تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 1004 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دارم با اين فكر ميكنم كه فردا وقتي به پشتيباني كه انصافا سر قضيه DNS سرور خيلي كمكم كرد زنگ زدم قراره چي بهم بگن، لابد ميگن شما مودمتون رو يكبار رست كنيد يا با يك مودم ديگه خط رو چك كنيد كه صد در صد TPlink رو پيشنهاد خواهند داد يا خواهند پرسيد ويندوزتون چيه؟ كه انتظار دارن منم بگم سون يا ايكس پي ولي من ميپيچونم و ميگم من با لينوكس كار ميكنم! اونوقته كه مثل خر در گِل ميمونن و اينطوري ترفندشون خنثي ميشه! و در نهايت از جمله ي " ما خودمون هم براي اولين بار هست كه با همچين موردي مواحه ميشيم! " استفاده ميكنن و لابد باز هم ميخوان كه مودم رو رست كنم! يعني برميگرديم سر خونه ي اول ...
    قضیه خیلی جالب شده دیروز پینگ حدود 250 بود و بیشتر سایت ها باز نمیشد ولی الان پینگ بالای 650 هست و سایت ها باز میشه البته دیروز بیشتر وی پــــی ان ها کانکت نمیشد ولی الان درسته یکی از بچه ها میگفت به دلیل اینکه بانک ها و ادارات صبح باز میشن اینا نمیتونن صبح اقدامی انجام بدن چون اون پورت رو ادارات و بانک ها استفاده میکنن برای همین بیشتر اوقات شاهد بسته شدن این پورت عصر و شب ها هستیم ! در مورد پیچوندن و حرف های نامربوط آی اس پی ها هم من یه بار زنگ زدم مکس نت و گفتم وصل کن به مدیر فنی من هر چی میگفتم که پینگ بالاست و سرعت خیلی کمه و بیشتر سایت ها هم باز نمیشه ایشون هر بار یه چیزی میگفت یه بار می گفت اشکال از سیم کشی شماست بعد یه لحظه میگفت اشکال از مودمته , اشکال از ویندوزه ! آخر سر هم میگفت من اصلا در جریان نیستم و تا حالا کسی شکایتی نکرده و شما باید زودتر منو در جریان میزاشتید ! و چون من سه سال با آنا برام سابقه شده بود همه این ترفند ها رو میدونستم و فریبش رو نمیخوردم !
    اینم وضعیت الان :

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا به هیچ وجه دنبال شرکت بی شعور آنا اینترنت نرید .
    واقعا که خیلی بی شعور و بی ادب هستن .
    دیشب برای شارژ اکانت رفته بودم شرکت که یک آقایی پشت میز بود که فکر کنم اکثرا می شناسید .
    همه جا هم ایشون خودشون رو نشون میدن .
    تو نمایشگاه هم بودن .
    زمان اکانت من 27 ام ماه قبل تموم شده بود که چون مسافرت بودم نتونستم شارژ کنم .
    دیشب رفتم میگم شارژ کنید میگه من از 27 شارژ می کنم یا اگر می خواید از امروز باشه باید جریمه بدید .
    گفتم چرا ؟!! گفت پورت شما خالی نشده و باید جریمه بدید !!
    گفتم به من چه خالی می کردید میگه قانون هست 13 روز بعد باید خالی کنیم !!!
    یک تعرفه زده بودن که مثل همیشه دنبال کلاه برداری بودن .
    تعرفه های سازمان تنظیم مقررات :
    تعرفه سرویس 1 مگابیت 42 هزار تومان و 512 کیلوبیت هم فکر کنم 25 هزار تومان بود با پهنای نامحدود .
    طرف فکر کرده خیلی مخ هست هرچی میگم این خیلی خوب هست از این می تونیم شارژ کنیم میگه نه این کیلوبیت هست مال ما کیلوبایت هست !!!!!!!!
    میگم خوب مال شما هم کیلوبیت هست که تقسیم بر 8 میشه میگه نه مال ما فقط تقسیم بر 8 میشه این تقسیم بر 8 بعد تقسیم بر 10 میشه .
    یعنی همون مصوبه جدید سازمان که اینا دارن با کلاه برداری میندازن به مللت که حتما شکایت می کنم به سازمان .
    ارائه اینترنت به این صورت هست که یک ISP یک خط 10 مگابیت میگیره و این رو به 10 نفر با سرعت 1 مگابیت برای هر نفر می فروشه .
    اینا فکر کردن زرنگ هستن یک خط 1 مگابیت میگیرن به 10 نفر می فروشن با همون قیمت خود پهنای باند بعد سرعت تقسیم بر 10 !!!!!

لطفا سراغ این دزدها نرید من هم پورتم رو خالی کردم .

الان در حال حاضر کدوم ISP خوب هست بریم سراغ اونا ؟؟؟
    پینگ برام مهم هست . تا 300 خوبه . ثابت باشه
    .
    CYBER جان الان تو ارومیه فکر نمیکنم اینترنتی رو پیدا کنی که پینگ و سرعتش ثابت باشه من خود سه سال آنا بودم و میدونم کدوم فرد بی ادبی رو میگی که فکر میکنه خیلی زرنگ تشریف داره ! پینگ مکس نت دیروز 250 بود امروز شده 650 حالا این 650 پینگ هم در بهترین روز هست گاهی تا 1500 هم پیش میره . شما به نظرم برو سراغ وایمکس یا از ایرانسل بگیر یا از مبین نت . البته این دو تا هم مشکلات خاص خودشون رو دارن

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستاني كه از مخابرات اكانت دارن وضعيت سرعت دانلودشون چطوره؟

ساعت 11:21

Last edited by urumchi; 29-09-2011 at 11:25.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

CYBER جان الان تو ارومیه فکر نمیکنم اینترنتی رو پیدا کنی که پینگ و سرعتش ثابت باشه من خود سه سال آنا بودم و میدونم کدوم فرد بی ادبی رو میگی که فکر میکنه خیلی زرنگ تشریف داره ! پینگ مکس نت دیروز 250 بود امروز شده 650 حالا این 650 پینگ هم در بهترین روز هست گاهی تا 1500 هم پیش میره . شما به نظرم برو سراغ وایمکس یا از ایرانسل بگیر یا از مبین نت . البته این دو تا هم مشکلات خاص خودشون رو دارن
    ایرانسل که تو ارومیه وایمکس نمیده فعلا .
    مبین نت پینگش بین 300 تا 400 ثابت هست و تغییری نمی کنه فقط مودمش گرون هست .

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دیشب برای شارژ اکانت رفته بودم شرکت که یک آقایی پشت میز بود که فکر کنم اکثرا می شناسید .
    تو نمایشگاه هم بودن .
    دیشب رفتم میگم شارژ کنید میگه من از 27 شارژ می کنم یا اگر می خواید از امروز باشه باید جریمه بدید .
    تعرفه سرویس 1 مگابیت 42 هزار تومان و 512 کیلوبیت هم فکر کنم 25 هزار تومان بود با پهنای نامحدود .
    طرف فکر کرده خیلی مخ هست هرچی میگم این خیلی خوب هست از این می تونیم شارژ کنیم میگه نه این کیلوبیت هست مال ما کیلوبایت هست !!!!!!!!
    میگم خوب مال شما هم کیلوبیت هست که تقسیم بر 8 میشه میگه نه مال ما فقط تقسیم بر 8 میشه این تقسیم بر 8 بعد تقسیم بر 10 میشه .
    یعنی همون مصوبه جدید سازمان که اینا دارن با کلاه برداری میندازن به مللت که حتما شکایت می کنم به سازمان .
    ارائه اینترنت به این صورت هست که یک ISP یک خط 10 مگابیت میگیره و این رو به 10 نفر با سرعت 1 مگابیت برای هر نفر می فروشه .
    اینا فکر کردن زرنگ هستن یک خط 1 مگابیت میگیرن به 10 نفر می فروشن با همون قیمت خود پهنای باند بعد سرعت تقسیم بر 10 !!!!!

پینگ برام مهم هست . تا 300 خوبه . ثابت باشه .

آينه عبرت!!! ( نامحدود پارس آفلاين )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو نمایشگاه هم بودن .

پینگ برام مهم هست . تا 300 خوبه . ثابت باشه .
    فرمايشات شما 100 درصد تاييد ميشه !!!
    حتما هم محمدي رو ميگي !!!
    چند وقت پيش رفتم در مورد پينگ وايمكس پرسيدم ، با اينكه مودم وايمكس رو ميزش وصل به لپ تاپ بود به خودش زحمت نداد يه تست بگيره و جواب سربالا داد من هم بيخيال شدم .
    من هم دنبال يه شركت واسه وايمكس هستم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آينه عبرت!!! ( نامحدود پارس آفلاين )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرویس های نامحدود Burst ندارن .

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سرویس های نامحدود Burst ندارن .
    بله، از طرفي وقتي با ضريب اشتراك 1 به 10 ارائه بشه همچين گندي بالا مياد!

قانون اين عوضيا اينطوريه كه هر پورتي رو بين 10 نفر شير ميكنن چه پورت 1مگ چه پورت 128كيلوبيت و به اسم اينترنت نامحدود ميخوان سر ملت رو كلاه بذارن اونهم از نوع مكزيكي! البته همين الان هم سرمون داره كلاه ميره ولي نه به اين بزرگي!!!

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من هم از مخابرات سرويس مي گيرم الان 6 ماه ميشه
    ولي يكي دو ماهه سرعت دانلود از 20 بالا نميره
    سرويس هم 256 يه ماه 3 گيگ هست كه با 20 درصد تخفيف 10 هزار تومن ميشه!!
    الام يه هفته ميشه وقتي مي خام يه سايت مثلا گوگل رو باز كنم 30 ثانيه طول ميكشه
    از دوستان مي خام راهنماييم كنم تا برم وايمكس بگيرم
    فقط نمي دونم منطقه ما تحت ژوشش هست يا نه!!
    در ضمن من آخر رودكي خ آبشناسان هستم
    لطفا راهنماييم كنيد تا از دست مخابرات لامسب راحت شم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من توصیه می کنم اگر پول مودم دارید حتما مبین نت بگیرید .

اگر به صورت کشوری اینترنت مشکلی نداشته باشه خودش مشکلی نداره .

12. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •