نه دوست من از من اون صفحه نمیاد چه کار کنم؟
نه دوست من از من اون صفحه نمیاد چه کار کنم؟
پس برو توی فولدر بازی ببین آیکنی نداره که مثلا اسمش config یا . . . باشه!!!!
اگه نیست دیگه نمیدونم والا.
بچه ها این دانلود mothership zeta هست.توضیحاتشم که خودتون بخونید متوجه میشید چه چیزای باحالی اضافه میکنه.
The strange alien signal from the crashed UFO is broadcast across the wasteland. It is simply a signal of distress or something much more dangerous? The answer to this question you will get when ochnetes on board the huge alien and you have only one option - force to break a path to liberationship.
Hostile aliens come in conflict with you and kidnap the huge ship «Mothership Zeta», which is in orbit the Earth close to the Capital heathland. Mothership Zeta transposition of Fallout 3 in a whole new setting - space. Meet the new characters together and try to escape from enemies paws! This will help you a new powerful weapons, such as «Alien Atomizer», «Alien Disintegrator» and «Drone Cannon», and, of course, the new armor: «Gemini-Era Spacesuit» ect
اینم لینک:
http://hotfile.com/dl/9881240/f47b200/fallout.3.yeni.eklenti.part1.rar.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://hotfile.com/dl/9881270/159c43e/fallout.3.yeni.eklenti.part3.rar.html
Last edited by system1000; 10-08-2009 at 19:37. دليل: تکمیل...
سلام ...
من میخواستم برم پچ ها رو بگیرم که یهو دیدم تو قسمت پچ ها دو نسخه ی uk و عمولی هستش !!!
از کجا میتونم بفهمم که بازی من چه نسخه ای هستش ؟؟؟؟؟
سلام يه ايكون شبيه خوده آيكن بازي ولي به اسم FalloutLauncher.exe هست اونرو اجرا كني تنظيمات مياد![]()
سلام
آخه مگه میشه اون صفحه باز نشه !!!؟
شما DVD بازی رو بزار ... به صورت AoutoRun که باز بشه دیگه 100 % باید اون صفحه ای که میشه داخلش تنظیمات رو انجام داد رو ببینید
سلام.
یکی این قسمت آیتم ها رو مختصر توضیحی میده ؟
منظورم اینه که اون اعدادی که برای هر آیتم نشون میده ؟؟
مثلا wg رو فهمیدم که وزن آیتم هستش !!! cnd هم که مقدار سلامتیه آیتم رو نشون میده !!!
باقیش رو خیلی سر در نیاوردم !!
راستی این بازی مثه ابلیویون کتابخونه داره ؟؟ که بشه کتاباشو خوند !!
مثلا برای سلاح ها یه Damage هست که خب مشخصه چیه، برای لباس ها یه DR یا Damage resistance هست که میزان مقاوت اون لباس در برابر گلوله و ضربه به درصد نشون می ده (که بالاترین حد ممکن تو بازی 85 هست)
برای هر آیتم یه Val هست که فکر کنم قیمت استانداردشو نشون بده.
کتاب خونه که هست ولی کتاباش سوختن! شما در طول بازی یه سری کتاب پیدا می کنید که با خوندنشون اسکیلاتون بالا می ره. یه سری pre-war book هم هستن که قابل خوندن نیستن ولی می شه هر کدومو 100 cap فروخت.
ممنون !!!
چند سوال دیگه:
چه جوری میتونم کسی رو با خودم همراه کنم ؟؟ مثلا یه سگ یا یه ا آدمی چیزی !!!
حداکثر چند نفر رو میتونی به همراه خودت ببری !!؟ اگه بمیره میشه بهش heal داد ؟
وقتی V رو میزنیم ، رو دشمن زوم میکنه و نقاط مختلف بدنشو همراه با یه سری اعداد نشون میده !!
این اعداد نشانگر چی هستند ؟
همه افراد رو نمیشه با خودت ببری. اونایی که میشه خودت میفهمی.چه جوری میتونم کسی رو با خودم همراه کنم ؟؟ مثلا یه سگ یا یه ا آدمی چیزی !!!
فکر میکنم 1 نفر باشه.حداکثر چند نفر رو میتونی به همراه خودت ببری !!؟ اگه بمیره میشه بهش heal داد ؟
بله فکر کنم میشه بهش وسایل بدی خودش رو هم میتونه heal کنه. البته من خودم همیشه تنهایی میرفتم.مطمئن نیستم.
این عداد ها درصد شانس خوردن تیر به هدف رو بهت میگه.وقتی V رو میزنیم ، رو دشمن زوم میکنه و نقاط مختلف بدنشو همراه با یه سری اعداد نشون میده !!
این اعداد نشانگر چی هستند ؟
اگه به قسمت کوچیک بزنی شانس کمتره.
اگه به قسمت بزرگ شانس بیشتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)