برای اطلاعتون میگم که سایت TOP TEN در زمینه بررسی آنتی ویروس و فایروال تخصصی نیست و معتبر هم نیست.
معتبرها شامل AV-COMPARATIVES و AV-TEST و ویروس بولتن هستند.
برای اطلاعتون میگم که سایت TOP TEN در زمینه بررسی آنتی ویروس و فایروال تخصصی نیست و معتبر هم نیست.
معتبرها شامل AV-COMPARATIVES و AV-TEST و ویروس بولتن هستند.
Last edited by SuffEr; 08-11-2011 at 08:10.
اضافه میکنم.اگه دقت کنید وقتی روی اون محصول کلیک کنید میتونید خریداری کنید مثلا به سایت اون وصل میشید که کلا برای این سایت این کار سود داره.(کلیک ها و خرید هایی که میشه)
من که اصلا این سایت رو پیشنهاد نمیکنم.گرچه چند سال پیش ازش استفاده میکردم.![]()
سلام....
درمورد این لینک که تو سایت Av coprative گذاشته توضیح میدین چی هست
مثلا این اولی هه که یه سری رنگ قرمز کم دارند . یه سری زیاد دارند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرمز = مواردی که اون آنتی ویروس گند زده و نتونسته ویروسو بگیره
زرد = مواردی که آنتی ویروس به عهده کاربر گذاشته
سبز = مواردی که آنتی ویروس با قاطعیت ویروس رو تشخیص داده و دیلیت یا قرنطینه کرده
من کسپر نصب کردم همه برنامه های گوشی روی سیستممو حذفید !
ولی خدایی از نود 32 راضی هستم نظر شما چیه دوستان !
به نظر من avast خیلی بهتره چون نسبت به کاسپر سرعتو نمیگیره.نود هم خوبه اگه یه نرم افزار کمکی برای شناسایی تورجان هم باهاش باشه.
ولی اواست یه چیز دیگست..........
برای دانلود انتی ویروس من پیشنهاد میکنم به ایران ستاپ مراجعه کنین.اونجا خودش یه مقایسه گذاشته.
من هر سايتي كه درش بيتدفنر جزء سه گزينه اول باشه بهش شك مي كنم، چون يه زماني خودم عشق بيتدفندر بودم و به همه هم توصيه اش مي كردم ولي چند بار ديدم سيستمم كند شده ولي هيچ ويروسي رو نشون نميده بعد كه يه آنتي ويروس ديگه با بدبختي كنار بيتدفندر نصب مي كردم مي ديدم كلي ويروس داخل سيستم شناسايي ميشه كه نصفشون داخل خود برنامه بيتدفندر بودن و فايلهاي آنتي ويروس بيتدفندر رو آلوده كرده بودن.
اين اتفاق چندين بار افتاد و اون موقع هم هر روز بيتدفندر رو آپديت مي كردم. حتي يادمه هر بار كه ويندوز رو عوض مي كردم بلافاصله بعد از نصب ويندوز ، بيتدفندر رو نصب مي كردم و با دايال آپ و بدبختي 40،50 مگابايت فايل آپديت رو دانلود مي كردم و با وجود اينكه هر روز هم آپديتش مي كردم بازم بلايي كه بالا گفتم سرم ميومد، همون موقع هم در خيلي از سايتهاي top10 بيتدفندر جزء 3 آنتي ويروس برترشون بود، ديگه نمي دونم چه حكمتي بود و هنوز هم هست كه با اين همه خرابكاري بيتدفندر جزء رده هاي بالاي ليسته.
سلام . جهت اطاعاتت می گم : تقریبا هدف ویروس و کرک کردن نرم افزار یکی هست . ویروس هدفش تخریب فایل و کرک هم از بین بردن محدودیت . به همین خاطر بیتدفندر آن کرک را به عنوان ویروس می شناسه....
و اگه به سایت topten بری و با دقت نگاه کنی می بینی که 94 درصد مردم حاضر شدند که آنلاین بیتدفندر رو بخرن و کاسپر اسکای فقط 4 درصده.....![]()
من كي گفتم كرك؟
فكر كنم جوابت براي يه پست ديگه بود، من گفتم كه بيتدفندر نه تنها ويروسها رو خوب شناسايي نمي كرد بلكه فايلهاي خودش آلوده ميشدن.
كجاي اين قسمت معنيش ميشه كرك؟
يه بار ديگه پستم رو بخون، اينجا دوباره مي نويسمش:
من هر سايتي كه درش بيتدفنر جزء سه گزينه اول باشه بهش شك مي كنم، چون يه زماني خودم عشق بيتدفندر بودم و به همه هم توصيه اش مي كردم ولي چند بار ديدم سيستمم كند شده ولي هيچ ويروسي رو نشون نميده بعد كه يه آنتي ويروس ديگه با بدبختي كنار بيتدفندر نصب مي كردم مي ديدم كلي ويروس داخل سيستم شناسايي ميشه كه نصفشون داخل خود برنامه بيتدفندر بودن و فايلهاي بيتدفندر رو آلوده كرده بودن.
اين اتفاق چندين بار افتاد و اون موقع هم هر روز بيتدفندر رو آپديت مي كردم. حتي يادمه هر بار كه ويندوز رو عوض مي كردم بلافاصله بعد از نصب ويندوز ، بيتدفندر رو نصب مي كردم و با دايال آپ و بدبختي 40،50 مگابايت فايل آپديت رو دانلود مي كردم و با وجود اينكه هر روز هم آپديتش مي كردم بازم بلايي كه بالا گفتم سرم ميومد، همون موقع هم در خيلي از سايتهاي top10 بيتدفندر جزء 3 آنتي ويروس برترشون بود، ديگه نمي دونم چه حكمتي بود و هنوز هم هست كه با اين همه خرابكاري بيتدفندر جزء رده هاي بالاي ليسته.
بیتدفندر بهترین آنتی ویروس در جهان........
منبع این حرف من تمام سایتهایی که کارشون تحقیق و بررسی در مورد online protection هست .
هرکی با بیت مشکل داره بره خودشو درست کنه
""" اگر زشتی توی صورت هست آئینه رو نشکن /// برو عیب رو برطرف کن"""
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)