تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 577 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    والله خودمم موندم این چی میگه. خب من الان هرچی دارم که توی پوشه خانگی ذخیره میکنم!
    من فایل deb رو از سایت اسکرین لت دانلود کردم و با دستور dpkg نصب کردم.
    با sudo هم اجرا میکنم که وضع بدتره. این ارور رو میده و ok که میکنم برنامه screenlets manager مثل شکل همونطور خاکستری میمونه و تمام گزینه ها غیرفعالن

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی خیال در هر صورت در config/screenlets. مجوز های لازم رو نداری یا اصلا یوزرت owner نیست
    خروجی دستورات زیر رو بزار تا بهت بگم چطوری تغییرشون بدی
    ls -la /home/gita/.config
    ls -la /home/gita/.config/Screenlets

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اصلا احتیاج به این کارها نیست
    دستور زیر رو بزن اگر نبود که درست می شه و اگر هم درست بود که هیچی
    sudo chown -R gita /home/gita/.config
    sudo chmod -R 744 /home/gita/.config

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست شد! هورا!

rootnt جان خیلی زحمتت دادم! دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت اساتيد.
    قل از هر چيزتشکر ميکنم از تمامي دوستان بخاطر پاسخ به سوالاتم.
    دوستان امروز با چند سوال جديد مواجه شدم که اميدوارم اينبار نيز دوستان منو راهنمايي کنند:
    1- لطفا منو در زمينه اوناع محيطهاي اوبونتو (GNOME،KDEو...) راهنمايي کنيد و بفرمايد که چه طور ميتونم بين اين محيطها سوئيچ کنم؟
    2- من داراي يک شبکه Workgroup هستم و بر روي يک سيستم اوبونتو نصب کردم و متاسفانه قادر به تنظيمات شبکه نيستم البته يه کارهايي کرم اما هنوز اين کلاينت در شبکه وجود نداره و قابل شناختن توسط ديگر سيستم‌ها نيست. لطفا در اين زمينه نيز منو راهنماي کنيد.
    با تشکر از زحمات تمامي دوستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

جواب سوال اولت رو من می دم.
    نیگا کن، یه برنامه نویس برای نوشتن یه برنامه با رابط گرافیکی نمیاد درگیر طراحی کلید ها و فرم ها بشه، فقط کد رو می نویسه و این سیستم عامله که اون کد ها رو به کلید یا فرم یا هر چیز دیگه تبدیل می کنه. البته اگه زبونی مثل جاوا رو هم در نظر بگیریم که با یه واسط به اسم ماشین مجازی سروکار داره، همین روند وجود داره. یعنی در نهایت امر این سیستم عامله که کلید ها رو فراهم می کنه. توی سیستم عاملی مثل ویندوز بدلیل فقدار رابط گرافیکی به جز اونی که با خودش هست، شما معنی این حرف رو درک نمی کنی. اما برای گنو/لینوکس رابط های گرافیکی بسیاری وجود داره، گنوم که مخفف GNU Object Model Environment هستش و رابط گرافیکیه که جزئی از پروژهی گنو اِ. همون رابط گرافیکیه که همراه با اوبونتو عرضه شده. می گن با c طراحی شده و سرعت خوبی داره.
    KDE هم سر کلمه ی این ها هستش K Desktop Environment. یه رابط گرافیکیه خوب و قوی و زیبا که همراه با کوبونتو عرضه می شه و از خصوصیات بارزش ظاهر زیبای اونه. کاربر های مخصوص خودش رو داره و می گن با ++c طراحی شده. رابط های دیگه ای هم وجود داره که از مهم ترین اون ها می شه اسم xfce رو برد که به سبک بودن و ساده بودنش معروفه.
    اما چطور بین این ها سوییچ کنیم؟
    اول از همه این محیط ها رو باید نصب کنیم که توی وبسایتشون آموزش نصب رو گفته. البته سخت نیست و مثل همه ی برنامه های دیگه نصب می شه. بعد تو صفحه ی لاگین از قسمت Options گزینه ی Select Session رو می زنین و تو پنجره ی Sessions محید کاری رو انتخاب می کنین.
    راستی تا یادم نرفته بگم که آقای لینوس توروالدز از KDE استفاده می کنه و آقای استالمن از GNOME و جالب تر این که هردوشون رابط گرافیکی ای که خودشون استفاده می کنن رو قوی تر از بقیه می دونن!

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام دوستان
    من توی اوبونتو ۷:۱۰ نمیتونم software sources رو باز کنم
    یعنی باز میشه در آن واحد بسته میشه
    راهی هست که از یه طریق دیگه بازش کنم ؟اصلا کسی میدونه چشه؟
    دوم اینکه اون init 5 رو میگفت موجود نداریم برو بعدا بیا
    اون درایور رو قبلا دان کرده بودم ۱۰ مگ بود الان دوباره دارم دان میکنم شده ۱۹ مگ شاید درست بشه
    ====
    مورد سوم اینه که من توی بعضی سایت های ایرانی مثله همین راهنمای فارسی اوبونتو فونت ها خوبن و بهم چسبیده
    ولی توی این سایت فونت ها یجورایی از هم جدا و داغونند؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام دوستان
    درایور گرافیک رو دان کردم
    اینبار برای اینکه اگه با اخطاری مواجه شدم بتونه از سرورش استفاده کنه کانکت به جنگ دشمن رفتم
    ctrl +alt+F1
    رفتم به دسکتاپ
    x رو خاموش کردم
    sudo /etc/init.d\gdm stop
    بعدش عزممون رو جزم کردیم و ..
    sudo sh NOF.run
    و اما داستان شروع شد
    ارور پری کامپایل نبودن کرنل رو داد
    گفت برم توی nvidia چک کنم
    گفتم اختیاز دارید بفرمایید...
    رفتش چند لمحه بعد اومد گفت:مورده خاصی پیدا نکردم ولی میتونم برات سرو تهشو خودم هم بیارم
    گفتم :بسم الله...
    اینبار یه کار هایی کرد و چیزی رو هم نصب کرد به گمانم (دفعه پیش اینها رو ندیده بودم )
    بعدش هم یسری سوال مثله دفعه پیش پرسید که ok ایدم
    و در پایان ...
    sudo /etc/init.d/gdm start
    بعدش دیدم مونیتور هر چند لحظه یک بار تصویرش میره برمیگرده (البته منظورم تصویر بود نه خوده مونیتور)
    یه صفحه باز شد که برای تست گرافیگ بود(رزولیشن هم خیلی پایین اومدهه بود )نوعش رو مشخص کردم
    وبعد اومدم توی اوبونتو با همون رزولیشن مصیبت!
    بعد از تیک زدن جلوی درایور و ریست
    باز داشت بالا میومد همو سوال رو دباره ی کارت گرافیک ازم پرسید
    ....
    اما تیکه کارت بازم نبود
    اون خروجی که طاها ی عزیز هم گفته بود بازم صفرن همشون
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    یعنی کسی تا حالا این طوری نصب نکرده؟
    tanx

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوستان
    من توی اوبونتو ۷:۱۰ نمیتونم software sources رو باز کنم
    یعنی باز میشه در آن واحد بسته میشه
    راهی هست که از یه طریق دیگه بازش کنم ؟اصلا کسی میدونه چشه؟
    دوم اینکه اون init 5 رو میگفت موجود نداریم برو بعدا بیا
    اون درایور رو قبلا دان کرده بودم ۱۰ مگ بود الان دوباره دارم دان میکنم شده ۱۹ مگ شاید درست بشه
    ====
    مورد سوم اینه که من توی بعضی سایت های ایرانی مثله همین راهنمای فارسی اوبونتو فونت ها خوبن و بهم چسبیده
    ولی توی این سایت فونت ها یجورایی از هم جدا و داغونند؟
    ممنون
    برای سوال اولتون از دستور زیر در ترمینال استفاده کنید و ببنید چه اروری میده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما تمام فونتهای ویندوز رو در شاخه ی fonts در فولدر home بریزید و سیستم رو ریسترت کنید مشکل باید حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض تشکر و بازهم راهنمايي

جواب سوال اولت رو من می دم.
    نیگا کن، یه برنامه نویس برای نوشتن یه برنامه با رابط گرافیکی نمیاد درگیر طراحی کلید ها و فرم ها بشه، فقط کد رو می نویسه و این سیستم عامله که اون کد ها رو به کلید یا فرم یا هر چیز دیگه تبدیل می کنه. البته اگه زبونی مثل جاوا رو هم در نظر بگیریم که با یه واسط به اسم ماشین مجازی سروکار داره، همین روند وجود داره. یعنی در نهایت امر این سیستم عامله که کلید ها رو فراهم می کنه. توی سیستم عاملی مثل ویندوز بدلیل فقدار رابط گرافیکی به جز اونی که با خودش هست، شما معنی این حرف رو درک نمی کنی. اما برای گنو/لینوکس رابط های گرافیکی بسیاری وجود داره، گنوم که مخفف GNU Object Model Environment هستش و رابط گرافیکیه که جزئی از پروژهی گنو اِ. همون رابط گرافیکیه که همراه با اوبونتو عرضه شده. می گن با c طراحی شده و سرعت خوبی داره.
    KDE هم سر کلمه ی این ها هستش K Desktop Environment. یه رابط گرافیکیه خوب و قوی و زیبا که همراه با کوبونتو عرضه می شه و از خصوصیات بارزش ظاهر زیبای اونه. کاربر های مخصوص خودش رو داره و می گن با ++c طراحی شده. رابط های دیگه ای هم وجود داره که از مهم ترین اون ها می شه اسم xfce رو برد که به سبک بودن و ساده بودنش معروفه.
    اما چطور بین این ها سوییچ کنیم؟
    اول از همه این محیط ها رو باید نصب کنیم که توی وبسایتشون آموزش نصب رو گفته. البته سخت نیست و مثل همه ی برنامه های دیگه نصب می شه. بعد تو صفحه ی لاگین از قسمت Options گزینه ی Select Session رو می زنین و تو پنجره ی Sessions محید کاری رو انتخاب می کنین.
    راستی تا یادم نرفته بگم که آقای لینوس توروالدز از KDE استفاده می کنه و آقای استالمن از GNOME و جالب تر این که هردوشون رابط گرافیکی ای که خودشون استفاده می کنن رو قوی تر از بقیه می دونن!
    سلام دوست عزيز،اول از همه بسيار بسيار ممنونم از لطفت.
    واقعا خيلي قشنگ توضيح دادي.فقط اميدوارم بتونم لطفتو جبران کنم.
    دويت عزيز،با توضيحاتي که داديد،مشکلم در اين زمينه به طور کامل برطرف شد.اما يه راهنمايي ديگه ازتون ميخوام:
    ميشه لطف کنيد و مهمترين توزيع‌هاي لينوکس رو به همراه کارآيي شون برام بذاريد.
    راستش من دانشجوي رشته IT هستم و خوب همونطور که ميدونيد سروکترم با شبکه و اينرنت هست. براي همين به دنبال بک توزيع قدرتمند مانند Reahet هستم که براي Server و کلا شبکه استفاده ميشه.
    يه سوال ديگه هم داشتم:
    راستش من يه برنامه (Nero) نصب کردم اما نميدونم کجا نصب شده و بايد چه جوري اجراش کنم؟ميشه در اين مورد هم راهنماييم کنيد؟
    با عرض شرمندگي يه سوال ديگه هم دارم که باشه براي يه روز ديگه.فعلا همين قدر زحمت کافيه!!!
    بازهم جا داره از زحمتي که کشيدي تشکر کنم.
    Last edited by Dj.Bobo; 06-07-2008 at 10:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •