دوستان چه دسته هایی برای این بازی خوبه
که هم برای فیفا هم برای pes خوب کار بده
من میخوام 4شنبه یه دسته بخرم
دوستان چه دسته هایی برای این بازی خوبه
که هم برای فیفا هم برای pes خوب کار بده
من میخوام 4شنبه یه دسته بخرم
دوستان
بازم سلام چمن مشكل عمده اي نيست با يك پچ به راحتي حل ميشه
ای بابا با دسته خیلی مشکل داره ؟؟
پس نگیرم ؟
من از فوتبال حالم به هم می خوره ولی اینو می خوام برای این که به وقت یکی میاد با هم بازی کنیم
اگه این طوره این دانلود رو کنسل کنم برم نسخه 360 رو بخرم
با توجه به Devdata ی فیفا 2009 اغلب دسته های شناخته شده و مناسب FIFA از مارک های logitech و Saitek هستند به علاوه ی دسته ی XBOX 360 .دوستان چه دسته هایی برای این بازی خوبه
این بازی با هر دسته مشکل نداره. اگر هم مشکل داشته باشه، باید devdata ی مناسب اون رو بسازید که من وارد نیستم.ای بابا با دسته خیلی مشکل داره ؟؟
پس نگیرم ؟
دسته ی سیم دار XBOX 360 رو پیشنهاد می کنم.من میخوام 4شنبه یه دسته بخرم
فکر کنم برای ps3 و روی همه ی کنسول ها 2 2009october یعنی 4 روز دیگه میاد ( به گفته سایت بازی)
ولی نسخه ی pc چند روز زودتر اومده که بعضی ها هم یه مشکلاتبی باش داشتن ولی زیاد جدی نبوده
ولی نمیدونم برای ps3 هم زود تر اومده یا نه
اما بهتر شما یه چند روز دیگه هم منتظر بمونی
من تو اصفهان دسته ی xbox سیم دار پایین تر از 45 تومان پیدا نکردم
همه جا همینطوریه
یه دسته بگین خواهشا مدلشم بگین
که خیلی گرون نباشه
تو تهران دسته ی XBOX 360 سیم دار حدود 30 تومنه. شما می تونید از دسته های فراسو استفاده کنید طرج XBOX 360 که حداکثر احتمالا 15 تومنه. ولی تو FIFA به مشکل برمیخورید و باید یه سری فایل ها رو دستکاری کنید که من سر در نمیارم.من تو اصفهان دسته ی xbox سیم دار پایین تر از 45 تومان پیدا نکردم
همه جا همینطوریه
یه دسته بگین خواهشا مدلشم بگین
که خیلی گرون نباشه
خوب یه چیزی معرفی کنین که تو fifa بیاد
یعنی فقط دسته ی xbox بازی fifa رو پشتیبانی میکنه؟
من از فروشگاه سایت خریدم و بازی ایراد داره تو نصب :(
اقا نخرید قعلا ایینیکه الان برای فروش هست (من خریدم) آنلاک شده ی دمو هست در واقع نه منیجر مودش درسته نه دموی اول بازی داره و نه ...
یه 4 روز صبرکنید دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)