بابا ایول ترکوندیا .... روزی چند ساعت درس نمی خوندی ؟؟؟؟
بابا ایول ترکوندیا .... روزی چند ساعت درس نمی خوندی ؟؟؟؟
اول ببخشید به خاطر اینکه به موضوع تاپیک دقت نکردم و این موضوع رو نباید اینجا مطرح میکردم
ادبیات گاج با کلک فرق زیادی نداره حتی کلک یه کوچولو از گاج بهتره
منم دینی گاج دارم خوبه ولی انتشارات کتاب سبز دینیش خیلی بهتره میتونید از کنکوریها 88 بپرسید یا خودتون تو کتابخونه نگاه کنید
عربی من خودم قبلا گفته بودم عربی به زبان ساده خیلی خوبه اون 2 تا کتابی که این وبلاگ معرفی کرده کتاب تست عربیه
واژگان زبان هم فقط کتاب سبز
ریاضی و فیزیک هم واقعا ببخشید من فقط عمومیا اون وبلاگ نگاه کردم بعدش تو p30 قرار دادمشرمنده
الان هم اون وبلاگ پاک میکنم از شما هم میخوام آدرس اون وبلاگ از نقل قولتون پاک کنید تا دوستان دچار اشتباه نشوند![]()
ما مخلصیم این که چیزی نیست یکی از دوستام همه رو 20 گرفت عربی 19
به زودی ریزنمراتمو میذارم وبه عهدی که بسته بودیم وفا میکنم![]()
ای بابا
من نخوندم زیاد الان پشیمونم
واقعا بالای 19 شدن هیچ کاری نداشت![]()
درباره نحوه تاثیر گذاریه هر درس بگید ...تو کنکور منظورمه!
مرسی×
هیچ تاثیری نداره !! :ديدرباره نحوه تاثیر گذاریه هر درس بگید ...تو کنکور منظورمه!
مرسی×
من خودم تصویب می کنم !! :دي
کسی می دونه از اینترنت هم می شه کارنامه رو گرفت یا نه ؟؟؟ ؟
واسه تهران اگه مثل اون اصفهانه باشه خوبه ! !
بابا دمت گرم.خیلی باحالی!
امیدوارم تو کنکور هم موفق بشی.
دیگه انقدر ها هم آسون نیست . هر کسی زحمت می کشید نتیجشو می دید همونطوری که هز کس برایکنکور تلاش کنه نتیجشو می گیره
پشیمونی فایده نداره . البته خودم هم پشیمونم :
- اگه فیزیک اون جریان های متناوب رو میخوندم الان فیزیکو 20 گرفته بودم
- اگه شب قبل از امتحان هندسه خوب می خوابیدم وضعم بهتر بود فقط 30 صدم می خواستم تا بالای 19 بیام !!!!
و هزاران اما و اگر های دیگه ...
ان شا ا.. کنکورو موفق بشیم
من از افراد مختلف که توی این زمینه هستن پرسیدم خودشون هم نمی فهمن چکار می کنن
تا اونجایی که میدونم نمرات تأثیر وزنی داره به عبارت دیگه یه معیاری مثله تراز برای هر درس تعریف می کنن که هرچقدر نمره شما نسبت به میانگین بالا یا پایین باشه به همون نسبت برای شما امتیاز محسوب میشه
در ضمن چیزی به نام تأثیر معدل نیست بلکه هر درس جداگانه تأثیر میذاره
من یه چیز شنیده بودم که می گفتن نمره ها رو a b c d می کنن ! بعد اونجوری تراز می دن !تا اونجایی که میدونم نمرات تأثیر وزنی داره به عبارت دیگه یه معیاری مثله تراز برای هر درس تعریف می کنن که هرچقدر نمره شما نسبت به میانگین بالا یا پایین باشه به همون نسبت برای شما امتیاز محسوب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)