تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 170 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تازه عضو شدم.امیدوارم در اینده بتونم برای سایت مفید باشم.

یک ماهی هست قصد خرید دوچرخه دارم.
    برای استفاده ی شهری و معمولی.
    میخوام 300 تا350 هزینه کنم.
    بدنه ی محکم و خوش ساخت
    شتاب بالا
    راحتی
    کیفیت و دوام بالای قطعات برام مهمه.

میدونم شاید پولم کم باشه و توقعاتم بالا ولی خوب میخوام تو رنج خودش بهترین باشه.

حقیقتش خیلی وقته دنبالشم و نمیتونم بخرم برای همین تصمیم گرفتم اینجا عضو بشم و از تجربیات شما استفاده کنم.
    مطمئنم با کمک شما به نتیجه میرسم و بهترین انتخاب رو دارم.

ممنون از همگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تازه عضو شدم.امیدوارم در اینده بتونم برای سایت مفید باشم.

یک ماهی هست قصد خرید دوچرخه دارم.
    برای استفاده ی شهری و معمولی.
    میخوام 300 تا350 هزینه کنم.
    بدنه ی محکم و خوش ساخت
    شتاب بالا
    راحتی
    کیفیت و دوام بالای قطعات برام مهمه.

میدونم شاید پولم کم باشه و توقعاتم بالا ولی خوب میخوام تو رنج خودش بهترین باشه.

حقیقتش خیلی وقته دنبالشم و نمیتونم بخرم برای همین تصمیم گرفتم اینجا عضو بشم و از تجربیات شما استفاده کنم.
    مطمئنم با کمک شما به نتیجه میرسم و بهترین انتخاب رو دارم.

ممنون از همگی
    بچه ها کسی نیست کمک کنه؟
    نظرتون در مورد دوچرخه های المپیا چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی نیست کمک کنه؟
    نظرتون در مورد دوچرخه های المپیا چیه؟
    با سلام
    شما با این بودجه ای که دارید بنظر بنده بهترین گزینه اورلرد هست که در برندهای متفرقه از همه بهتره و اکثر اونهایی که استفاده کردند نسبت به قیمتش راضی بودند. (مدل اورلود لئوپار که حدو 380 قیمتش)
    Last edited by akbarferdosi; 08-10-2011 at 17:16.

4. این کاربر از akbarferdosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

از یکی از بستگان یه ویوا دست دوم خریدم که واقعا عالی هست. 200 تومن پول دادم واسش و واقعا فراتر از انتظارم خوب هست.خودش تقریبا 300 خریده بود. اصلا نمیخواستم سمت ویوا برم ولی الان که تجربش کردم واقعا عالی هست نسبت به پولی که میدی.
    اورلود یکی از اشناها داره که اصلا راضی نیست. اصلا شتاب خوبی نداره.
    اونم لئوپار نیست. لئوپارد هست که قیمتش بسته به لوازمش از 300 هست تا 700
    لطفا اطلاعات دقیق بدید.
    تو این مدت خیلی تحقیق کردم و کاملا با مدل ها و قیمت ها اشنایی دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

چه اورلرد چه ویوا چه جاینت چه مریدا چه هرچی . . . مهم به نظر من لوازمی هستش که روی اونها بسته میشه وگرنه شما بدنه 1 میلیونی بخر و روش ست تورنی ببند و الی آخر ..... اصلا خروجی مناسبی نمیده . که نمونه عملی این مورد رو میشه توی انواع ارزون برندهای خیلی معروف بازار به وضوح دید که مثلا 500 هزینه دوچرخه مریدا میشه ولی کیفیت سواری و تجهیزات از یه ویوای 300 تومنی پایین تره ! پس برنامه ریزی و اطلاع دقیق از قطعات و بدنه ها و میزان بودجه کاملا میتونه یه خرید آگاهانه و خوب رو بهمراه داشته باشه .

خوب ...
    من دوچرخه ام واسه اولین بار امروز پنچر شد ! چرخ جلو . نکته اول اینکه اگر خودم این سیستم دیسک و کلا مجموعه ترمز رو باز کنم برای درآوردن چرخ ، میشه خودم دوباره ببندم ؟ نکته دوم هم اینکه این پنچرگیری های دوچرخه های ساده که رینگ های ساده دارن هم کار پنچرگیری رینگ و لاستیک آلومینیومی رو هم انجام میدم ؟! می ترسم یه گوه بزنه برای درآوردن لاستیک ، تمام رینگ رو منهدم کنه !
    مرسی .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

1

چه اورلرد چه ویوا چه جاینت چه مریدا چه هرچی . . . مهم به نظر من لوازمی هستش که روی اونها بسته میشه وگرنه شما بدنه 1 میلیونی بخر و روش ست تورنی ببند و الی آخر ..... اصلا خروجی مناسبی نمیده . که نمونه عملی این مورد رو میشه توی انواع ارزون برندهای خیلی معروف بازار به وضوح دید که مثلا 500 هزینه دوچرخه مریدا میشه ولی کیفیت سواری و تجهیزات از یه ویوای 300 تومنی پایین تره ! پس برنامه ریزی و اطلاع دقیق از قطعات و بدنه ها و میزان بودجه کاملا میتونه یه خرید آگاهانه و خوب رو بهمراه داشته باشه .

خوب ...
    من دوچرخه ام واسه اولین بار امروز پنچر شد ! چرخ جلو . نکته اول اینکه اگر خودم این سیستم دیسک و کلا مجموعه ترمز رو باز کنم برای درآوردن چرخ ، میشه خودم دوباره ببندم ؟ نکته دوم هم اینکه این پنچرگیری های دوچرخه های ساده که رینگ های ساده دارن هم کار پنچرگیری رینگ و لاستیک آلومینیومی رو هم انجام میدم ؟! می ترسم یه گوه بزنه برای درآوردن لاستیک ، تمام رینگ رو منهدم کنه !
    مرسی .
    با سلام
    لوازم روی دوچرخه مهمه ولی تنه در دوچرخه های نیمه حرفه ای و حرفه ای مسلما حرف اولو می زنه و و عمده قیمت دوچرخه قیمت تنه ست ولی در مورد دوچرخه های معمولی که قیمت پائینی دارن(200 -400 ) دیگه این قضیه خیلی صادق نیست و تنه های باکیفیت ساخت خیلی پائینتر و لوازم بهتر ست برای جذب مشتری می بندند که البته برای خیلی ها هم گزینه خوبیه و کار را انداز .
    البته اینطور هم نیست که دووچرخه های که تنه گرون دارن لوازم سطح پائینی داشته باشند و باید تناسب وجود داشته باشد . کسی که تنه 1 میلیونی میخره لوازم حداقل دئور روش می بنده و غیر از این مسلم که اشتباهست

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

بله ... ممنون از توضیحات .
    حرف من و شما یکی هستش . تنه مناسب با نیاز و لوازم مناسب . کل هدف من از نوشتن این مورد این بود که اگر زیر 500 دارید هزینه می کنید و دوچرخه سواری حرفه ای هم مدنظر شما نیست ، به نظر من سمت برندهای گرون بازار نرید چون لوازم بسیار پایینی سوار هستش روی اونها مگر اینکه بخواید لوازم رو خودتون عوض کنید که هزینه خیلی بالا میره .
    من ویوا المنت خریدم چند ماه پیش . لوازم هم ست آلیویو ... برای خرید کل مدل های 200 تا 500 تومنی رو دیدم با لوازم مختلفی که روی اونها بود از همه برندها . ولی بر حسب نیازم این رو خیلی مناسب دیدم و حدود 400 هم هزینه ام شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasool222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد مارک المپیا چیه؟ساخت کدوم کشوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد مارک المپیا چیه؟ساخت کدوم کشوره؟
    با سلام
    دوچرخه های المپیا، ویوا، اورلرد، کراس ، کنندل، اینها جزء برندهای نتفرقه در ایران هستند که البته بعضیهاشون مثل کنندل برند معتبر هست ولی موجود در بازار نوع چینیشه(مثل گوشی NOKLA چینی) ولی در بین همین دوچرخه بعضی هاشون کمی بهتره و نسبت به لوازمشون از نظر قیمت فرق میکنه ولی بدنه تقریبا در یه حده بنظرمن اورلرد از همشون کمی بهتره!
    و برندهای معتبر که بدنه های نیمه حرفه ای و حرفه ای دارن ، جاینت- مریدا - اسکات - اسپشیلایز - جیتان - فوجی ، در ایران موجوده

کشور سازنده(مونتاژ کننده) چندان مهم نیست خیلی از دوچرخه های حرفه ای آمریکاییشم در چین ساخته میشه مهم برنده که چه کیفیتی در بدنه در درجه اول و بعد قطعات دیگه داره
    Last edited by akbarferdosi; 18-10-2011 at 11:48.

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

روش تشخیص سایز مناسب دوچرخه کوهستان

اندازه ي قد و اندازه پا هاي خود (از داخل ران تا کف پا ) اندازه بگيريد
    بعد می تونید بر اساس این جدول که لینکش گذاشتم سایز مناسبتون انتخاب کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این سایز ها که توی این جدول هست سایز بدنه ی دوچرخه هست که به اینچ اومده
    یعنی اندازه میله وسط دوچرخه از مرکز محور توپی وسط تا جایی که پایه زین وارد لوله میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aliy2324; 06-11-2011 at 19:46.

12. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •