اگه شانس منه بدبخته من جز همون 10 درصدمالان 2 ماه میشه دارم مصرف میکنم فعلا جای جوش روی دماغم هست ..... دکتر گفته تا اسفندماه باید مصرف کنم ... تازه میگفت توی 3 ماه اول شاید نتیجه ای نگیری .... فوق تخصص پوست بود توی کلینیک به سیما (تهران)
اگه شانس منه بدبخته من جز همون 10 درصدمالان 2 ماه میشه دارم مصرف میکنم فعلا جای جوش روی دماغم هست ..... دکتر گفته تا اسفندماه باید مصرف کنم ... تازه میگفت توی 3 ماه اول شاید نتیجه ای نگیری .... فوق تخصص پوست بود توی کلینیک به سیما (تهران)
با سلام به دوستان عزیز
من واسه اصلاح صورت از کف اصلاح ژیلت و افترشیو ژیلت استفاده می کنم ولی راضی کننده نیست . اگه دوستان از محصولات دیگه ای استفاده می کنن و رضایت دارن ممنون میشم پیشنهاد خودشون رو بفرمایند؟ پوست صورتم هم چرب هست
با سپاس فراوان
موفق باشید
.........................![]()
ما کلا خانوادگی این دارو رو مصرف کردیم.اگر عوارضش ناراحتتون نمیکنه به مصرف دارو ادامه بدید.
دکتر درست گفته.توی ماه اول جوش ها نه تنها خوب نمیشوند بلکه چندبرابر هم میشوند....یعنی انگار جوش هایی که میخواسته سال دیگه هم در بیاد یهو همه با هم توی 1 ماه در میان.بعد کم کم خوب میشوند...حداقل زمان مصرف دارو 6 ماه هست.یکی از اقوام ما تا 1 سال خورد تا کاملا جوش ها خوب شدند.
فقط اینکه ماهی 1 دفعه حتما باید ازمایش خون بدهید...چون این دارو دارای ویتامین ا زیادی هست باعث افزایش چربی خون میشود.حتما باید ازمایش بدید تا چربی خون شما تحت کنترل باشد
نکته جالبش میدونی چیه ؟! من بعد از مصرف این قرص به مدت 1 ماه ، رفتم آزمایش خون دادم و به دکتر نشون دادم .... دکتر تعجب کرده بود ، اینطوری :
گفتش مصرف این قرص باید چربی خون را ببره بالا ، برای تو آورده پایینمن الان تا اسفندماه باید مصرف کنم .... فقط امیدوارم جواب بده ....... !
سلام من یکی دو تا جوش زده بود صورتم چند مدته پیش. اما متاسفانه با دست کندمشون در نتیجه الان چند ماهه که جاش مونده ! چجوری میتونم برطرفش کنم؟ باید ماسک صورت بزنم؟ لطفا راهنماییم کنید.ممنون.
Last edited by kamivh1; 23-07-2013 at 00:58.
سلام دوست عزیز
شما نمی کندی هم جاش میموند! کندن فقط شدت جای باقی مونده رو قوی تر میکنه
اگر واقعا فقط مشکلتون همون چندتا بوده و دیگه نمیزنید نیاز به هیچ کاری نیست فقط زمان بدید پوستتون خودبه خود بازسازی میشه
کارایی که در مورد جای جوشها صورت میگیره جای جوشهای یکبار دوباره نیست! ماهها و سالها روی اون پوست جوش اومده و رفته تا جایگاههای موندگار سطحی و عمیق حاصل شده!
اما جوش زیرپوستی بحثش سواست.اون خودش نوعی جوش هست که بعد از گذشت چندروز از حالت مسطح به حالت برامده در سطح پوست تبدیل میشه!اون درمان خاص خودش رو داره
ولی اینی که شما گفتید ،میگم اگه فقط همون بوده و دیگه نزدید و نمیزنید زمان بدید خودش کاملا رفع خواهد شد
ولی بطور کلی کمکی که میشه به بهتر شدن جای جوش کرد استفاده از لایه بردارها هست اونم با تجویز پزشک
موفق باشید
برای جوش های ریز روی پشت بازو چیکار باید کرد ؟
سوال من تا کی باید خاک بخوره؟
سلام.
حداقل زمان مصرف 6 ماه ؟؟؟؟!
من رفتم دکتر،تقریبا 2 ماه همین قرص راکوتان و خوردم بعد بهم گفت برات می نویسم ولی لازم نیست بخوری.اگر اوت کرد برو بگیر بخور.
الانم فقط 2تا لایه بردار داده برای جای جوش ها.
الانم طی یک هفته گذشته فقط یه دونه جوش زده رو صورتم البته قک کنم یکی دیگم داره می زنه
به نظرتون خوردن قرص و ادامه بدم ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)