آقا پوريا راست ميگن داش اول اين تايپيك رو يه سرچي بزن اگه چيزي گيرت نيومد بيا نيازت رو مطرح كن. دوستان هم تا جايي كه از دستشون بر مياد كمكتون ميكنن
آقا پوريا طفلك تازه واردهآقا اگه طلبی داری یا میخوای بزنی تعارف نکن
جدی میگماااا![]()
![]()
آقا پوريا راست ميگن داش اول اين تايپيك رو يه سرچي بزن اگه چيزي گيرت نيومد بيا نيازت رو مطرح كن. دوستان هم تا جايي كه از دستشون بر مياد كمكتون ميكنن
آقا پوريا طفلك تازه واردهآقا اگه طلبی داری یا میخوای بزنی تعارف نکن
جدی میگماااا![]()
![]()
آتیش 4 شنبه سوری با طعم رنوار !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس تو تاریکیه مطلق و با تنظیمات اتوماتیک و بدون فلش گرفته شده![]()
Last edited by pooria.rio; 17-03-2010 at 13:42.
اتفاقا اسم دقیق دقیقش رنواره !
چون یه اسم فرانسویه و تو زبون فرانسه برخلاف انگلیش ! E با صدای OU تلفظ میشه
مثلا به le میگن لو !![]()
محمد جان توضیحات دقیق داد.....برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجا برید:دوستان عزیز تلفظ درست این مدل رنییر هستش . با تشکر
تلفظ درست رو هم خط اول گذاشته که همون رنوار هستش.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
پدر من امروز یدونه KC910 گرفت و همه چیز عالی بود تا اینکه بعد از گرفتن 7,8 تا عکس بودن مشکل , وقتی یه عکس دیگه گرفتیم گوشی فریز شد. فقط هم با بیرون آوردن باتری درست شد. بعد هم دوباره امتحانش کردم بعد از هر 4,5 تا عکس فریز میشه و دوباره مجبورم باتری رو دربیارم.
راه حلی سراغ دارین ؟ با آپدیت Firmware امیدی به درست شدنش هست ؟
ویرایش : گویا با خاموش کردن فلش درست میشه !
Last edited by Mr.Crow; 17-03-2010 at 19:44.
بله مشکل نرم افزاریه....ببرید گارانتی یا اینکه فیرمور رو آپدیت کنید.....
فیرمورتون چه نسخه ای هستش؟! تو قسمت تنظیمات گوشی، یه قسمت داره به نام اطلاعات گوشی (Handset Information) اونجا ببنید نسخه فیرمور چنده؟!
من چون خودم تا حالا LG نداشتم زیاد وارد نیستم ! اگه اشتباه نکنم باید این باشه : V10fفیرمورتون چه نسخه ای هستش؟! تو قسمت تنظیمات گوشی، یه قسمت داره به نام اطلاعات گوشی (Handset Information) اونجا ببنید نسخه فیرمور چنده؟!
الآن توی سایتش دیدم V10j هم اومده. یعنی به ترتیب الفبا هست : f , g , h , i , j و ... ؟
خدا رو شکر وقتی فلش خاموش باشه اصلآ فریز نمیکنه ! پدرم هم زیاد کاری به فلش ندارهولی در هر حال آپدیتش میکنم ببینم چی میشه.
تشکر بابت راهنمایی
يه فورمت بزن
از منو#910*#3845
اينهم آخرين ورژن trekbuddy0.9.95 حتما دانلودش كنيد![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)