دوستان الان قیمتش چنده؟بهتر از این سیستم چیزه دیگه ای هم تو این مایه ها هست؟
دوستان الان قیمتش چنده؟بهتر از این سیستم چیزه دیگه ای هم تو این مایه ها هست؟
123 تومان
سايت چاره
سلام
من فايلهاي mts كه توسط دوربين هاي اچ دي سوني توليد مي شود را مي بينم با حجمهاي كم مثلا 100 مگي وقتي از يك فايل به فايل بعدي مي رود مدتي مثلا 5 ثانيه طول ميكشد تا لود كند دليلش چيست مال همه اينگونه است؟
فيرمويرش هم به روز است
i مخفف Interlaced هست و p مخفف Progressive. روش تولید تصویر Interlacing، روش در هم تنیدن تصاویره که با پهنای باند ثابت و شکستن هر فریم به دو فیلد بالایی و پایینی، فریم ریت دو برابر بهمون میده و اجازه میده تا تصاویر روان تری رو داشته باشیم. Progressive نمایش ساده ی یک تصویر به ازای هر فریم هست. Interlacing تکنولوژی مخصوص لامپ های اشعه کاتدی (CRT) در تلویزیون ها هست که قاعدتا با بازنشسته شدن این نسل از نمایشگرها، کم کم باید از صحنه ی روزگار محو بشه، اما هنوز طرفداران زیادی داره و بعیده که این امر به این زودی ها صورت بگیره. به جز تلویزیون های CRT، تقریبا تمام نمایشگرهای دیگه مثل مانیتورها، LCD ها، پلاسما ها، LED ها و ... از نوع نمایش Progressive استفاده می کنن.
در کل، در پهنای باند ثابت؛
Interlaced: حرکت روان تر
Progressive: کیفیت بالاتر
اگه تلویزیون LCD یا LED دارید، از همون 1080p و فریم ریت 50 یا 60 استفاده کنید. Interlaced فقط برای استفاده تو تلویزیون های CRT مناسبه.
متاسفانه این دستگاه تو پخش کدک AVCHD کمی مشکل داره (تو فرمور های جدید). معمولا صدا رو دیرتر لود می کنه. دلیلش احتمالا نقص نرم افزاریه، چون دیدم تو ورژن های قدیمی تر، خوب پخش می کرد.
دوستان من فیلم بلوری فول اچی دی و اچی دارم اگه کسی مایل باشه حاضر به تعویض هستم کسی مایل بود به ای من پیام بده
amirreza_khodaei
دوستان من با کنترل wd که منوها رو بالا پایین میکنم کولر دو تیکه بالای ال سی دی خاموش میشه چند بار تست کردم همینجور شد اول فکر کردم اشکال از کولره و لی بعد با کمال تعجب دیدم که انگار سیستم این دو بزرگوار باهم تداخل داره تا حالا برای کسی پیش اومده؟
Last edited by jingooli; 26-04-2011 at 13:09.
منم وقتی استفاده میکنم بعدش میبینم ----- روشن شده ! اما تاحالا دقت نکردم ببینم که کدوم دکمشو میزنم با ----- تداخل داره !
برای منم بعضی وقتا همینجوری میشه! خیلی عجیبه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)