سلام
دوستان من با ویندوز آپدیت مشکل دارم... سرویسش غیر فعاله... می گه ریستارت کن تا فعال شه اما بازم نمی شه... به صورت دستی هم می خوام از تو لیست سرویس ها فعالش کنم، تو لیست نیست اصلا...
ممنون
سلام
دوستان من با ویندوز آپدیت مشکل دارم... سرویسش غیر فعاله... می گه ریستارت کن تا فعال شه اما بازم نمی شه... به صورت دستی هم می خوام از تو لیست سرویس ها فعالش کنم، تو لیست نیست اصلا...
ممنون
دوستان نمیشه وین 7 رو از طریق خود ویندوز به روز کرد و کسایی که این کار رو بکنن کرک پر میشه
ویندوز رو ریستور کن، توی منوی استارا بنویس restore و System Restore رو انتخاب کن و ویندوز رو به زمان قبل آپدیت یا دورتر ببر. بعد آپیدت رو غیر فعال کن. (اونم اگهتو استارت بنویسی update پیدا میکنی)
مشخصات سیستمت چیه؟
درایور کارت گرافیک رو unistall کن و سیستمو ریستارت کن و از نو نصب کن. در ضمن مطمئنی درایور مال 7 یا ویستا هست و مال همین مدل گرافیکه؟
مشخصات دو تا لپ تاب رو بدی، میشه بهتر کمک کرد
ویندوز آپدیت احتمالا" کرک رو غیر فعال میکنه. توصیه میشود آپدیت نکنید تا مشکلات عجیب غریب براتون پیش نیاد
Last edited by Linux Learner; 10-09-2009 at 12:47.
برا من که اینطور نیست هم کرکش کردم و هم دارم از طریق ویندوز تا حالا اپدیتش میکنم
موفق باشید
در تاییده حرفه دوستمون باید بگم که ماله منم به طور اتوماتیک آپدیت میشه و هیچ مشکلیم واسه کرک ایجاد نمیشه...
شما زا چه کرکی استفاده کردی؟
سلام من تا حالا چند باری ویندوز 7 با نسخه های مختلف رو روی سیستمم نصب کردم یه مشکلی توی نصب اولیه ویندوز دارم :
بعد از اینکه سیستم از روی cd بوت می شه لود اولیه سریع تمام می شه ولی قسمت های بعدی که می خواد بیاد هر کدومش با فاصله 5 دقیقه ای میاد تا جائی که می خوام درایو هاردم رو انتخاب کنم حدود 15 دقیقه طول می کشه تا به اینجا برسه نمی دونم مشکل از کجاست رو چندتا سیستم دیگه نصب کردم تو 3 دقیقه می رسه به انتخاب درایو هارد ولی مال من خیلی طول می کشه این مشکل رو با ویندوز ویستا هم داشتم هنوز هم حل نشده.
این رو هم بگم که وقتی میخواد هر قسمتی رو باز کنه cd توی dvd rw من نمی چرخه بعد از 5 دقیقه شروع به چرخش که می کنه صفحه ها میاد بالا از dvd-rw هم نیست چون چندتا عوض کردم همشون همین جوریه.
خوب اگر روزی دیدید ویندوز ارور داد و گفت باید بخریدش بیاید همین جا اعلام کنی تا ما هم بدونیم
کرک بخش لپ تاپ
شما چه کرکی رو زدید
منظورتون گزینه ی Slic هست؟!کرک بخش لپتاپ رو میگم...
من از 7Loader 1.5 استفاده میکنم...
من هم از دیروز قبل از بالا اومدن ویندوز پیغام میاد که Activate Now و Activate Later که Later رو می زنم و بالا میاد اما Background مشکی هست و باید هر دفعه عکس مورد نظرم رو بذارم... یادم نیست اسم کرک چی بود چون دی وی دیش دستم نیست. آپدیت هم نکردم والا چون از روز اول ویندوز آپدیت غیر فعال بود رو ویندوزم. و تو لیست سرویس ها هم نبود. حالا امکانش هست با 7Loader کرکش کنم درست شه؟ می ترسم همینشم دیگه بالا نیاد و مجبور شم از خونه دربیام و برم دنبال دی وی دی 7
من از یه کرکی استفاده کردم که باورتون نمیشد حجمش 274 کیلو بایت بود خیلی راحت کرکش کرد به شخصه نتونستم از 7loder برا کرک استفاده کنم واین کرک با این حجم پایین کار خیلی بزرگی کرد
من ویندوزما نمیزارم اتوماتیک اپدیت بشد دستی اپدیتش میکنم
اگه میخواست ارور بدد باید همون بار اول ارور میداد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)