تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 174 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    اگه level controler شما مشکل نداشته باشه و درایور آنرا نصب نموده اید.ودر Device Manager آنرا میشناسد .
    شما سیم RX هارد رو به TX
    سیم TX هارد رو به RX مبدل متصل نمایید .
    GND هم که مشخصه

نکته : شما قبل از اینکه مبدل را به هارد متصل نمایید HyperTerminal را باز کنید سیم RX, TX مبدل را به هم اتصال بدهید اگر با اینکار در هایپرترمینال میتوانید تایپ کنید مبدل شما درست است و وقتی اتصال را قطع نمایید نباید چیزی در هایپر ترمینال تایپ شود.
    سلام دوست عزیز من این کارهای رو انجام دادم ......> >>
    اگه level controler شما مشکل نداشته باشه و درایور آنرا نصب نموده اید.ودر Device Manager آنرا میشناسد .
    شما سیم RX هارد رو به TX
    GND هم که مشخصه

نکته : شما قبل از اینکه مبدل را به هارد متصل نمایید HyperTerminal را باز کنید سیم RX, TX مبدل را به هم اتصال بدهید اگر با اینکار در هایپرترمینال میتوانید تایپ کنید مبدل شما درست است و وقتی اتصال را قطع نمایید نباید چیزی در هایپر ترمینال تایپ شود.

همه چیز اوکی هست یعنی وقتی سیم TX و RX رو به هم وصل میکنم در هایپر می تونم تایپ کنم اما وقتی سیم RX هارد رو به TX
    سیم TX هارد رو به RX
    GND را سرجاش وصل می کنم نمی تونم در هایپر ترمینال فرامین را تایپ کنم یعنی < F3 T ظاهر نمیشه ضمنا ویندوزم 7 64 بیتی هست درایورش هم نصبه توی DEVICE MANAGER هم پورتش مشخصه نمی دونم مشکل از کجاست

ممنون از پاسخ شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

سلام دوست عزیز من این کارهای رو انجام دادم ......> >>
    شما سیم RX هارد رو به TX
    GND هم که مشخصه

همه چیز اوکی هست یعنی وقتی سیم TX و RX رو به هم وصل میکنم در هایپر می تونم تایپ کنم اما وقتی سیم RX هارد رو به TX
    سیم TX هارد رو به RX
    GND را سرجاش وصل می کنم نمی تونم در هایپر ترمینال فرامین را تایپ کنم یعنی < F3 T ظاهر نمیشه ضمنا ویندوزم 7 64 بیتی هست درایورش هم نصبه توی DEVICE MANAGER هم پورتش مشخصه نمی دونم مشکل از کجاست

ممنون از پاسخ شما
    سلام
    کاش از اول میگفتید ویندوز شما 64 بیته !
    برای ویندوز 7 64bit از برنامه Putty استفاده نمایید HyperTerminal در ویندوز 64 بیت کار نمیکنه.

این هم لینک برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MJHamed; 19-09-2014 at 23:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یه نفر نیست به من کمک کنه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نفر نیست به من کمک کنه
    دوست گرامي ، براي حل مشكلي كه داريد نياز به ابزارهاي خاصي هست و خودتان نميتوانيد كاري انجام دهيد . چاره اي جزء ارسال به شركتها و يا كلينيكهاي تخصصي نداريد .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    کاش از اول میگفتید ویندوز شما 64 بیته !
    برای ویندوز 7 64bit از برنامه Putty استفاده نمایید HyperTerminal در ویندوز 64 بیت کار نمیکنه.

این هم لینک برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام داداش با این برنامه هم تست کردم جواب نگرفتم - من از usb to ttl استفاده می کنم آیا سیم grn هم لازمه وصل باشه یا نه ؟ اگه وصل بودنش لازم نیست احتمال داره وصل بودنش باعث بشه هایپر یا برنامه های دیگه کار نکنن؟ چون 2 تا سیم rx و tx رو وقتی به هم وصل می کنم در هایپر یا برنامه های دیگه می تونم تایپ کنم اما وقتی کلید ctrl+z رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و ضمنا با سه تا سیم مختلف هم تست کردم سیمها سالم هستند

ممنون از راهنمایتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

با درود و سلام

بله اتصال بدنه GND نیاز هست. این روش با هایپر ترمینال در ویندوز 64 بیتی کار نمیکند. با برنامه Putty کار کنید .
    مدل دقیق هارد شما چیست !؟ آیا موتور هارد شما کار میکنه !؟ مین بورد هارد سالمه !!؟
    فقط مدل هاییکه در فایل PDF موجوده با این روش قابل حل میباشد همچنین هاردهایی که به هیچ عنوان در بایوس شناخته نمیشوند یا ظرفیت صفر نشان میدهند ( لیست هاردهای مشکل دار)
    من فکر میکنم شما تو قسمت تنظیمات و محل اتصال به هارد مشکل دارید یا اینکه اشکال هارد شما چیز دیگه ای هست.
    Last edited by MJHamed; 21-09-2014 at 21:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با درود و سلام

بله اتصال بدنه GND نیاز هست. این روش با هایپر ترمینال در ویندوز 64 بیتی کار نمیکند. با برنامه Putty کار کنید .
    مدل دقیق هارد شما چیست !؟ آیا موتور هارد شما کار میکنه !؟ مین بورد هارد سالمه !!؟
    فقط مدل هاییکه در فایل PDF موجوده با این روش قابل حل میباشد همچنین هاردهایی که به هیچ عنوان در بایوس شناخته نمیشوند یا ظرفیت صفر نشان میدهند ( لیست هاردهای مشکل دار)
    من فکر میکنم شما تو قسمت تنظیمات و محل اتصال به هارد مشکل دارید یا اینکه اشکال هارد شما چیز دیگه ای هست.

با سلام و تشکر از صبر و شکیبایی شما در پاسخ دادن

من دوتا هارد مکستور 160 گیگ یک مدل STM3160813AS دارم یکیش سالمه و اون یکی مشکل داره (( مشکلشم اینه که در بایوس شناخته می شه و حتی در دیوایس منیجر یا نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم شناخته میشه اما ظرفیت هارد رو 3 گیگابایت نشون میده )) در مای کامپیوتر اما درایو ها رو نشون نمیده با روش شما و فایل آموزشی تون هم توی ویندوز هفت 64 بیتی تست کردم و هم در ویندوز هفت 32 بیتی با لبتاپ و حتی نرم افزار Putty رو هم طبق پیشنهاد شما تست کردم اما جواب نگرفتم - البته با هر دوتا هارد تست کردم هم هارد سالم و هم هارد معیوب اما < f3t در هایپر و Putty ظاهر نمیشه ضمنا نرم افزار realterm رو هم تست کردم باز هم نشد (( در نرم افزار realterm قسمت txd که نشان دهنده data out from pc هست کار میکنه یعنی چراغش روشن میشه وقتی تایپ می کنم اما قسمت rxd که نشان دهنده data coming in to pc هست کار نمی کنه)) تمام تنظیمات و مواردی که تو فایل آموزشی تون موجود هست رو به صورت صحیح انجام دادم و بررسی کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم

با تشکر از شما دوست عزیز

داره خودمونی میشه ghasem402's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همه
    من یه هارد 500 دارم که به خاطر نصب ویندوز دوباره پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم(بازیک)

قبل ویندوز عوض کردن یه هارد 500 دیگه هم داشتم که راحت کار میکرد
    ولی بعد نصب ویندوز فقط درایو هاشو نمیشناسه!
    از هر نرم افزاری که بگید استفاده کردم حتی درایو هارو تو بعضی نرم افزارا نشون میده ولی تو ویندوز نه!
    تمام statusها هم okمیزنه
    الان من چیکار کنم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به همه
    من یه هارد 500 دارم که به خاطر نصب ویندوز دوباره پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم(بازیک)

قبل ویندوز عوض کردن یه هارد 500 دیگه هم داشتم که راحت کار میکرد
    ولی بعد نصب ویندوز فقط درایو هاشو نمیشناسه!
    از هر نرم افزاری که بگید استفاده کردم حتی درایو هارو تو بعضی نرم افزارا نشون میده ولی تو ویندوز نه!
    تمام statusها هم okمیزنه
    الان من چیکار کنم
    تو disk managment اثری از پارتیشن ها نیست؟

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghasem402's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تو disk managment اثری از پارتیشن ها نیست؟
    خیر پارتیشن های هارد رو نشون نمیده.نه به عنوان دیسک اول نه دوم...هارد دیگه ای تست کردم با همون کابل ها کار کرد...
    و اینکه این هارد دینامیک هست اون دو تا بازیک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •