تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 214 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله متاسفانه هم کمیاب شده و هم اینکه روند صعودی قیمتش وحشتناکه!
    خب از لحاظ نتیجه بخشی بالای 90% افراد جواب بسیار عالی گرفتند ایشالله شماهم جز اون دسته خواهید بود
    اگه شانس منه بدبخته من جز همون 10 درصدم الان 2 ماه میشه دارم مصرف میکنم فعلا جای جوش روی دماغم هست ..... دکتر گفته تا اسفندماه باید مصرف کنم ... تازه میگفت توی 3 ماه اول شاید نتیجه ای نگیری .... فوق تخصص پوست بود توی کلینیک به سیما (تهران)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

من واسه اصلاح صورت از کف اصلاح ژیلت و افترشیو ژیلت استفاده می کنم ولی راضی کننده نیست . اگه دوستان از محصولات دیگه ای استفاده می کنن و رضایت دارن ممنون میشم پیشنهاد خودشون رو بفرمایند؟ پوست صورتم هم چرب هست

با سپاس فراوان

موفق باشید

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

فوم همون کف هست با صرفه تر هست چون به صورت کف میاد بیرون..فرق خاص دیگه ای ندارن..

ببینید کلا افتر شیو ها ضد عفونی کننده.و ضد التهاب...خوشبو کننده و مرطوب کننده هستند

این که ژل باشند یا کرم یا لوسیون یا امولسیون چندان فرقی نداره.در واقع بهتر و بدتری وجود نداره...کمی ساختارشون یا هم فرق داره...مثلا لوسیون بر پایه آب هست و ...

اگر پوست مستعد آکنه دارید توصیه من اینه که از مصرف افتر شیو خودداری کنید! در غیر این صورت میتونید استفاده کنید....با تست کردن افتر شیو ها میتونید افتر شیو مورد علاقه تون رو پیدا کنید....

توضیحاتشون رو بخونید...مثلا بعضی هاشون خنک کننده هم هستند و....
    سلام

شرمنده من یه مدته که کم به بخش سر میزنم

ببینید برای فوم اصلاح واقعا نیازی نیست که بیش از حد هزینه کنید حتی برندی مثل Arco هم کارتون رو راه میندازه و مدل های مختلفی هم داره . برند های فرانسوی مثل گینو یا لیراک فقط شما باید هزینه برند رو بپردازید....اگر شخص پولداری هستید که به طور مثال 50 تومن پول خرد شماست حتما ازاین برند ها خرید کنید برای فوم اصلاح....در غیر این صورت همین برند های نیوآ و آرکو و QV در بین خارجی های خوش قیمت خوبه.

برای افتر شیو هم به همین صورت....افتر شیو های کلیون هم خوبه ولی خب نیوآ ارزون تره.

من خودم کلا افتر شیو استفاده نمیکنم چون پوستم حساسه...حتی از افتر شیو مخصوص پوست حساس هم استفاده نکردم...بعد از اصلاح از همون فیس واش استفاده میکنم

برای فیس واش اگه به شخصه نظر من رو میخواید روی تین درم آیسیس فارما نظر بسیار خوبی دارم...در واقع بهترین فیس واشی بوده که تا به حال استفاده کردم و کمی هم کمیاب شده.

فیس واش پاپولکس هم خوبه
    با سلام به دوستان عزیز

من واسه اصلاح صورت از کف اصلاح ژیلت و افترشیو ژیلت استفاده می کنم ولی راضی کننده نیست . اگه دوستان از محصولات دیگه ای استفاده می کنن و رضایت دارن ممنون میشم پیشنهاد خودشون رو بفرمایند؟ پوست صورتم هم چرب هست

با سپاس فراوان

موفق باشید
    .........................

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگه شانس منه بدبخته من جز همون 10 درصدم الان 2 ماه میشه دارم مصرف میکنم فعلا جای جوش روی دماغم هست ..... دکتر گفته تا اسفندماه باید مصرف کنم ... تازه میگفت توی 3 ماه اول شاید نتیجه ای نگیری .... فوق تخصص پوست بود توی کلینیک به سیما (تهران)

ما کلا خانوادگی این دارو رو مصرف کردیم.اگر عوارضش ناراحتتون نمیکنه به مصرف دارو ادامه بدید.
    دکتر درست گفته.توی ماه اول جوش ها نه تنها خوب نمیشوند بلکه چندبرابر هم میشوند....یعنی انگار جوش هایی که میخواسته سال دیگه هم در بیاد یهو همه با هم توی 1 ماه در میان.بعد کم کم خوب میشوند...حداقل زمان مصرف دارو 6 ماه هست.یکی از اقوام ما تا 1 سال خورد تا کاملا جوش ها خوب شدند.
    فقط اینکه ماهی 1 دفعه حتما باید ازمایش خون بدهید...چون این دارو دارای ویتامین ا زیادی هست باعث افزایش چربی خون میشود.حتما باید ازمایش بدید تا چربی خون شما تحت کنترل باشد

6. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما کلا خانوادگی این دارو رو مصرف کردیم.اگر عوارضش ناراحتتون نمیکنه به مصرف دارو ادامه بدید.
    دکتر درست گفته.توی ماه اول جوش ها نه تنها خوب نمیشوند بلکه چندبرابر هم میشوند....یعنی انگار جوش هایی که میخواسته سال دیگه هم در بیاد یهو همه با هم توی 1 ماه در میان.بعد کم کم خوب میشوند...حداقل زمان مصرف دارو 6 ماه هست.یکی از اقوام ما تا 1 سال خورد تا کاملا جوش ها خوب شدند.
    فقط اینکه ماهی 1 دفعه حتما باید ازمایش خون بدهید...چون این دارو دارای ویتامین ا زیادی هست باعث افزایش چربی خون میشود.حتما باید ازمایش بدید تا چربی خون شما تحت کنترل باشد
    نکته جالبش میدونی چیه ؟! من بعد از مصرف این قرص به مدت 1 ماه ، رفتم آزمایش خون دادم و به دکتر نشون دادم .... دکتر تعجب کرده بود ، اینطوری :

گفتش مصرف این قرص باید چربی خون را ببره بالا ، برای تو آورده پایین من الان تا اسفندماه باید مصرف کنم .... فقط امیدوارم جواب بده ....... !

8. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من یکی دو تا جوش زده بود صورتم چند مدته پیش. اما متاسفانه با دست کندمشون در نتیجه الان چند ماهه که جاش مونده ! چجوری میتونم برطرفش کنم؟ باید ماسک صورت بزنم؟ لطفا راهنماییم کنید.ممنون.
    Last edited by kamivh1; 23-07-2013 at 00:58.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام من یکی دو تا جوش زده بود صورتم چند مدته پیش. اما متاسفانه با دست کندمشون در نتیجه الان چند ماهه که جاش مونده و در واقع جوش زیر پوستی شده! چجوری میتونم برطرفش کنم؟ باید ماسک صورت بزنم؟ لطفا راهنماییم کنید.ممنون.
    سلام دوست عزیز
    شما نمی کندی هم جاش میموند! کندن فقط شدت جای باقی مونده رو قوی تر میکنه
    اگر واقعا فقط مشکلتون همون چندتا بوده و دیگه نمیزنید نیاز به هیچ کاری نیست فقط زمان بدید پوستتون خودبه خود بازسازی میشه
    کارایی که در مورد جای جوشها صورت میگیره جای جوشهای یکبار دوباره نیست! ماهها و سالها روی اون پوست جوش اومده و رفته تا جایگاههای موندگار سطحی و عمیق حاصل شده!
    اما جوش زیرپوستی بحثش سواست.اون خودش نوعی جوش هست که بعد از گذشت چندروز از حالت مسطح به حالت برامده در سطح پوست تبدیل میشه!اون درمان خاص خودش رو داره
    ولی اینی که شما گفتید ،میگم اگه فقط همون بوده و دیگه نزدید و نمیزنید زمان بدید خودش کاملا رفع خواهد شد
    ولی بطور کلی کمکی که میشه به بهتر شدن جای جوش کرد استفاده از لایه بردارها هست اونم با تجویز پزشک
    موفق باشید

11. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

برای جوش های ریز روی پشت بازو چیکار باید کرد ؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پوست صورتم بعد اصلاح روی چونه ام پر از جوش های سر سفید ریز میشه. چکار کنم؟

مرطوب بودن صورت قبل اصلاح، استفاده از آب گرم هنگام اصلاح، شستن صورت با آب سرد پس از اصلاح، استفاده از افتر شیو نیوآ و... را امتحان کردم، جواب نداده
    سوال من تا کی باید خاک بخوره؟

داره خودمونی میشه alip300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فرقی هم داره ؟!

پيش فرض

سلام.
    حداقل زمان مصرف 6 ماه ؟؟؟؟!
    من رفتم دکتر،تقریبا 2 ماه همین قرص راکوتان و خوردم بعد بهم گفت برات می نویسم ولی لازم نیست بخوری.اگر اوت کرد برو بگیر بخور.
    الانم فقط 2تا لایه بردار داده برای جای جوش ها.
    الانم طی یک هفته گذشته فقط یه دونه جوش زده رو صورتم البته قک کنم یکی دیگم داره می زنه
    به نظرتون خوردن قرص و ادامه بدم ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •