بله پست صفحه قبل رو خوندم....من اصلا کاری ندارم به pes ...چون اصلا نصب نکردم و نخواهم کرد...بازی نميکنم!!!!(البته با لپ تاپ)...
من ميگم چرا desktop aero اينقدر امتيازش کم ميشه نسبت به کارت گرافيک هاي ATI ؟؟؟؟![]()
بله پست صفحه قبل رو خوندم....من اصلا کاری ندارم به pes ...چون اصلا نصب نکردم و نخواهم کرد...بازی نميکنم!!!!(البته با لپ تاپ)...
من ميگم چرا desktop aero اينقدر امتيازش کم ميشه نسبت به کارت گرافيک هاي ATI ؟؟؟؟![]()
دوست عزیز احتمالا دلیلش اینه که گرافیک های ATI بین دو تا گرافیک سوییچ نمیکنن،
NVIDIA با تکنولوژی OPTIMUS وقتی کار گرافیکی نداری از گرافیک پایین استفاده میکنه، که اون میشه desktop aero و تو بازی و کارای گرافیگی سنگین تر سوییچ میکنه تو گرافیک اصلی و این میشه Gaming
اگه اشتباه نکنم دلیلش اینه.
اگه اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن.
احتمالا" هنگام استفاده در محیط ویندوز از گرافیک داخلی استفاده می کند. خلاصه این اپتیموس برای خودش داستانیه. جالبه که سونی و دل و اج پی در لپ تاپاش از این تکنولوژی استفاده نمی کنند ولی سوئیچ گرافیک در ati تایید می شود چون دستی است و به خود شما بستگی دارد.
مشکلتون حل شد/؟
نه تو محيط ويندوز مشکل دارم...مثلا تو بعضي از کارهاي گرافيکي خيلي سبک هم اين گرافيک Intel کم مياره....چند باز ديدم ويندوز پيام داده که اگه ميخواي performance بره بالا desktop aero رو غير فعال کن....مصيبتي شده اين optimus ...راستي تو لپ تاپ هاي msi که optimus دارند ديدم که ميتوني با يک کليد سوييچ کني بين دو تا کارت گرافيک...البته با چند ثانيه تاخير و پرش تصوير ....اگه asus هم اينکارو بکنه خيلي خوب ميشه....من مثلا يه برنامه رو انتخاب ميکنم که با nvidia اجرا بشه،باز موقع اجرا ميبينم که از گرافيک اينتل استفاده کرده...خلاصه حسابی رفته رو اعضابم....ميتونيم به asus پيشنهاد بديم يه hotkey واسه تعويض بين دو گرافيک قراربده؟؟؟؟
یعنی هنز مشکل سوییچ هستش؟
msi کلید سخت افزاری داره یا نرم افزاری؟
MSI و LENOVO برای سوئیچ در گرافیکهای مبنای ATI کلید سخت افزاری دارند.
تو قسمت تنظیمات اول High Performance Nvidia Processor رو انتخاب کن و از لیست پایین برای همه تنظیمان اونی که علامت GeForce داره رو انتخاب کن.
من با گرافیک اینتل Starcraft بازی کردم! نمی دونم برای تو چرا کم میاره
MSI کليد سخت افزاری داره....منتها رو MSI هم باز DESKTOP AERO امتیازش کم بود...
من فکر کنم کلا NVIDIA با DESKTOP AERO مشکل داره....رو دسکتاپم 9500 GT دارم....اونم DESKTOP AERO گرفته 4.9 ....!!!
هنوز با OPTIMUS مشکل دارم....از خود سايت ASUS چند تا درايور دانلود کردم،زد سيستم رو ترکوند...هماهنگ نبود....مثلا درایوی که تو سایت ASUS هست،OPTIMUS نداره...حسشم نيست که ويندوز دوباره بريزم....سرويس پک يک هم که داره مياد...منتظر ميشم بياد بعد ويندوز عوض کنم یا ويندوز رو عوض کنم؟
عجب داستاني شده اين optimus!!!!
يعني اين همه ادعا كه در موردoptimus كرده بود(ايسوس)جز درد سر چيزي نداره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)