الان دقيقا چند روز به تاريخ انتشار بازي مونده؟؟؟؟
الان دقيقا چند روز به تاريخ انتشار بازي مونده؟؟؟؟
اتفاقا بر عکس
بازیکن باید نگاهش به طرف حریف باشه تا گول نخوره
در اون لحظه که بازیکن نمیتونه توپ را ببینه که با فرضیاتش میتونه جلوی توپ را بگیره
درسته FCBarcelona.ir
اگه توجه داشته باشید توی صحنه آهسته ای که بعد از مثلا رفتن توپ از کنار دروازه رد میشه چمن بازی از حالت 3 بعدی در میاد ولی تو قسمتای دیگه 3 بعدی هستش
دوستان کمی درباره خوب بازی صحبت کنید دریبل که یکی از دوستان گفت که سخت شده
موقع تک به به چه شکل ؟ میشه حریف رد کرد و یا دربازبان ؟ به شکل ؟ سخت ؟
آره درسته از نمای دور یک مقدار افت کیفیت داره. دلیلشو نمی دونم. و این موضوع رو من تو 2008 دیدم. با وجود اینکه من با آخرین درجه گرافیکی بازی می کنم.
پچی برای افزودن تیم های بایرن مونیخ ، وردربرمن ، شالکه ، هامبورگ ، دورتموند و هافنهایم به بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچی برای افزودن چمن های مختلف به بازی
در اینجا هم جدیدترین پچ ها ارائه شده است
بازی روز 26 مهر (17 اکتبر) در اروپا ریلیز میشه که دو سه روز قبل از این تاریخ تو ایران میشه پیداش کرد. یعنی تا ریلیز بازی فقط 10 روز مونده و روز شماری واسه این نسخه پرطرفدار آغاز شده
فقط PES2009
سينا خان از بابت پچ ها متشكرم ولي با اطمينان نميشه گفت كه چند روز قبل از انتشار بشه اين بازي رو تو ايران بدست آورد در واقع اگه كونامي بي احتياطي نكنه قبل از انتشار بازي به سرت نميره و لينكش نميره رو اينترنت. راستي اين بازي توي نسخه هاي مختلف محلي منتشر خواهد شد ؟
انگار يه جايي شنيده بودم كلا 2 نسخه مياد هميشه نسخه بين المللي(pes) - نسخه ژاپني (we) همينطوره؟
آقا این we با pes چه فرقی داره؟من تو پی اس تو این بازی رو گرفتم مال 207.فقط تو لود ها نوشته بود we دیگه فرقی نداشت.
نه امير جان فرقي ندارن فقط نسخه هاشون متفوت هست يادمه we 8 و pes5 يه گيم بودن فقط مدلاشون فرق داشت. البته we 8 يه چيز ديگه بود. بهترين بازي كونامي به نظر من اون we 8 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)