من هر روز دو بار میام به اینجا سر میزنم تا شاید کسی بهم جواب بده.دوستان لطف کنید و جواب بدید این واسم خیلی مهمه.
من هر روز دو بار میام به اینجا سر میزنم تا شاید کسی بهم جواب بده.دوستان لطف کنید و جواب بدید این واسم خیلی مهمه.
دوستان چند تا بازی تمام لمسی و مخصوص این گوشی ها پیدا کردم
تمام صفحه هست بازی ها و به صورت افقی نمایش داده میشن و خیلی جالب هستن
Assassin_sCreed2_LG_KP500 که خیلی جالبه و دو مدل میشه بازی کرد یعنی اول که بازی رو میاری دو تا گذینه میاد که اگه اولی رو بزنی رو خود صفحه کلید های جهتی و کلیدهای دیگه مثل ضربه زدن و پریدن رو به صورت کم رنگ میاره رو صفحه و راحت میشه بازی کرد.
دومی رو که بزنی هیچ چیزی نمیاد و برای مثلا جلو رفتن باید سمت راست صفحه رو فشار بدی و برای کشتن سربازها هم باید تند تند بزنی روی سرباز مورد نظر.
GTRacing_MotorAcademy
این هم جالبه . ماشین سواری هست و برای آوردن بازی باید گذینه اولی رو بزنید ( همه اینو بلدید) ولی برای بعدش دیگه کلید ok نداره اول زمین رو انتخاب میکنید و برای okباید بزنید روی خود عکس زمین و بعد هم ماشین رو انتخاب میکنید و میزنید روی خود ماشین تا بازی بیاد.
تو بازی هم برای چپ و راست رفتن باید علامتهایی که سمت چپ و راست صفحه هست رو بزنین و برای ترمز پدال ترمز رو فشار بدید.
سه تا بازی دیگه هم هست که اونا نیاز به توضیح ندارن و کار باهاشون راحته.
البته همین ها رو هم با یک بار بازی کردن میفهمیدین کار باهاش رو.
اندازه صفحه بعضی ها مثل این دوتای بالایی 240*400 وبقیه همن 240*320 هست.
اینم لینک دانلود.
حجم 3 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی این گوشی به هیچ وجه نمیشه رمز گذاشت، خبالت راحت!
آگه میخای مسیج هات رمز داشته باشن میتونی استار سامسونگ بگیری با همین قیمت کوکی
یا اینکه یه گوشی که سیستم عامل داره بگیری مثلا 5800 یا 5530 که همه قسمتهای گوشی رو میتونی رمز دار کنی ( مسیج ها ، فولدرها ، گالری ، ویدیو و هر چیزی که فکرشو بکنی)
ویرایش شد!
تکرار پست بالایی!
Last edited by Gladiator King; 09-12-2009 at 18:11.
داداش شرمنده نمیدونم چه گوشی بود ولی من همین کار رو کردم صداش قطع شد، فکر کردم گوشی خودمه: دی الان دوباره تست کردم دیدم صدا میده. صداش جالبه که: دیمطمئنیمن الان بازم تست کردم. سایلنت کردم ولی بازم صدای شاتر دوربین قطع نشد
من یکی از اونا رو تست کردم که مال اس ام اس بود و باید میرفتی توش و همیشه نرم افزارش باید باز باشه تا اس ام اس هایی که برات میاد شاید بره توش: دی
من که تست کردم اس ام اسی توش نبود.
راستی هیچ چیز بدرد بخور دیگه ای نداشت.
شما هر کدوم رو میخوای بگو تا همین الان براتون تست کنم
Last edited by majid_sd2009; 09-12-2009 at 18:42.
تست چیِ گوشی؟؟اینم یک کد برای تست گوشی
1809#*500#
اول
1809
بعد مربع و بعد ستاره
بعد 500
بعد مربع
یعنی کدوم قسمت گوشی تست میشه؟؟؟
![]()
آقا یه لحظه صبر کنید! من یه چیزی رو یادم رفت! من یادمه روی یکی از Memo های کوکی (که اطلاعات محرمانه بود) پسورد گذاشتم، ولی استار همچین امکانی نداره....کلا منظورم اینه که تست کنید شاید روی اس ام اس هم بشه....روی این گوشی به هیچ وجه نمیشه رمز گذاشت، خبالت راحت!
چه جوری میشه پس گذاشت؟!؟!! رو استار منظورمه...من که روی استار روی هیچ فایلی یا چیزی نتونستم پس بزارم (به جز قفل گوشی....).آگه میخای مسیج هات رمز داشته باشن میتونی استار سامسونگ بگیری با همین قیمت کوکی
Last edited by Michael Ropy; 09-12-2009 at 20:16.
شما کد رو زدی و نفهمیدی؟تست چیِ گوشی؟؟
یعنی کدوم قسمت گوشی تست میشه؟؟
همه چیز مثل ال سی دی و خیلی چیزای دیگه
من از بالا یکی یکی داشتم تست میکردم رسیدم به ریست فکتوری اونم زدم گوشیم ریست شد: دی
جدی میشه رو منو ها ی کوکی رمز گذاشت؟قا یه لحظه صبر کنید! من یه چیزی رو یادم رفت! من یادمه روی یکی از Memo های کوکی (که اطلاعات محرمانه بود) پسورد گذاشتم، ولی استار همچین امکانی نداره....کلا منظورم اینه که تست کنید شاید روی اس ام اس هم بشه....
[QUOTEچه جوری میشه پس گذاشت؟!؟!! رو استار منظورمه...من که روی استار روی هیچ فایلی یا چیزی نتونستم پس بزارم (به جز قفل گوشی....).][/QUOTE]
نه دیگه یک قسمت هست میری قسمتهایی رو که میخوای قفل بشه تیک میزنی. وقتی هم قفل میکنی دستکتاپش قفل نمیشه و راحت میتونی با دستکتاپ کار کنی حتی داخل منو هم میره ولی قسمتهایی رو که شما تیک زدی مثلا اس ام اس یا بازی و یا جاهای دیگه رو نمیشه رفت.
گفتم Memo نه Menu!جدی میشه رو منو ها ی کوکی رمز گذاشت؟![]()
من فقط این رو یادمه خیلی اتفاقی یه نت محرمانه داشتم روش خیلی راحت پس گذاشتم، بقیه ی جاها رو امتحان نکردم! کاش الان کوکی رو داشتم میتونستم بهتر کمک کنم....
حالا اینو پیدا میکنم، ولی اینکه کلی قفل میکنه! من منظورم اینه که هر اس ام اسی که بخوای پسورد بزاری (یا ممو یا هر چی...) کوکی که اینجوری بود، اگه روی بقیه جاها هم بشه، حله! امتحان کنید لطفا!نه دیگه یک قسمت هست میری قسمتهایی رو که میخوای قفل بشه تیک میزنی. وقتی هم قفل میکنی دستکتاپش قفل نمیشه و راحت میتونی با دستکتاپ کار کنی حتی داخل منو هم میره ولی قسمتهایی رو که شما تیک زدی مثلا اس ام اس یا بازی و یا جاهای دیگه رو نمیشه رفت.![]()
به نظر من سامسونگ استار با این گوشی قرابت میکنه در صورتی که قیمتش هم 170000 تومان است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)