خب بچه ها
من اپديت كردم
با snu
ابتدا فايلها را دانلود كردم
بعد تو مسير خودشون ريختم
بعد زدم اپديت
خب بچه ها
من اپديت كردم
با snu
ابتدا فايلها را دانلود كردم
بعد تو مسير خودشون ريختم
بعد زدم اپديت
منم آپدیت کردم .. البته همین نیم ساعت پیش ...
ولی تغییری احساس نکردم .. چی تغییر کرده ؟
از دوستانی که گوشیشونو به فریمور جدید آپگرد کردن لطف کنند تغییراتی که بوجود اومده را بگن. من که اینترنت پر سرعت ندارم . خیلی دوست دارم آپ کنم. شاید همین روزا برم کافینت.
سلام
منم 3 روزی هست آپدیت کردم و با گوشی هم حسابی ور رفتم.
و اما تغییرات:
ابتدا بگم کسایی که میخوان آپدیت کنن حتما انجام بدن .
سرعت گوشی تویه منو موزیک پلیر و گالری بیشتر شده مخصوصا تویه منو.
گوشی با تم افکت مشکلی دیگه نداره قبلا اگه روشن میکردی گوشی بل کل دیوونه میشد.
صدایه اسپیکر میشه گفت تغریبا درست شده کسایی که دارن میدونن از 70 به بالا چجور بود ولی الان درست شده.
سرعت تویه ویدیو سنتر بالاتر رفته.
فوکوس کردن تویه دوربین حس میکنم کمی بهتر شده آخه قبلا بعضی مواقع فوکوسش خطا داشت.
وب بروزر خود گوشی بهتر شده قبلا بعضی مواقع گیر میکرد و میومد بیرون از وب بروزر.
باگی که تویه وب سرچ بود هنوز پابرجاست.
سرعت وصل شدن به جی پی اس بیشتر شده و باگی که تویه قسمت جی پی اس دیتا بود رفع شده.
در مورد شارژش هنوز نمیتونم نظر بدم اما حس میکنم یه باگی داشت که گوشی 4 تا خط باتری داشت و بعد از یه تماس میرفت رویه پاور سیوینگ درست شده باشه.
فعلا همینارو کشف کردمچیزه دیگه ای دیده شد خبر میدم.
سلام
خوب اول جواب دوستمون رو بدم که با گوشی کابل تی وی وجود نداره و اون شماره سریال برای فعال کردن یکی از بازی های از پیش نصب شده روی گوشی هستش نه خرید میتونی وارد انگیج بشی و در option قسمت مربوته کدت رو وارد کنی تا اون بازی تا اون تاریخ فعال بشه
اما اپدیت؛که به نظرم از بین این 3 فریمور که اومد و من از 10 به ترتیب که اومد شروع به اپدیت کردم بهترین فریمور و موثرترین باشه
1- دوربین به نظرم تغییر نکرده و اگه داشته خیلی ملموس نیست
2- سرعت گوشی خیلی بهتر شده و بر خلاف دوستان که میگن با نصب فریمور جدید همیشه اوایل سرعت بالا میره مثل ویندوز که تازه نصب میکنی ،من تو هیچ فریموری از n86 هنوز این افزایش سرعت رو ندیده بودم
3- تم افکت عالی شده و به هیچ وجه باعث کندی گوشی نمیشه
4- در بین تمام فرمورها من با 11 سریعتر connect میشدم در gps و این فرمور هم هنوز کندی اتصال رو داره ولی از فریمور 20 بهتره ولی از 11 کنتره
5- باگ صدای کیپد رفع شده
6- باگ وب رفع شده
7- سرعت گالری هم بطور قابل ملاحظه ای بهتر شده اما هنوز جا برا بهتر شدن داره
در کل این فریمور واقعا گوشی رو پر سرعت تر کرده و امید میده که در فریمورهای بعدی خیلی هم بهتر بشه
اما برای اپدیت توصیه میکنم بجای اپدیت با nsu یا فونیکس و جف با خود گوشی اپدیت کنین که اگه فریمور گوشیتون 20.115 هستش فایل اپدیتتون حدود 700 کیلوبایته که در عرض 5 دقیقه دانلود و نصب میشه و اگه فریمورتون 11 یا 10 هستش که خوب حجم کمی بیشتر میشه اما بازم سریعتر و ایمنتره
موفق باشین
Last edited by aban366; 14-01-2010 at 10:43.
اقا نمیدونم چی نصب کردم هر وقت گوشی زنگ میخوره یا SMS میاد یه پنجره بالا میاد روش نوشته
top radio apps for nokia
چطور این رو از بین ببرم
بچه ها با خود گوشی چه جوری میشه آپدیت کرد؟
فریمور گوشی من 20.115 هست.
اگه آپدیت کنم گوشی فرمت میشه؟
tools-divive maneger-option- updeit
حجم حدود 700 کیلوبایته و سر 2 دقیقه اپدیت میشه و نصب میشه و چیزی هم فرمت نمیشه هیچی
با ایرانسل دیگه؟؟
من با خیال راحت آپ کنم ؟پاک نشه یه وقت ؟؟
برای منم این تبلیغات میاد، اما فکر نکنم مربوط به مشکلی از گوشی باشه، در کل فکر کنم چیز مهمی نیست تازه خیلی با کلاسم هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)