اقا من با گوشی کانکت شدم بعد می رم تو sw update بعد اپدیت ورژن 22 اونجا هست با حجم 1و خورده ی مگابایت اگه از اونجا دانلود کنم و نصب کنم مشکلی ایجاد می شه .یعنی دفترچه تلفنم می پره و گوشی فلش می شه یا نه ؟
اقا من با گوشی کانکت شدم بعد می رم تو sw update بعد اپدیت ورژن 22 اونجا هست با حجم 1و خورده ی مگابایت اگه از اونجا دانلود کنم و نصب کنم مشکلی ایجاد می شه .یعنی دفترچه تلفنم می پره و گوشی فلش می شه یا نه ؟
تا جایی که میدونم فلش نمیشه فقط بروز میشه!
و دفترچه و ... هم فکر کنم سرجاش باقی میمونه!
--------
بله از طریق گوشی می تونی آپدیت را انجام بدی و اطلاعات هم سالم می مونه اما از Sw Updater نمی تونی فریم ویر را آپدیت کنی اونجایی که شما دیدی فقط به شما پیغام می ده که فلان ورژن وجود داره و شما باید برای آپدیت به مسیری که می گم بری
Meno=>Settings=>Phone=>Phone mgmt=>Devices update
در اینجا Options را بزن و Check for Updates را انتخاب کن وقتی ورژن جدید را نشون داد آپدیت را انجام بده
موفق باشی
سیستم عامل سیمبین از سه بخش تشکیل شده: هسته، بدنه و پوسته. هسته یا کرنل در قالب فایل های MCU فلش و بدنه در قالب فایل های PPM فلش و پوسته در قالب CNT فایل های فلش وجود دارن
فرمور ( سیستم عامل گوشی ) کوک شده به فرموری می گن که توسط افرادی بدنه و پوسته اون دستکاری می شه؛ امکاناتی بهش افزوده، برخی امکانات ازش حذف و یک سری از ویژگی هاش هم عوض می شه.
برخی برای این که میوزیک لایبراری پر از فایل های صوتی گوناگون در سراسر گوشی نشه ( زنگ و آهنگ و کلیپ صوتی با هم قاطی نشن ) اقدام به تغییر دایرکتوری میوزیک لایبراری از پوشه Sounds به پوشه ساختگی Music می کنن.
شما گوشیت رو دادی بیرون احتمالا برات از همین دست سازها ریختن. یه بار امتحان کن. یه پوشه به نام Music توی حافظه هارد گوشی درست کن و یه دو تا آهنگ هم بریز توش. سپس برو به پخش کننده و یه بار نوسازی یا همون Refresh کن و ببین میاد توی پخش کننده یا نه. اگه اومد یعنی این که باید آهنگ ها فقط و فقط در همون پوشه Music باشن.
شاد باشین
التماس دعا![]()
شرمنده دانلود نمیشه.میشه لینک دیگه ای بذارید؟؟؟
اقا این ورژن 22 اصلا ارزش دانلود داره.شنیدم که سر کاریه فعلا با همین ورژن تا اومدن ورژن 30 صبر می کنم. در ضمن کسی خبری از این ورژن 30 نداره.اینکه کی میاد.
برای دانلود آین برنامه باید از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کمی چون که دوستانه زحمت کش این رو زحمتشو کشیدن
سلام دوستان کسی میدونه بازی های n-gage رو چجوری باید بازی کنم ؟؟؟( بجز اینکه باید برنامه n-gage رو دانلود و اینیستال کنم )
بازیهای N-Gage که پولی هستن و شما مجبوری از نسخه کرک شده استفاده کنی که این هم مستلزم هـک شدن گوشی هستش و اگر گوشیت را آپدیت کرده باشی دیگه با برنامه های که برای هـک گذاشته شده نمی تونی هـک کنی و مجبوری از فریم ویر کوک شده استفاده کنی
و بازی کردنش هم خیلی سادست ابتدا بازی را دانلود می کنی و در فولدری به نام ngage تو هارد گوشیت کپی می کنی و بعد وارد N-Gage می شی و آیکونی که برات ظاهر شده را انتخاب می کنی تا نصب بشه و بعد از نصب می تونی بازی کنی
موفق باشی
من گوشیم رو آپ کردم وریم ور کوک شد هرو از کجا گیر بایرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)