تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 209 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

زاهدی جان این روکش موتور رو نپرسیدی ؟
    سلام
    پرسیدم ، یادم رفت بنویسم.
    متاسفانه نداشت
    حالا من چند روز دیگه باید برم گمرک کلاه بخرم. اونجا هم یه پرس و جو می کنم.

گفتم : بردن دیگه ... خداحافظ ای موتور .. آخیش از شرش راحت شدم . الان صبح دیدم هنوز جلوی دره ولی لاستیکش رو تو گوشه ی دیوار فرو کردن !
    مار از پونه ...

ولی همیشه بعد از روشن شدن باید یکی دو دقیقه ای کار کنه تا گرم بشه و میزون کار کنه بعد راه بیفتم.چون من همیشه گاز موتور رو کم می کنم و روی حداقل تنظیم می کنم.
    فکر کنم موتور من مشکل داره
    با اینکه 1900 کار کرده و خیلی روان کار می کند اما اگر یکجا بایستم و هر از گاهی گاز ندهم خاموش می کنه.
    دور را روی اطراف 1000 تنظیم کرده ام (کمترین حالتی که طرز کار کردن موتور بد نشه) اما اگه روی 2000 هم باشه این مشکل پیش میاد.

نکته عجیب دیگری که هست:
    موتور رو وقتی تازه روشنش می کنی خوب کار می کنه. بعد نیم ساعت یه مقدار عجیب میشه (!!) انگار سفت میشه. دنده ها هم سفت می شوند و دنده با صدا جا می رود.
    دوباره وقتی پارک می کنم و بعد از مدتی میام و باهاش حرکت می کنم انگار اصلا انجین نداره انقدر که نرم میشه (ترکم می گفت چیزی حس نمی کنه!!) - خودم صدای تعویض دنده و سفتی زیر پایم حس نمی کنم
    احساس می کنم این روغن توی یه بازه دمایی خوب کار می کنه و وقتی دما بالاتر می ره کارکردش بد میشه !!!
    در ضمن 20 - 50 هست

کسی چنین تجربه ای نداره؟

2. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    پرسیدم ، یادم رفت بنویسم.
    متاسفانه نداشت
    حالا من چند روز دیگه باید برم گمرک کلاه بخرم. اونجا هم یه پرس و جو می کنم.

مار از پونه ...

فکر کنم موتور من مشکل داره
    با اینکه 1900 کار کرده و خیلی روان کار می کند اما اگر یکجا بایستم و هر از گاهی گاز ندهم خاموش می کنه.
    دور را روی اطراف 1000 تنظیم کرده ام (کمترین حالتی که طرز کار کردن موتور بد نشه) اما اگه روی 2000 هم باشه این مشکل پیش میاد.

نکته عجیب دیگری که هست:
    موتور رو وقتی تازه روشنش می کنی خوب کار می کنه. بعد نیم ساعت یه مقدار عجیب میشه (!!) انگار سفت میشه. دنده ها هم سفت می شوند و دنده با صدا جا می رود.
    دوباره وقتی پارک می کنم و بعد از مدتی میام و باهاش حرکت می کنم انگار اصلا انجین نداره انقدر که نرم میشه (ترکم می گفت چیزی حس نمی کنه!!) - خودم صدای تعویض دنده و سفتی زیر پایم حس نمی کنم
    احساس می کنم این روغن توی یه بازه دمایی خوب کار می کنه و وقتی دما بالاتر می ره کارکردش بد میشه !!!
    در ضمن 20 - 50 هست

کسی چنین تجربه ای نداره؟
    روغن اتومات بریز . موتور من موقع تعویض دنده اندازه بوق صدا می ده -جداً- ولی بنظرم طبیعیه منم جای اون بودم فریاد می زدم . فکرشو بکن تو دیگ روغن .. آتیش ... تازه باید 8000 دورم بچرخه اونم نیم ساعت ؟!
    حالا یبار که پول دار شدم موتورو سرویس می کنم البته اگه تا اون موقع گیر پارکینگ پلیس نیوفتم و موتورمو ندزدن . از زیر کاربرات بنزین سیاه رو زمین نشت می کنه . شیلنگ روغن ترمز هم بریده . بدون روغن ترمز می گیرم . دیسک سوت می کشه .
    نور راهنما بقدری ضعیفه که از نیم متری هم بسختی دیده می شه .

ای کاش عصر جنگ ستارگان بود و همه با سفینه ها رفت و آمد می کردن . الان دیگه ناجا حتی تو اطلاعیه های محدودیت ترافیکی اسم موتورسوار رو نمی آره . انگار اصلا ما وجود نداریم !

4. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گاز موتور رو کم می کنم و روی حداقل تنظیم می کنم
    متوجه منظور شما نشدم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منظورم اینه که گاز موتور کمه.روی دور 1000 یخورده بیشتر تنظیم می کنم.مثلا 1200.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

نکته عجیب دیگری که هست:
    در ضمن 20 - 50 هست

کسی چنین تجربه ای نداره؟
    به نظرم موتورت رو باید فیلرگیری کنی تا میزون تر کار کنه.
    در مورد روغن هم همینطور که پیرمرد جان گفت از روغن اتومات استفاده کن.اگه ازاتومات استفاده نمی کنی ببین راهنمای موتورت چی گفته و باید از چه روغنی استفاده کنی.روغن 50 واسه هر موتوری مناسب نیست.شاید باید40 استفاده کنی.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

به نظرم موتورت رو باید فیلرگیری کنی تا میزون تر کار کنه.
    سلام
    از لحاظ تجربی - نه تست با آچار فیلر - کاملا میزون هست. اونور تر از میزون !! اما فقط حین درجا کار کردن خاموش می کنه. تو چهار راه پشت چراغ قرمز - دوترک - شرساز میشه

در مورد روغن هم همینطور که پیرمرد جان گفت از روغن اتومات استفاده کن.اگه ازاتومات استفاده نمی کنی ببین راهنمای موتورت چی گفته و باید از چه روغنی استفاده کنی.روغن 50 واسه هر موتوری مناسب نیست.شاید باید40 استفاده کنی.
    روغن اتومات بریز . موتور من موقع تعویض دنده اندازه بوق صدا می ده -جداً- ولی بنظرم طبیعیه منم جای اون بودم فریاد می زدم . فکرشو بکن تو دیگ روغن .. آتیش ... تازه باید 8000 دورم بچرخه اونم نیم ساعت ؟!
    دانکه
    این حالت صدا عجیبه. چون تو حالتی خاص صدا میده و تو خالتی که انجین روان هست صدا نمیده. ولی موتور شما کلا صدا میده (که باز هم به نظر من عجیبه)

روغن اتومات ؟ چند گرید (چندفصل) ؟

ای کاش عصر جنگ ستارگان بود و همه با سفینه ها رفت و آمد می کردن . الان دیگه ناجا حتی تو اطلاعیه های محدودیت ترافیکی اسم موتورسوار رو نمی آره . انگار اصلا ما وجود نداریم !
    کاش در مورد گواهینامه و سوخت هم همین طور بود !!

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

کسی چنین تجربه ای نداره؟
    زاهدي جان دقيقا من هم همين حس رو دارم

اين كه درجا كار ميكنه و خاموش ميشه رو من درستش كردم
    سوزن كاربراتم رو عوض كردم (2 بار)‌ بار اول تعمير كارش بي عرضه بود موتور بد تر شد
    يه تعمير كار ديگه پيدا كردم اصل موتور سازه
    موتور از اين رو به اون رو شد.
    حالا نمي دونم موتور شما چيه .كاربرات داره اصلا ؟

در مورد روغن موتور من هم همين طور
    تو يه رينج دما موتور خيلي عاليه بعد از اين كه زياد با موتور بروني ديگه موتور از حالت نرم اوليه خارج ميشه .

12. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آقای زاهدی
    من قبلا روغن 20-50 اتومات میریختم توی موتور اما 3 روز پیش روغن بهران توان 40 ریختم
    جالبه که دنده ها راحت تر جا میرن بنظرم شتاب موتور هم بهتر شده اما توی سرعت تاثیری نداشته
    موتور من هم بعد از 2 ساعت که مدام توی سطح شهر بچرخم دیگه حال اولشو نداره دنده خوب چاق نمیشه و خوب جا نمیره

14. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب امشب نخستین بارون و باد شدید رو تجربه کردم . خیلی خوب شد که کلاه تمام صورتم رو برده بودم . هر چند آستین کوتاه بودم ولی آدم باید تو گرد و خاک دید داشته باشه . باد بقدری شدید بود که موتورو در حالت ایستاده تکون می داد .
    بارونم با نمک بود . از همه جذابتر کلی معبر آب گرفته بود که خدا رو شکر بدون لیز خوردن رد کردم . البته سرعتمم بیشتر از 20-30 تا نبود .
    رفته بودم بنزین بزنم ولی برگشتنی تو بد ترافیکی گیز کردم . کلی ماشین پلیسم بود .. ترافیک بقدری بود که سی.جی ها هم گیر کرده بودن . منم جانفشانانه بهشون راه می دادم

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان عمر صفحه کلاچ چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •