تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 531 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان من با ویندوز آپدیت مشکل دارم... سرویسش غیر فعاله... می گه ریستارت کن تا فعال شه اما بازم نمی شه... به صورت دستی هم می خوام از تو لیست سرویس ها فعالش کنم، تو لیست نیست اصلا...

ممنون

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان نمیشه وین 7 رو از طریق خود ویندوز به روز کرد و کسایی که این کار رو بکنن کرک پر میشه

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام.دوستان یه اشکالی بوجود اومده در خاموش کردنم. اگر دقت کرده باشید وقتی به اینترنت وصل میشید ویندوز 7 خودش شروع میکنه به اپدیت کردن.منم گزاشتم 100% بشه و اینستال رو زدم و به پایان رسید و خواست ری استارت بشه.اما بعد اول به صفحه ی داس میره و یه چرت و پرت هایی میاره و بعد ریست میشه. اما وقتی شاتدان میزنم صفحه ی داس که میاد دیگه نمی ره و دستگاه خاموش نمی شه و کاملا هنگ میکنه.
    به دادم برسید.
    ویندوز رو ریستور کن، توی منوی استارا بنویس restore و System Restore رو انتخاب کن و ویندوز رو به زمان قبل آپدیت یا دورتر ببر. بعد آپیدت رو غیر فعال کن. (اونم اگهتو استارت بنویسی update پیدا میکنی)
    سلام.
    وقتی روی کامپیوترم xp نصب می کنم مشکلی نداره ولی وقتی ویستا یا هفت نصب میکنم همین که میخواد بالا بیاد به صفحه آبی در حد نیم ثانیه ضاهر و سپس ریستارت میشه!!!!
    چکار کنم؟
    مشخصات سیستمت چیه؟

من روی لپ تا= خودم ویندوز 7 نصب کردم حالت شیشه ای نداشت و preview صفحه ها رو روی تسک بار نشون نمی داد و گزینه ی preview desktop with aero peek خاموش بود درایور کارت گرافیکمو داونلود کردم درست شد.
    الان روی vaio نصب کردم همین مشکلو داره درایورشو داونلود کردم و نصب کردم ولی درست نمیشه! وقتی display -> screen resolution میرم هم اسم کارت گرافیکیم نیست وقتی رو detect می زنم به لیست اضافه میشه nvidia m 8400 gmt که مدل کارت گرافیکشه و روش کلیک می کنم ولی میرم بیرون دوباره میام می بینم برگشته به حالت قبل!
    چی کار باید بکنم؟
    درایور کارت گرافیک رو unistall کن و سیستمو ریستارت کن و از نو نصب کن. در ضمن مطمئنی درایور مال 7 یا ویستا هست و مال همین مدل گرافیکه؟
    مشخصات دو تا لپ تاب رو بدی، میشه بهتر کمک کرد

سلام
    دوستان من با ویندوز آپدیت مشکل دارم... سرویسش غیر فعاله... می گه ریستارت کن تا فعال شه اما بازم نمی شه... به صورت دستی هم می خوام از تو لیست سرویس ها فعالش کنم، تو لیست نیست اصلا...

ممنون
    دوستان نمیشه وین 7 رو از طریق خود ویندوز به روز کرد و کسایی که این کار رو بکنن کرک پر میشه
    ویندوز آپدیت احتمالا" کرک رو غیر فعال میکنه. توصیه میشود آپدیت نکنید تا مشکلات عجیب غریب براتون پیش نیاد
    Last edited by Linux Learner; 10-09-2009 at 12:47.

4. 3 کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برا من که اینطور نیست هم کرکش کردم و هم دارم از طریق ویندوز تا حالا اپدیتش میکنم

موفق باشید

6. 3 کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برا من که اینطور نیست هم کرکش کردم و هم دارم از طریق ویندوز تا حالا اپدیتش میکنم

موفق باشید
    در تاییده حرفه دوستمون باید بگم که ماله منم به طور اتوماتیک آپدیت میشه و هیچ مشکلیم واسه کرک ایجاد نمیشه...
    شما زا چه کرکی استفاده کردی؟

8. 2 کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

سلام من تا حالا چند باری ویندوز 7 با نسخه های مختلف رو روی سیستمم نصب کردم یه مشکلی توی نصب اولیه ویندوز دارم :
    بعد از اینکه سیستم از روی cd بوت می شه لود اولیه سریع تمام می شه ولی قسمت های بعدی که می خواد بیاد هر کدومش با فاصله 5 دقیقه ای میاد تا جائی که می خوام درایو هاردم رو انتخاب کنم حدود 15 دقیقه طول می کشه تا به اینجا برسه نمی دونم مشکل از کجاست رو چندتا سیستم دیگه نصب کردم تو 3 دقیقه می رسه به انتخاب درایو هارد ولی مال من خیلی طول می کشه این مشکل رو با ویندوز ویستا هم داشتم هنوز هم حل نشده.
    این رو هم بگم که وقتی میخواد هر قسمتی رو باز کنه cd توی dvd rw من نمی چرخه بعد از 5 دقیقه شروع به چرخش که می کنه صفحه ها میاد بالا از dvd-rw هم نیست چون چندتا عوض کردم همشون همین جوریه.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

موفق باشید
    در تاییده حرفه دوستمون باید بگم که ماله منم به طور اتوماتیک آپدیت میشه و هیچ مشکلیم واسه کرک ایجاد نمیشه...
    خوب اگر روزی دیدید ویندوز ارور داد و گفت باید بخریدش بیاید همین جا اعلام کنی تا ما هم بدونیم
    کرک بخش لپ تاپ
    شما چه کرکی رو زدید

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب اگر روزی دیدید ویندوز ارور داد و گفت باید بخریدش بیاید همین جا اعلام کنی تا ما هم بدونیم
    کرک بخش لپ تاپ
    شما چه کرکی رو زدید
    منظورتون گزینه ی Slic هست؟!کرک بخش لپتاپ رو میگم...
    من از 7Loader 1.5 استفاده میکنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کرک بخش لپ تاپ
    شما چه کرکی رو زدید
    من هم از دیروز قبل از بالا اومدن ویندوز پیغام میاد که Activate Now و Activate Later که Later رو می زنم و بالا میاد اما Background مشکی هست و باید هر دفعه عکس مورد نظرم رو بذارم... یادم نیست اسم کرک چی بود چون دی وی دیش دستم نیست. آپدیت هم نکردم والا چون از روز اول ویندوز آپدیت غیر فعال بود رو ویندوزم. و تو لیست سرویس ها هم نبود. حالا امکانش هست با 7Loader کرکش کنم درست شه؟ می ترسم همینشم دیگه بالا نیاد و مجبور شم از خونه دربیام و برم دنبال دی وی دی 7

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کرک بخش لپ تاپ
    شما چه کرکی رو زدید
    من از یه کرکی استفاده کردم که باورتون نمیشد حجمش 274 کیلو بایت بود خیلی راحت کرکش کرد به شخصه نتونستم از 7loder برا کرک استفاده کنم واین کرک با این حجم پایین کار خیلی بزرگی کرد
    من ویندوزما نمیزارم اتوماتیک اپدیت بشد دستی اپدیتش میکنم
    اگه میخواست ارور بدد باید همون بار اول ارور میداد

موفق باشید

14. 2 کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •