اگه الایت یا آرکید دارید و در صورتی که LT3 ندارید آپ نکنید بهتره.................
رو اسلیم با LT+2 جواب میده و مشکلی نداره
اگه الایت یا آرکید دارید و در صورتی که LT3 ندارید آپ نکنید بهتره.................
رو اسلیم با LT+2 جواب میده و مشکلی نداره
سلام رفقا،
من يه مشكل جدى دارم اونم اينه كه وقتى مىخام اين آبديت جديدو بزنم موقع نصب كامل نميشه و آخرش گير ميكنه وبعد چند دقيقه اين كدو نشون ميده :
3151_396b_1600_2203_c000_0001
رفتم تو سايت xbox اما توضيحى براش ننوشته بود،پيش دو نفر هم بردم ولى هيچ كدوم نتونستن كارى بكنن نميدونم مشكل چيه، (فايل هم خراب نيست)اگه ابديت نشه نميتونم بازيهاى جديدو بازى كنم.
اينم مشخصات كنسولم:
داشبورد: 2.0.12625.0
ريجن: ntsc uc-2008
درايو: سامسونگ
مادربورد: فالكون
سلام... دوست عزیز مشکل شما درایوتون هست نه اپدیت ها رو بعضی درایو های سامسونگ این مشکل پیش میادسلام رفقا،
من يه مشكل جدى دارم اونم اينه كه وقتى مىخام اين آبديت جديدو بزنم موقع نصب كامل نميشه و آخرش گير ميكنه وبعد چند دقيقه اين كدو نشون ميده :
3151_396b_1600_2203_c000_0001
رفتم تو سايت xbox اما توضيحى براش ننوشته بود،پيش دو نفر هم بردم ولى هيچ كدوم نتونستن كارى بكنن نميدونم مشكل چيه، (فايل هم خراب نيست)اگه ابديت نشه نميتونم بازيهاى جديدو بازى كنم.
اينم مشخصات كنسولم:
داشبورد: 2.0.12625.0
ريجن: ntsc uc-2008
درايو: سامسونگ
مادربورد: فالكون
به به آقا میثم،چند وقت بود تو P30 ندیده بودیمتون؟؟؟
محتوای مخفی: sorry
Last edited by Alex Fera; 19-01-2012 at 21:17.
سلام به همگییییییییییییییییی...
تورو خدا اول جواب منو بدین ...من حدود دو ماه پیش کنسولم رو بردم بیرون و آپدیت کردن..
بعدش بازی bodycount رو راحت اجرا کردم و درست شد.چون قبل اینکه ببرم بیرون bodycount رو اجرا نمی کرد...الان کنسول من که bodycount رو اجرا میکنه بازی هایی مثله GOW3 یا MW3 یا HALO:REACH رو هم میتونه اجرا کنه ؟؟؟یا باز برای اینا باید ببرمش آپدیت کنن بیرون ؟؟؟
اگه لایو نرفتی و داشبرد14699رو نریختی بله به راحتی اجرا میشه
ممنون از جوابتون...
من کلا لایو نمیرم اصلا ...
1) اما همون موقع که بردم سیستمم رو بیرون و درستش کرده اگه 14699 ریخته باشه چی ؟؟؟
اصلا دو ماه پیش 14699 بوده یا نه ؟؟؟
باز اگه بازی هایی که گفتم و اجرا کنم مثل bodycount یک گزینه نمیاد که آپدیت کنه یا نه ؟؟؟
من همون سری قبول کردم آپدیت سی دی bodycount که وسطش گیر کرد و مجبور شدم بدم بیرون درستش کنن..دیگه این سی دی ها جدید این پیغام رو نمیده موقع اجرا ؟؟؟اگه داد چی ؟؟
2) بعد میخواستم بدونم بازی های Assassin's Creed Revelations و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم میتونم اجرا کنم ؟؟؟؟
بازم ممنون از جوابا خوبتون
Last edited by sadeq.ronaldo; 24-01-2012 at 11:47.
لطفآ جوابمو بدید . ممنون میشم
بازی marvel vs capcom 3 من دارم
وقتی میزارم تو xbox یچیزی میاد میگه میخایی update شه یا نه ؟
من اگه اره رو بزنم -- xboxam میپره ؟
به +lt چند لازم داره ؟
توروخدا جواب بدید
دارم از استرسه اینکه نخونه میترکم
سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. بعد از اون فقط و فقط PES12 روی کنسول اجرا می شد و حتی کال آف MW3 هم اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟
من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.
می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بقیه ی بازی ها رو انجام داد یا نه؟
و این که آیا می تونم PES10 رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیالش بشم؟
اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به لایو باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!
با سپاس فراوان. یا علی.
سلام ..تو فروم مشکلات سوال کردم اما کسی جواب نمیده
Last edited by sadeq.ronaldo; 01-02-2012 at 20:48.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)