من دنبال یه adsl با سرعت خوب هستم
حد اکثر بودجه 15 تومن چه شرکتی مناسبه
استفاده از adsl به هیچ وجه پول تلفن نمیاره ؟
من دنبال یه adsl با سرعت خوب هستم
حد اکثر بودجه 15 تومن چه شرکتی مناسبه
استفاده از adsl به هیچ وجه پول تلفن نمیاره ؟
به هیچ وجه حتی یک قرون پول تلفن اضافی نخواهی پرداخت خواهی کرد(یینی هیچ پولی اضافه پرداخت نمیکنی)
حالا چه شرکتی به دردت میخوره
شما بگو کدوم شهری؟؟؟ پیش شمارت چنده؟؟
میتونی تو سایت:
هم تست کنی ببینی کدوم شرکتا منطقه شما سرویس میدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایدم حق با شما باشه من توقعم بالاست .
بعلی وابستگی بطور کلی قطع میشود.
هر کدوم رو بتنهایی روشن کنی،کل سرعت به همون میرسه ولی هر دو تا رو روشن کنی،به هر دو کمتر میرسه.
این رو دقیقا نمیدونم باید از یه واردش بپرسی.فکر کنم قابل تنظیم باشه.
البته مهدی جان فراموش کردن بهت بگن که خود شرکتا هر ماه 3000 تومن به عنوان هزینه مخابرات ازت میگیرن.
ولی همونطور که گفت،هیچ پول اضافی روی قبض تلفن نخواهد اومد.
کسی تا حالا ازشرکت نیونت سرویس adsl گرفت؟
می خواستن بدونم سرویس دهی اونا چطوریه و اونایی که دارن رضایت دارند یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون میشم که زود جوابمو بدید
دوستان امروز حتماً هفته نامه عصر ارتباط بخرن و مطلبي كه واسه Adsl نوشته بخونن.
Last edited by Majidson; 11-10-2008 at 18:25.
دوست عزیز با استیضاح وزیر و آمدن یک وزیر دیگر مشکل حل نمیشود.
مگه الان میدونید
عزیز مشکل از ریشه هست
باز فردا یه خبر منتشر میکنن شروع میکنین به شادی
من امروز برای اولین بار در 2 سال و خورده ای که هر هفته با عصر ارتباطم نتونستم پیداش کنم و یا نیومده بود و یا تموم شده بود... واقعا کف کرده بودم و به یاروان (جمع یارو) میگفتم مطمئنی تموم شده...؟؟؟!!! مگه میشه...!!!؟؟؟
فردا گیرش میارم...
در مورد استیضاح وزیر هم باید بگم که در حال من و شما فایده ای نداره... چون اون قانون خونه = 128 رو کمیسیون انقلاب فرهنگی (!!!) تصویب کرده که یه سری افراد والا مرتبه با یقه های در هم تنیده و تسبیح های بافته به دست هستن که هر چی واسه شون توضیح بدی اینترنت پرسرعت برای انسان امروزی لازمه بازم میگه حرومه.......... این وزیر بره یکی دیگه بیاد هیچ فرقی نمیکنه چون این قانون یکی از نهادهای گردن کلفت دولت مهر ورزیه که لازم الاجراس و وزیر و وزارتخونه فقط اجراش میکنن (عین همین قضییه در مورد MMS ایرانسل هم هستش که MTN بدبخت پشیمون شده که اومده تو کشور به این باحالی.......).......... .. .. .. .... .. . . .. . .. ..
Last edited by Cleeev; 11-10-2008 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)