تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 241 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه amirfzr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکت دوست عزیز
    امشب وقت کردم برم سراغش و یکم باش ور برم(درگیر میان ترما بودم...)ظاهرش یکم پیچیده بود ولی توضیحات لینکارو خوندم بلاخره موفق شدم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یعنی درست شد؟!
    ‏(اگه شد خدا رو شکر کارت راه افتاد ) خیلی خوشحالم که خونمون نزدیک پایتخت (جایی که پشتیبانی امرتات هست )
    Last edited by peaceful1; 29-11-2010 at 23:54.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره درست شد با tcctool کامی شناختش و دوباره تونستم روش فریمور 1.14 رو بریزم
    حتی وقت نکردم زنگ بزنم امرتات چه برسه بخوام براشون پست کنم... در هر صورت درست شد واقعا ممنونم از کمکت

4. این کاربر از amirfzr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

راستی فرم ویر رو downgrade کن ببین صدا بهتر میشه؟!
    یه تستی این ورژن های قدیمی تر رو بزن!
    مثلا من خودم خیلی ورژن عوض میکنم خیلی اوقات به ورژن های قبلی پلیرم بر میگردم مثل همین الان.
    Last edited by peaceful1; 30-11-2010 at 17:54.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقا منم می خواستم همین کارو کنم که دیگه بالا نیومدو ... منم بی خیالش شدم حالا امشب دوباره دانگرید می کنم ببینم باز گیر میکنه اگه گیر کرد 2 ورژن پایینترشو میریزم ببینم بازم گیر می کنه یا نه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخرین ورژن 1.14 هستش من1.13 و1.12 و1.11 رو سعی کردم بریزم ولی بعد دانگرید هیچ کدوم بالا نیومدن و جالبه برنامه tcctool هم فقط با فایل ورژن 1.14 می تونه پلیرو بالا بیاره
    پس باید صبر کنم تا 1.15 بیاد

8. 2 کاربر از amirfzr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ریویو X7 توسط انگجت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اگه فورا راهنماییم کنین
    من دیروز یه cowon j3 سفارش دادم احتمالا امروز میرسه دستم
    فقط قبلش میخام از 3تا مساله مطمئن شم بحرحال شماها تجربه دارین میتونین کمکم کنین

1.PMP مثل موبایل هست که میگن همون اولین بار که روشن میکنیم میزاریم کلا شاژ باتریش تخلیه بشه و واسه اولین شارژ کردن بین 6 تا 7 ساعت به شارژ میزنیم تا باطری بهترین حالت بازده رو داشته باشه و شارژش خوب بره ( من میخام بدونم این PMP که دستم میرسه اولین شارژش چجوری باشه ؟ چند ساعت باشه ؟ ) - کلا بهترین روش شارژ واسه دفه اول که روشنش میکنم رو بگین که واسه باطری بهترین باشه

2. میگن بهتره واسه موبایل از شارژش استفاده کنیم تا اینکه از طریق usb کامپیوتر شارژ بشه به همون خاطر ولتاژ و اینا ( حالا این PmPها که شارژر تو جعبش نداره . با usb ضرر داره مثل موبایل تو عمر باطری و ضعیف شدنش یا نه ؟ )

3.pmp های cowon صفحه هاشون ضد خشه ؟ لازمه screen protector بگیرم ؟ اخه 14 تومنه دیگه جیبم خالی شده D:

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اگه فورا راهنماییم کنین
    من دیروز یه cowon j3 سفارش دادم احتمالا امروز میرسه دستم
    فقط قبلش میخام از 3تا مساله مطمئن شم بحرحال شماها تجربه دارین میتونین کمکم کنین

1.PMP مثل موبایل هست که میگن همون اولین بار که روشن میکنیم میزاریم کلا شاژ باتریش تخلیه بشه و واسه اولین شارژ کردن بین 6 تا 7 ساعت به شارژ میزنیم تا باطری بهترین حالت بازده رو داشته باشه و شارژش خوب بره ( من میخام بدونم این PMP که دستم میرسه اولین شارژش چجوری باشه ؟ چند ساعت باشه ؟ ) - کلا بهترین روش شارژ واسه دفه اول که روشنش میکنم رو بگین که واسه باطری بهترین باشه

2. میگن بهتره واسه موبایل از شارژش استفاده کنیم تا اینکه از طریق usb کامپیوتر شارژ بشه به همون خاطر ولتاژ و اینا ( حالا این PmPها که شارژر تو جعبش نداره . با usb ضرر داره مثل موبایل تو عمر باطری و ضعیف شدنش یا نه ؟ )

3.pmp های cowon صفحه هاشون ضد خشه ؟ لازمه screen protector بگیرم ؟ اخه 14 تومنه دیگه جیبم خالی شده D:
    1) لطفا دو بار پست ندید این کار قشنگی نیست تازگی خیلی از کاربر ها این کار رو انجام دادند که خیلی جالب نبود.
    2) بهترین منبع درباره باطری:
    کد:
    برای نوع باطری ها شارژ اول با 5 ام و با 50 ام هیچ فرقی نداره فقط بهتره چه موبایل چه لپ تاپ چه پلیر نزارید کاملا باطری discharged بشه میزان شارژ به 20% حد زخیره رسید دوباره شارژ کنیدمنظور اینه که نزارید از 20% کمتر بشه .
    صفحه عموم پلیر های کوون زد خش هست ازشرکت زیر تهیه میشه:
    کد:
    اگه اشتباه نکنم کوون یکی از اولین برند هایی بود که از این نوع صفحه ها استفاده کرد.
    ولی خب باز پیش اومده که خش هم بیوفته به لینک زیر نگا کن:
    کد:
    محافظ نمایش نباید حتما برای وسیله خاصی طراحی شده باشه همینی که اندازش باشه کافی هست.
    برو پایتخت اگه پیدا کردی که هیچی اگه نه تو جمهموی به موبایل فروشی ها رجوع کن محافظ صفحه اندازه این پلیر بخر. حتما موبایلی هست که صفحه اش اندازه این باشه.
    تو شکل زیر بسته بندی J3 رو میبینی شکل سمت راست هم شکل بسته بندی شارژر این پلیر هست فکر کنم با S9 یکی باشه حتما شما این شاژر رو میتونی از پایتخت با کمی جستجو تو طبقه دوم پیدا کنی( اگه طبقه کف رو اول بگیری)

توصیه میکنم تا جای ممکن فقط بل شارژ، شارژ کنی با کامپیوتر این کار رو نکنی ولی همینی که بخواهی اطلاعات رو داخلش بریزی و با کابل وصل کنی به صورت خودکار شروع به شارژ میشه پس دو نکته رو سعی کن مد نظر داشته باشی:
    1 )سلامت بودم پاور کامپیوتر
    2)اتصال کابل پلیر به پورت های عقبی کامپیوتر(پرت مستقیم مادربرد) نه پرت های روی کیس
    اگر هم به لپ تاپ وصل میکنی عموما مشکلی نیست.
    Last edited by peaceful1; 05-12-2010 at 23:54.

13. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقای Peaceful من واقعا ممنونم از راهنماییتون که همیشه باعث انتخاب درست واسه من بوده .

اما یه چیزی:
    شما مطمئنی شارژ هیچوقت نباید خالی بشه و وقتی مثلا 20% شد شارژش کنم ؟
    آخه من واسه موبایل از خیلیا پرسیدم و میگن بهتره کاملا discharge بشه بعد شارژ کنیم و وقتی full شد نزاریم بیشتر بمونه از شارژر جدا کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •