تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 163 از 1135 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام . من قبلا اینترنت ARANIC یا همون SHATEL سرعت 512 گرفته بودم . از لحاظ سرعت خیلی خوب بود . سرعت دانلودم با IDM به 64 میرسید . الآن عوضش کردم ، 1MB گرفتم . سرعت دانلودم با IDM به 115 میرسه. من SHATEL رو به همه پیشنهاد میکنم . آدرسش هم سر عفیف آباد هستش .

2. این کاربر از sanjaghak88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اخيرا شنيدم شركت داتك از طريق نماينده هاش در شيراز به مركز آزادگان كه فيبر نوريه اينترنت adsl ميده بقيه شركتها رو نميدونم.
    اینو باید از خود شرکت نمایندگیش بپرسی

1- با سرويسهاي حجم نامحدود با سرعت 64 و 128 در يك ماه ميانگين چه مقدار ميشه دانلود كرد؟ ( اگر مداوم در حال دانلود كردن باشيم)

2- مودمهاي adsl: مدل maxnet و porsche چه جوريه؟

بستگی به شرکت ارایه دهنده و نوع سرویس داره

اگر سرویس فقط با سرعت 128 باشه و مثل بقیه شرکت ها افزایش پهنای باند مثلا برای رقابت با سایر شرکت ها 512 نباشه در هر ثانیه به فرض اینکه قطعی و ... نداشته باشه حدودا 16 کیلو دانلود داری که اگر در دقیقه و ساعت ضربش کنی حساب ماه دستت میاد

در مورد مودم هم راستش تعریف پورشه را زیاد شنیدم اما از اون یکی اطلاعی ندارم

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من شنیدم توبعضی از استانها نظیر هرمزگان مخابرات بصورت مستقیم اینترعت پر سرعت میده پهنای باند نامحدود وقیمتش هم از سرکتها ارزونتر هست کسی خبر داره مخابرات توشیراز چنین کاری میکنه یانه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

دوستان من شنیدم توبعضی از استانها نظیر هرمزگان مخابرات بصورت مستقیم اینترعت پر سرعت میده پهنای باند نامحدود وقیمتش هم از سرکتها ارزونتر هست کسی خبر داره مخابرات توشیراز چنین کاری میکنه یانه؟
    یکی از دوستام این کارو کرده بود البته آشناشون توی مخابرات بود ! ولی جزئیات دقیق رو بهم نگفت !

داره خودمونی میشه pidram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام . من قبلا اینترنت ARANIC یا همون SHATEL سرعت 512 گرفته بودم . از لحاظ سرعت خیلی خوب بود . سرعت دانلودم با IDM به 64 میرسید . الآن عوضش کردم ، 1MB گرفتم . سرعت دانلودم با IDM به 115 میرسه. من SHATEL رو به همه پیشنهاد میکنم . آدرسش هم سر عفیف آباد هستش .
    جالبه . نامه بردی ؟( چون بیشتر از 128 گرفتی )
    هزینه ماهیانه اش چقدره ؟
    شبانه مجانی داره ؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

همیار نت هم بالاخره اینترنت شبانه اش را رایگان کرد!!

کسی از این ISP سرویس نداره تا ببینیم سرعتش چطور هست!

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

art هستین یا eco ؟! چون همین الانش من با 128 اکو سرعت دانلودم رویه 50-60 هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود بر همه
    آقا یه مشکل زشت!! من اینترنتم بیش از یکساله که از شرکت امین نت ساپورت میشه . تاحالا مشکلی نداشتم. اما یه سه هفته ای هست که بدجوری ...... شده مثل کا نا ل ه ا ی م اه وا ره ای !! صبحا وصله شبا قطعه! دو روز دارم سه روز ندارم ! سه روز دارم دو روز ندارم!!! شرکت هم سر زیر بار نمیبره! البته با توضیحی که میدم اونها زیر بار نمیرن:
    مشکل اینجاست که زمانی که ارتباطم قطع میشه ، اگه از تلفن استفاده کنیم، دیتامون هم وصل میشه!! تا مکالمه تلفنی تموم میشه و تلفن قطع میشه ، اینترنت هم باهاش قطع میشه!!
    یکی به دادمون برسه ... خدا خیرتون بده!! ببینم کسی تجربه ای این چنینی داشته؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود بر همه
    آقا یه مشکل زشت!! من اینترنتم بیش از یکساله که از شرکت امین نت ساپورت میشه . تاحالا مشکلی نداشتم. اما یه سه هفته ای هست که بدجوری ...... شده مثل کا نا ل ه ا ی م اه وا ره ای !! صبحا وصله شبا قطعه! دو روز دارم سه روز ندارم ! سه روز دارم دو روز ندارم!!! شرکت هم سر زیر بار نمیبره! البته با توضیحی که میدم اونها زیر بار نمیرن:
    مشکل اینجاست که زمانی که ارتباطم قطع میشه ، اگه از تلفن استفاده کنیم، دیتامون هم وصل میشه!! تا مکالمه تلفنی تموم میشه و تلفن قطع میشه ، اینترنت هم باهاش قطع میشه!!
    یکی به دادمون برسه ... خدا خیرتون بده!! ببینم کسی تجربه ای این چنینی داشته؟؟!!
    سلام
    من خودم حدود یکسال امین نت داشتم متاسفانه درست جوابگو نیستند البته من شنیدم که این شرکت با مخابرات بر سر مسائل مالی اختلاف دارند وهمیشه کارشون گیر میکنه منهم اکثر وقتها قطعی داشتم وقتی هم باشون تماس میگرفتم اولاً کلها باید تماس میگرفتی تاجواب بدن بعدش هم ایراد از خط تلفن واین چیزها می گرفتند ولی مشکلی که شما دارین من نداشتم درمجموع جای مناسیب برای گرفتن اینترنت نیست
    مدیریت خوبی در اونجا حاکم نیسنت که مشتری را راضی نگه داره
    ولی یک راهی بهت میگم احتمالا یکی از مشکلاتی که ممکنه شما دارید اینه که آی پی شما احتمالا ولید نیست اینو بهشون بگید: من آی پی ولید میخوام وبگویید من هاست دارم وقتی میخوام وارد هاست بشم ایراد میگیره معلوم میشه که آی پی شما ولید هست یا نه؟
    الان دوستان من در استانهای دیگه مستقیم از مخابرات اینترنت گرفتند با پهنای باند نامحدود وارزونتر از این شرکتها دانلودشون روی 80تا 100کیلوبایته ولی تو شیراز متاسفانه .........!!!؟؟؟
    موفق باشید

12. این کاربر از yekta33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    ولی یک راهی بهت میگم احتمالا یکی از مشکلاتی که ممکنه شما دارید اینه که آی پی شما احتمالا ولید نیست اینو بهشون بگید: من آی پی ولید میخوام وبگویید من هاست دارم وقتی میخوام وارد هاست بشم ایراد میگیره معلوم میشه که آی پی شما ولید هست یا نه؟
    الان دوستان من در استانهای دیگه مستقیم از مخابرات اینترنت گرفتند با پهنای باند نامحدود وارزونتر از این شرکتها دانلودشون روی 80تا 100کیلوبایته ولی تو شیراز متاسفانه .........!!!؟؟؟
    موفق باشید

دوست عزیز، ممنون از راهنمایی و اظهارنظر سریعت. جالب اینجاست که پست دیشب و الانم را در حالی مینویسم و به اینترنت کانکت هستم که تلفن خونه رو اشغال گذاشتم!!! یعنی الان اکه تلفن را آف کنم ، اینترنت هم باهاش میپره!!
    منو به خاطر بدبینیم ببخشید، اما بنا به دلایلی این سئوالو میپرسم:
    امکانش هست به خاطر مسائل ام نی تی اینجور مشکلاتو برای کسی درست کنند؟ یعنی اینکه عمدی تو کار باشه و یا سفارش برادران گرامی در "اط la ع ا T " باشه؟؟...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •