مرسي از جوابت ولي من وايرلس براي كامپيوتر ندارم ولي بلوتوز دارم كه مي خوام از طريق بلوتوز وصل بشه اگه كسي مي دونه جواب بده مرسي
مرسي از جوابت ولي من وايرلس براي كامپيوتر ندارم ولي بلوتوز دارم كه مي خوام از طريق بلوتوز وصل بشه اگه كسي مي دونه جواب بده مرسي
سلام دوستان من گوشیم مشکل پیدا کرده وقتی روشنش میکنم صفحه رنگی رنگی میشه هیچی و وقتی هم تو شارژ میذارم باتری پر نمیشه چه کنم ؟
سلام .یکی راهنمایی کنه لطفا. شاید قبلا بحث شده باشه ولی ندیدم. اس م اس رو که زده 500 تا فقط. ولی گوشیه من 12 تا 15 که تو inbox میرسه پیغام میده پاک کنم که جا نیست.اگه نکنم هم اس م اس بعدی نمیرسه.outbox هم 10 تا توشه. کلافم کرده .چیکارش کنم. مرسی
بچه ها جديدترين فريمور فارسي كه الان واسه اين گوشي هست چيه؟
كسي لينك دانلود ازش داره؟
500 تا شامل اس ام اس هایی که در my folders هست هم میشه . my folders رو خالی کنید مشکل حل میشه .
مرسی ک جواب دادی. ولی تو my folder هم حداکثر 200 تا دارم.بازم هی پیغام میده
خواب من این قابلیت رو فعال نکردم چون شاید یه موقع گوشیم اتفاقی برعکس بشه و من تماس و از دست بدم .یعنی راه دیگه ای نداره؟
یه سوال داشتم...چه طوری میشه از این wi-fi استفاده کرد؟؟؟؟باید pc خودت وایرلس داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد یا به هیچی احتیاج نداره؟؟؟سرعت دانلودش چه قدره؟؟؟؟
تماس رو از دست نمیدی.فقط میره تو حالت سایلنت.
بله باید تو خونه وایرلس داشته باشی.(یا مودم/روتر وایرلس داشته باشی یا کامپیوترت کارت شبکه وایرلس داشته باشه.)
بابا یکی راهنمایی کنه. چیکارش کنم ک وقتی تو memory status نگاه میکنم خود گوشیم زده 260/500 .ولی فول میزنه!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)