قضیه خیلی جالب شده دیروز پینگ حدود 250 بود و بیشتر سایت ها باز نمیشد ولی الان پینگ بالای 650 هست و سایت ها باز میشه البته دیروز بیشتر وی پــــی ان ها کانکت نمیشد ولی الان درسته یکی از بچه ها میگفت به دلیل اینکه بانک ها و ادارات صبح باز میشن اینا نمیتونن صبح اقدامی انجام بدن چون اون پورت رو ادارات و بانک ها استفاده میکنن برای همین بیشتر اوقات شاهد بسته شدن این پورت عصر و شب ها هستیم ! در مورد پیچوندن و حرف های نامربوط آی اس پی ها هم من یه بار زنگ زدم مکس نت و گفتم وصل کن به مدیر فنی من هر چی میگفتم که پینگ بالاست و سرعت خیلی کمه و بیشتر سایت ها هم باز نمیشه ایشون هر بار یه چیزی میگفت یه بار می گفت اشکال از سیم کشی شماست بعد یه لحظه میگفت اشکال از مودمته , اشکال از ویندوزه ! آخر سر هم میگفت من اصلا در جریان نیستم و تا حالا کسی شکایتی نکرده و شما باید زودتر منو در جریان میزاشتید ! و چون من سه سال با آنا برام سابقه شده بود همه این ترفند ها رو میدونستم و فریبش رو نمیخوردم !دارم با اين فكر ميكنم كه فردا وقتي به پشتيباني كه انصافا سر قضيه DNS سرور خيلي كمكم كرد زنگ زدم قراره چي بهم بگن، لابد ميگن شما مودمتون رو يكبار رست كنيد يا با يك مودم ديگه خط رو چك كنيد كه صد در صد TPlink رو پيشنهاد خواهند داد يا خواهند پرسيد ويندوزتون چيه؟ كه انتظار دارن منم بگم سون يا ايكس پي ولي من ميپيچونم و ميگم من با لينوكس كار ميكنم! اونوقته كه مثل خر در گِل ميمونن و اينطوري ترفندشون خنثي ميشه! و در نهايت از جمله ي " ما خودمون هم براي اولين بار هست كه با همچين موردي مواحه ميشيم! " استفاده ميكنن و لابد باز هم ميخوان كه مودم رو رست كنم! يعني برميگرديم سر خونه ي اول ...
اینم وضعیت الان :
![]()