مرکز گلستانم سرعت دانلود روز ها که 61 کیلوبایت در ثانیست که تقریبا ساعتی 200 مگ میتونه دانلود کنه.شب ها هم گاهی شب ها تا 1200 مگ هم دانلود داشتم اما بیشتر بین 800 مگ تا 1000 مگ دانلود دارم مگر بعضی مواقع مثل ماه پیش که 3 هفته پشت سر هم مشکل دانلود شبانه داشتیم.وگرنه تو این 4 ماه در کل راضی هستم ازش.این هم تعرفه های شاتل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    فارا هم بچه راضی هستن از روزانش اما مدت شبانش کمه سرعت شبانه هم بعضی ها راضین بعضی ها نه و برای استفاده رایگان شبانش (3صبح تا 7 صبح) باید یوزر پسوردت رو عوض کنی.

کد:
    پارس آنلاین هم که یکی از بچه های تاپیک (اگه یکی 2 صفحه قبل رو بخونی) تازه گرفته زیاد راضی نیست.
    بقیه شرکت ها هم که ول معطلن.این هم از طومار پاسخ ما .

مرسی مرسی
    این دکمه تشکر برا من هنوز فعال نشده
    من متقاعد شدم برم از شاتل بگیرم اما یه موضوع مونده میلادdjmilad_mrb میگه پارس آنلاین بهتره ! ؟

12. 3 کاربر از pandev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام
    از بین پارس و صبا نه تنها من بلکه بنظر من فکر میکنم هم صبا رو پیشنهاد میکن (صبا همه جارو نمیتونه بده ها) شمارتو از تو سایتش www. sabanet.ir چک کن .
    ولی من انصافا 128 دارم راضییم در حد لالیگا
    پشتیبانیشونونم همون فاراس یعنی تو اهوازه
    شبانشم (من خودم جدیدا تست نکرد)اما بچه ها میگن الان 50 60 تا رو میده (قبلا من یه بار تست زدم 25 بیشتر نداد) خدا رو شکر قطعی هم نداشتم.خوبیشونم اینه که بجز مرز مرانو حداثر 2 روزه راه اندازی میکنن.بهر حال فروم های بقیه شهرها و همین اهواز هم میتونه کمک خوبی تو انتخابت بکنه
    دوست عزیز اگه ممکنه یه عکس از سرعت شبانت بذار و هم به فرموده جناب میلاد خان رسیدگی کن

ممنون.

14. 3 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرسی مرسی
    این دکمه تشکر برا من هنوز فعال نشده
    من متقاعد شدم برم از شاتل بگیرم اما یه موضوع مونده میلادdjmilad_mrb میگه پارس آنلاین بهتره ! ؟
    آره همین بنده خدا (djmilad_mrb) روز های اول که گرفته بود میگفت سرعتش پایینه اما الان مثله اینکه کف من هم برونده.
    اگه واقعا سرعت دانلودش شبانه اینجوری که زده باشه (سه برابر شاتل سرعتشه )و همینجوری بمونه دنیا فقط پارس آنلاین . خودم هم مشتریش میشم البته بعد از عید چون نمیخوام تو عید خماری بمونم تا از رانژه خارج کنن خطم رو. شایدم روی اون یکی خطم انداختم.

Last edited by davidmti; 28-02-2010 at 21:51.

16. 2 کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه skyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من یکی از دوستم که وایرلس از فنا وا میگیره میگه سرعتش رفته رو ۳۰۰!
    برای منم پارسان رفته رو ۱۵۰.شاتل هم اگه نجنبه بیشتر یوزر اش رو از دست میده.البته با پهنای باندی که شرکتی مثل پارسان داره ۱مگ هم میتونه به همه یوزر هاش بده.
    Last edited by skyboy; 28-02-2010 at 22:13.

18. 3 کاربر از skyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان تو خونه جدید ما تلفن نیست !!! میخواستم ببینم اگه مخابرات درخواست بدیم برای خط تلفن چند روز طول میکشه تا بیان برای سیم کشی ؟ کلا چقدر وقت میبره ؟

20. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •