تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 381 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همیشه هر چند وقت یک بار یه بک آپ از روی گوشیت بگیر ، کسیم از دست تو ناراحت نشد ، ناراحتیه من از حرف رام ضعیفه بود ، آخه رام ضعیفه یعنی چی؟ مگه می شه رام ضعیف یا قوی باشه ؟ رام رامه دیگه...
    رام ضعیف یعنی اینکه با کوچکترین خطا تو امنیا ویندوز دیگه بالا نمیاد مخصوصا موقع آپدیت اینو من همه جا خوندم و حالا شما تعصب دارید نمیخوای قبول کنی مشکل خودته. وقتی گوشی مرده میشه دیگه نه میشه با آپدیت درستش کرد نه با فورمت کردن یعنی گوشی رو باید بندازی سطل آشغال. اما گوشی های دیگه مثل touch HD اینطوری نیست هر مشکلی باسش پیش بیاد با یک آپدیت یا فرمت دوباره گوشی میشه مثل روز اول. حالا بیا بگو اینطوری نیست

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما چرا فقط امنیا رو میگید پس رتبه های اول و دوم و سوم چی؟ بزار من بگم

1. HTC Touch HD
    Xperia x1.2

تازه امنیا چهارم شده
    دوست عزیز،

اولا که صحبت از اومنیا بویعد نه از HTC یا Xperia!
    دوما اگر اومنیا چهارم شده بهتره دلایلش رو هم اینجا اعلام کنم که همه در جریان قرار بگیرند:

نمیدونم چقدر شما در جریان هستید ولی برای روشن شدن مطلب برای بقیه دوستان میگم که این گوشیها و چند گوشی دیگه به عنوان گوشیهای برگزیده مورد تستهای مختلف فنی قرار دارند. در بعضی از تستها، قطعات چندین روز زیر یک آزمون فنی تست شدند. پس از تستهای اولیه نتایج برای مهندسین مایکروسافت اعلام شده و اعلام رای نهایی بر عهده اونها بوده.
    در این بخش طبق معمول سیاست مایکروسافت به بعد فنی اش چربیده و به خاطر مشکلاتی که با HTC داره و به خاطر اینکه پرچم صلح رو بالا ببره HTC Touch رو در صدر قرار داده اون هم با اختلاف امتیاز بسیار زیاد نسبت به گوشی های دیگه. در این بخش مهندسین مایکروسافت طبق سنوات گذشته حق دخالت در امتیازات فنی رو برای خودشون قائل شدند و براحتی رتبه بندی گوشیها رو جا به جا کردند.
    به عنوان مثال امتیاز نسبتا زیادی رو به Xperia اضافه کردند به دلیل: اولین گوشی ویندوز موبایل سونی اریکسون!!! به نظر شما این دلیل برای اضافه شدن اون امتیاز منطقی هست؟ یعنی مثلا CPU فوق العاده قویتر اومنیا رو اومدن امتیازش رو با اینکه این اولین گوشی سونی اریکسون هست یکی دونستن!!! و جالب اینجاست که توی خیلی از فرومها میخونیم که برخی از به اصطلاح متخصصین میان و میگن چون سامسونگ توی ویندوز موبایل تازه کاره پس HTC بهتره! بالاخره یا مرغ باشیم یا شتر نه اینکه شترمرغ!!
    یا در مورد اومنیا اومدن 75 امتیاز (تقریبا 25% کل امتیازی که اومنیا در رده بندی نهایی گرفته) رو کم کردن به دلیل: اگر رامهای غیر اصلی رو روی اومنیا بریزید احتمال Dead شدن وجود داره! دلیل از این خنده دار تر؟!! همیشه محصول شرکت، پشتیبانی شرکت و گارانتی محصولاتش ملاک ارزش گذاری یه محصول از یه کارخانه هست نه اینکه بیان تعمیرات غیر مجاز یا وسایل غیر مجازی رو که روی اون بسته میشه هم تست کنن! مثلا من اگر بیام روی پیکان سیستم دو گانه سوز انژکتوری نصب کنم و بعد از دو روز پدر ماشین رو در بیارم اشکال از منه یا پیکان؟!

و در آخر به عنوان یه مهندس نرم افزار میگم که مایکروسافت علیرغم خدمات بیشماری که به علوم کامپیوتری کرده ولی یکی از پدرسوخته ترین شرکتهای دنیاست! اینو تو یه فروم دیگه سر همین امتیاز بندیها گفتم و اینجا هم تکرار میکنم: هر جا که صحبتی از مایکروسافت میشه من بیشتر شک میکنم!

3. 3 کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رام ضعیف یعنی اینکه با کوچکترین خطا تو امنیا ویندوز دیگه بالا نمیاد مخصوصا موقع آپدیت اینو من همه جا خوندم و حالا شما تعصب دارید نمیخوای قبول کنی مشکل خودته. وقتی گوشی مرده میشه دیگه نه میشه با آپدیت درستش کرد نه با فورمت کردن یعنی گوشی رو باید بندازی سطل آشغال. اما گوشی های دیگه مثل touch HD اینطوری نیست هر مشکلی باسش پیش بیاد با یک آپدیت یا فرمت دوباره گوشی میشه مثل روز اول. حالا بیا بگو اینطوری نیست
    دوست عزیز،

این موضوع ربطی به رام نداره! "رام ضعیف" اصطلاحی هست که اولین بار من از زبان شما دارم میشنوم ولی کاملا حق با شماست. متاسفانه بوت لودر اومنیا ضعیف هست و ممکن هست گوشی dead بشه اما محض اطلاع شما و سایر دوستان عرض کنم که گوشی های اومنیا dead شده قابل تعمیر هستند.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما چرا فقط امنیا رو میگید پس رتبه های اول و دوم و سوم چی؟ بزار من بگم

1. Htc touch hd
    xperia x1.2

تازه امنیا چهارم شده
    درضمن یادم رفت باز هم تاکید کنم که شرکت سامسونگ تقریبا 5 ساعت بعد از اعلام نتایج شدیدا به مایکروسافت اعتراض کرده سر این امتیاز بندی!

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

دوست عزیز،

این موضوع ربطی به رام نداره! "رام ضعیف" اصطلاحی هست که اولین بار من از زبان شما دارم میشنوم ولی کاملا حق با شماست. متاسفانه بوت لودر اومنیا ضعیف هست و ممکن هست گوشی dead بشه اما محض اطلاع شما و سایر دوستان عرض کنم که گوشی های اومنیا dead شده قابل تعمیر هستند.
    ppc‌ اگه dead‌ بشه قابل تعميره
    ولي board گوشي بايد عوض شه هزينه اش هم كم نيست!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بستگی به نوع آسیب داره. در بعضی موارد (در مورد اومنیا) با 20.000 تومان هم قابل تعمیر هست (و البته کسانی که کارت طلائی مایکروتل رو دارند رایگان!!).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ناكجا

پيش فرض

يكي به من كمك كنه
    هر موقه چيزي رو برا كسي بلوتوث مي كنم براش نميره يعني يه ثانيه وصل ميشه وقطع ميشه

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تجربه ثابت کرده علم یه جا نمی ایسته که بخواییم نقدش کنیم اگه یه روزی مشکل امنیا resolution صفجش بود حلال با وجود tomnia و screen 480*800 مشکلی نیست گرچه همونروزم و در زمان خودش مشکل نبود .! به هر حال sony معروفه چون تکنولوزی داره dell معروفه چون بدنه واسکلت محکم داره و....اما htc قبل از اینکه امنیا بیاد میتونست محصولات تکراری و ضعیف خودشو به راحتی میفروخت سری تاچ با مشکلات فراوونی که داشت کار رو به جایی رسوند که خریدارانِ ناچار که اپسن دیگه ای نداشتن متوصل به شکابت از این شرکت بشن بلکه ایراداشو اصلاج کنه ولی هر بار قولی که عملی نمیشد و محصولاتی با کیفیت پایین ....به نظر من اکه ادم ppc بخره و بگه ار دستم نخواهد افتاد خیلی زود به اشتباهش پی میبره و یا اگه به جافظه توجهی نکنه ....کبفیت دستگاه توی ppc خیلی مهمه و htc اکه قرار بود بجا windows مثلا symbian رو سری تاچش بریزه یه دونم نمیتونست بفروشه پس htc وامدار microsofte با ظهور امنیا مساله فرق کرد و دیگه htc گوشی 800 هزار توانی که رنگش بعد یه هفته بره و سرعت گرافیکش چایین باشه رو نمیتونه بفروشه پس hd رو عرضه میکنه اینا رو گفتم که بگم samsung هم معروفه به تکنولوری بالا با فیمت پایین !
    اما دوستان اگه اطلاعات ROM کامپیوترتونو از روی مادر بورد پاک کنین چی مبشه ؟!! خوب وفتی دارید رام رو امنیا میریزین هم تقریبا همونطوره این ضعف نیست اگه وسط کار یه disconnect کوچولو باعث بشه boot loader سوار نشه و گوشی dead بشه اولین گوشی تو تاریخ ppc هم نیست که این اتفاق ...اگه htc هم هرماه یه رام میداد که خریداراش وسوسه بشن update کنن نه هر سال یه رام بعد....به هر حلا این forum ها کمک کنندن ولی اگه کارو به کاردانش بسپرید گوشیتونم dead نمیشه در ضمن بسیاری از ایراداتی که اینجا دوستان از امنیا میگیرن در واقع باید از windows mobile بکیرن و به نظر من ایراد نیست بلکه به علت افرایش قدرت مانور در wm خوب اختلال هم بیشتره که طبیعیه!

10. 4 کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by RealRed; 15-02-2009 at 00:40.

داره خودمونی میشه sami_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

دوست عزیز،

اولا که صحبت از اومنیا بویعد نه از htc یا xperia!
    دوما اگر اومنیا چهارم شده بهتره دلایلش رو هم اینجا اعلام کنم که همه در جریان قرار بگیرند:

نمیدونم چقدر شما در جریان هستید ولی برای روشن شدن مطلب برای بقیه دوستان میگم که این گوشیها و چند گوشی دیگه به عنوان گوشیهای برگزیده مورد تستهای مختلف فنی قرار دارند. در بعضی از تستها، قطعات چندین روز زیر یک آزمون فنی تست شدند. پس از تستهای اولیه نتایج برای مهندسین مایکروسافت اعلام شده و اعلام رای نهایی بر عهده اونها بوده.
    در این بخش طبق معمول سیاست مایکروسافت به بعد فنی اش چربیده و به خاطر مشکلاتی که با htc داره و به خاطر اینکه پرچم صلح رو بالا ببره htc touch رو در صدر قرار داده اون هم با اختلاف امتیاز بسیار زیاد نسبت به گوشی های دیگه. در این بخش مهندسین مایکروسافت طبق سنوات گذشته حق دخالت در امتیازات فنی رو برای خودشون قائل شدند و براحتی رتبه بندی گوشیها رو جا به جا کردند.
    به عنوان مثال امتیاز نسبتا زیادی رو به xperia اضافه کردند به دلیل: اولین گوشی ویندوز موبایل سونی اریکسون!!! به نظر شما این دلیل برای اضافه شدن اون امتیاز منطقی هست؟ یعنی مثلا cpu فوق العاده قویتر اومنیا رو اومدن امتیازش رو با اینکه این اولین گوشی سونی اریکسون هست یکی دونستن!!! و جالب اینجاست که توی خیلی از فرومها میخونیم که برخی از به اصطلاح متخصصین میان و میگن چون سامسونگ توی ویندوز موبایل تازه کاره پس htc بهتره! بالاخره یا مرغ باشیم یا شتر نه اینکه شترمرغ!!
    یا در مورد اومنیا اومدن 75 امتیاز (تقریبا 25% کل امتیازی که اومنیا در رده بندی نهایی گرفته) رو کم کردن به دلیل: اگر رامهای غیر اصلی رو روی اومنیا بریزید احتمال dead شدن وجود داره! دلیل از این خنده دار تر؟!! همیشه محصول شرکت، پشتیبانی شرکت و گارانتی محصولاتش ملاک ارزش گذاری یه محصول از یه کارخانه هست نه اینکه بیان تعمیرات غیر مجاز یا وسایل غیر مجازی رو که روی اون بسته میشه هم تست کنن! مثلا من اگر بیام روی پیکان سیستم دو گانه سوز انژکتوری نصب کنم و بعد از دو روز پدر ماشین رو در بیارم اشکال از منه یا پیکان؟!

و در آخر به عنوان یه مهندس نرم افزار میگم که مایکروسافت علیرغم خدمات بیشماری که به علوم کامپیوتری کرده ولی یکی از پدرسوخته ترین شرکتهای دنیاست! اینو تو یه فروم دیگه سر همین امتیاز بندیها گفتم و اینجا هم تکرار میکنم: هر جا که صحبتی از مایکروسافت میشه من بیشتر شک میکنم!
    دكمه تشكر رو زدم ولي باز هم دمت گرم.خوب كي_ش كردي.ما رو هم اگاه.

13. این کاربر از sami_red بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •