تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 314 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

داره خودمونی میشه saviorperi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان ممنونم که به سوال هام در رابطه با فایلهای pdf پاسخ دادید.

برام یک سوال هم پیش اومده. قبلا هم گفته بودم واسه من امنیت اطلاعات خیلی مهمه و در راستای حل این مشکل که با کوکی دارم رفتم به سایت Mobile9 و اونجا به بخشی رفتم که کلی برنامه با عناوینی مربوط به امنیت بود (3 صفحه) ولی متاسفانه چون هنوز کوکی ندارم نمیتونم تستشون کنم ببینم چجوری کار میکنن.

حال از همه دوستان خواهشمندم به من لطف کنن و به لینکی که پایین نوشتم برن و ببینن میونشون برنامه ای هست که کوکی رو قفل کنه ؟ (حداقل بخش اس ام اس هاشو چون این قسمتش واسم مهمترینه)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان من فقط به این دلیله که اقدام به خرید کوکی نمیکنم اگه روشی برای حلش پیدا کنم حتما میخرمش
    من هر روز دو بار میام به اینجا سر میزنم تا شاید کسی بهم جواب بده.دوستان لطف کنید و جواب بدید این واسم خیلی مهمه.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوستان چند تا بازی تمام لمسی و مخصوص این گوشی ها پیدا کردم
    تمام صفحه هست بازی ها و به صورت افقی نمایش داده میشن و خیلی جالب هستن
    Assassin_sCreed2_LG_KP500 که خیلی جالبه و دو مدل میشه بازی کرد یعنی اول که بازی رو میاری دو تا گذینه میاد که اگه اولی رو بزنی رو خود صفحه کلید های جهتی و کلیدهای دیگه مثل ضربه زدن و پریدن رو به صورت کم رنگ میاره رو صفحه و راحت میشه بازی کرد.
    دومی رو که بزنی هیچ چیزی نمیاد و برای مثلا جلو رفتن باید سمت راست صفحه رو فشار بدی و برای کشتن سربازها هم باید تند تند بزنی روی سرباز مورد نظر.
    GTRacing_MotorAcademy
    این هم جالبه . ماشین سواری هست و برای آوردن بازی باید گذینه اولی رو بزنید ( همه اینو بلدید) ولی برای بعدش دیگه کلید ok نداره اول زمین رو انتخاب میکنید و برای okباید بزنید روی خود عکس زمین و بعد هم ماشین رو انتخاب میکنید و میزنید روی خود ماشین تا بازی بیاد.
    تو بازی هم برای چپ و راست رفتن باید علامتهایی که سمت چپ و راست صفحه هست رو بزنین و برای ترمز پدال ترمز رو فشار بدید.
    سه تا بازی دیگه هم هست که اونا نیاز به توضیح ندارن و کار باهاشون راحته.
    البته همین ها رو هم با یک بار بازی کردن میفهمیدین کار باهاش رو.
    اندازه صفحه بعضی ها مثل این دوتای بالایی 240*400 وبقیه همن 240*320 هست.
    اینم لینک دانلود.
    حجم 3 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 4 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هر روز دو بار میام به اینجا سر میزنم تا شاید کسی بهم جواب بده.دوستان لطف کنید و جواب بدید این واسم خیلی مهمه.
    روی این گوشی به هیچ وجه نمیشه رمز گذاشت، خبالت راحت!
    آگه میخای مسیج هات رمز داشته باشن میتونی استار سامسونگ بگیری با همین قیمت کوکی
    یا اینکه یه گوشی که سیستم عامل داره بگیری مثلا 5800 یا 5530 که همه قسمتهای گوشی رو میتونی رمز دار کنی ( مسیج ها ، فولدرها ، گالری ، ویدیو و هر چیزی که فکرشو بکنی)

5. 6 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ویرایش شد!
    تکرار پست بالایی!
    Last edited by Gladiator King; 09-12-2009 at 18:11.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

مطمئنی من الان بازم تست کردم. سایلنت کردم ولی بازم صدای شاتر دوربین قطع نشد
    داداش شرمنده نمیدونم چه گوشی بود ولی من همین کار رو کردم صداش قطع شد، فکر کردم گوشی خودمه: دی الان دوباره تست کردم دیدم صدا میده. صداش جالبه که: دی
    من یکی از اونا رو تست کردم که مال اس ام اس بود و باید میرفتی توش و همیشه نرم افزارش باید باز باشه تا اس ام اس هایی که برات میاد شاید بره توش: دی
    من که تست کردم اس ام اسی توش نبود.

راستی هیچ چیز بدرد بخور دیگه ای نداشت.
    شما هر کدوم رو میخوای بگو تا همین الان براتون تست کنم
    Last edited by majid_sd2009; 09-12-2009 at 18:42.

8. 4 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینم یک کد برای تست گوشی
    1809#*500#
    اول
    1809
    بعد مربع و بعد ستاره
    بعد 500
    بعد مربع
    تست چیِ گوشی؟؟
    یعنی کدوم قسمت گوشی تست میشه؟؟؟

10. 2 کاربر از !@#$%^&*() بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

روی این گوشی به هیچ وجه نمیشه رمز گذاشت، خبالت راحت!
    آقا یه لحظه صبر کنید! من یه چیزی رو یادم رفت! من یادمه روی یکی از Memo های کوکی (که اطلاعات محرمانه بود) پسورد گذاشتم، ولی استار همچین امکانی نداره....کلا منظورم اینه که تست کنید شاید روی اس ام اس هم بشه....

آگه میخای مسیج هات رمز داشته باشن میتونی استار سامسونگ بگیری با همین قیمت کوکی
    چه جوری میشه پس گذاشت؟!؟!! رو استار منظورمه...من که روی استار روی هیچ فایلی یا چیزی نتونستم پس بزارم (به جز قفل گوشی....).
    Last edited by Michael Ropy; 09-12-2009 at 20:16.

12. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

تست چیِ گوشی؟؟
    یعنی کدوم قسمت گوشی تست میشه؟؟
    شما کد رو زدی و نفهمیدی؟
    همه چیز مثل ال سی دی و خیلی چیزای دیگه
    من از بالا یکی یکی داشتم تست میکردم رسیدم به ریست فکتوری اونم زدم گوشیم ریست شد: دی
    قا یه لحظه صبر کنید! من یه چیزی رو یادم رفت! من یادمه روی یکی از Memo های کوکی (که اطلاعات محرمانه بود) پسورد گذاشتم، ولی استار همچین امکانی نداره....کلا منظورم اینه که تست کنید شاید روی اس ام اس هم بشه....
    جدی میشه رو منو ها ی کوکی رمز گذاشت؟
    [QUOTEچه جوری میشه پس گذاشت؟!؟!! رو استار منظورمه...من که روی استار روی هیچ فایلی یا چیزی نتونستم پس بزارم (به جز قفل گوشی....).][/QUOTE]
    نه دیگه یک قسمت هست میری قسمتهایی رو که میخوای قفل بشه تیک میزنی. وقتی هم قفل میکنی دستکتاپش قفل نمیشه و راحت میتونی با دستکتاپ کار کنی حتی داخل منو هم میره ولی قسمتهایی رو که شما تیک زدی مثلا اس ام اس یا بازی و یا جاهای دیگه رو نمیشه رفت.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

جدی میشه رو منو ها ی کوکی رمز گذاشت؟
    گفتم Memo نه Menu! من فقط این رو یادمه خیلی اتفاقی یه نت محرمانه داشتم روش خیلی راحت پس گذاشتم، بقیه ی جاها رو امتحان نکردم! کاش الان کوکی رو داشتم میتونستم بهتر کمک کنم....
    نه دیگه یک قسمت هست میری قسمتهایی رو که میخوای قفل بشه تیک میزنی. وقتی هم قفل میکنی دستکتاپش قفل نمیشه و راحت میتونی با دستکتاپ کار کنی حتی داخل منو هم میره ولی قسمتهایی رو که شما تیک زدی مثلا اس ام اس یا بازی و یا جاهای دیگه رو نمیشه رفت.
    حالا اینو پیدا میکنم، ولی اینکه کلی قفل میکنه! من منظورم اینه که هر اس ام اسی که بخوای پسورد بزاری (یا ممو یا هر چی...) کوکی که اینجوری بود، اگه روی بقیه جاها هم بشه، حله! امتحان کنید لطفا!

داره خودمونی میشه mr.hack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من سامسونگ استار با این گوشی قرابت میکنه در صورتی که قیمتش هم 170000 تومان است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •