سلام. من یه n85 دارم. اشتباهی زدم همه ی contacts(مخاطبینم) رو پاک کردم. میخواستم بدونم میشه برا برگردوندنشون کاری کرد؟
بیزحمت هرکی میدونه بگه من بدچوری قاتی کردم. دارم افسردگی میگیرم.![]()
سلام. من یه n85 دارم. اشتباهی زدم همه ی contacts(مخاطبینم) رو پاک کردم. میخواستم بدونم میشه برا برگردوندنشون کاری کرد؟
بیزحمت هرکی میدونه بگه من بدچوری قاتی کردم. دارم افسردگی میگیرم.![]()
ازشون قبلا بک آپ نگرفتی؟ توی سیم ذخیره نکردی؟ اگه این دوتا کار رو نکرده باشی فکرنکنم راهی مونده باشه جز استفاده از حافظه ی خودت.
من مي خوام n85 رو بفروشم به نظر شما چند مي خرند؟؟؟تميز تميز هست و همه ي لوازم جانبيش هم هست و تا حالا هيچ مشكلي نداشته
اگه بخوام بدون رم 8 گيگ بفروشم چقدر ازش كم ميشه
سلام بر دوستان
من گوشیمو یه 3 ماه خریدم
ولی متاسفانه یه روزی که به طور متوسط 35-40 تا sms بدم با نور صفحه ی متوسط و یه سری فعالیت دیگه(مثلا گوش دادن آهنگ) در حد یه آلبوم در پایان روز شارژ تمام میکنه!
میخواستم ببینم بقیه دوستانم گوشیاشون همین طوره؟
سلام من یه rm334 دارم با فلش فارسی نمیشه
نمیخامم با rm333 بزنم
راه دیگه ای واسه نوشتن فارسی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز , , واسه من که با این شرایط حدودا تا 48 ساعت دووم میاره..
پس با این شرایط باطریم مشکل داره؟!
این گوشی گوشی خوبی هست تنها عیبی که من میبینم صفحه کوچک آن هست .
آقا روش استفاده از وايرلس رو كسي بلده? ان 85 من بعضي جاها كه نزديك امواج وايرلس هست روي صحفه مينويسه شبكه وايرلس موجود است اما نميشه بهش وصل بشم اشكال از كجاس?
دوستان سلام، حافظه داخلی گوشی من 8 مگ شده و وقتی اسکن میکنم نوشته 50 مگ برای فایل های sis و 24 مگ برای پوشه های دیگر ولی هرکاری میکنم نمیتونم به اینا دسترسی داشته باشم و پاکشون کنم کسی میدونه من باید چیکار کنم؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)