آخه بعضی وقتا چنان میره بالا که از پشت برمیگرده یا به شدت دور خودش میچرخه!
ولی وقتی Spoiler رو باز میکنم تا یه حدی رام میشه![]()
پس شما میگید اینکار رو نکنم؟
یعنی فقط از Elevator برای پایین نگه داشتن دماغه استفاده کنم؟
آخه بعضی وقتا چنان میره بالا که از پشت برمیگرده یا به شدت دور خودش میچرخه!
ولی وقتی Spoiler رو باز میکنم تا یه حدی رام میشه![]()
پس شما میگید اینکار رو نکنم؟
یعنی فقط از Elevator برای پایین نگه داشتن دماغه استفاده کنم؟
در ضمن فلپ ها موقع پرواز عادی چقدر باید باز باشن؟ کامل یا قسمتی از اون؟
رفقای عزیز کسی نسخه کامل A.E.S را اگه لطف کنه بذاره با چگونگی نصبش ممنون میشم.
این چیزی که من می دونم اینه که در حالت عادی و شرایط معمولی در ارتفاع و حین پرواز فلاپ ها باید کاملا بسته باشن و فلاپ ها فقط برای لندینگ استفاده می شن. البته من چند جا دیده بودم که موقع تیک آف چند درجه ای فلاپ ها باز هستن که فکر کنم به این دلیل باشه که نوک هواپیما برنگرده و استال نکنه و به زمین نخوره.در ضمن فلپ ها موقع پرواز عادی چقدر باید باز باشن؟ کامل یا قسمتی از اون؟
فکر کنم زیاد درست نبود.
این چیزی بود که من متوجه شده بودم. اطلاعاتم ناقصه...
در مورد هدایت هواپیماها بگم که اگر از کیبورد استفاده می کنید که ظاهرا همینطوره وقتی یک جهت رو نگه می دارید یا چند بار فشار می دید دوباره به حالت اول بر نمی گرده. برای برگردوندن به حالت اول باید جهت مخالف رو تقریبا به همون اندازه فشار بدید.
مثلا اگر می خواید دماغه هواپیما رو به بالا بره به اندازه 5 بار دکمه فلش پایین رو فشار می دید و وقتی به اندازه کافی رو به بالا رفت برای برگردوندن به حالت قبلی باید 5 یا 6 بار کلید بالا رو فشار بدید تا به حالت قبل برگرده. خیلی دقیق نیست. اولش هدایت به این صورت خیلی سخته ولی رفته رفته قلقش دستتون میاد.
در مورد یوک و جوی استیک هم که آقا بهرام توضیح دادن. اگه واقعا پیگیر پرواز هستین و خسته نمی شید و پولتون رو دوست دارید نظر من اینه که چند ماهی با کیبورد یا دسته پلی استیشن یا یک جوی استیک 10 تا 12 هزار تومنی بخرید تا با این برنامه کامل آشنا بشید بعد اگر دلتون رو نزد و عشق پرواز تو سرتون موند اونوقت 85 هزار تومن ناقابل بدید و یک جوی استیک حرفه ای و خوب بخرید یا این که با 100 هزار تومن یک یوک با اضافاتش بگیرید.
من هیچ کدوم رو به غیر از کیبورد ندارم . علتش هم اینه که شاید تا چند وقت دیگه من می رم به یک سفر خارجی اونوقت به صرفه تره که از اونجا بخرم...
ولی در کل توصیه من این بود. خواستم بگم که تا وقتی با این برنامه آشنا نشدید جوی استیک یا یوک نخرید. چون ممکنه به همراه دی وی دی این برنامه بذاریدش توی جعبه و ...
موفق باشید.
Last edited by mro229; 02-11-2009 at 00:28.
اولش کاملا درسته اما...
براي تيک آف هواپيما بايد نيروي برآ يا بالا رونده ي زيادي داشته باشه که با 5 يا 15 درجه پايين دادن فلپها اين نيرو تامين ميشه. اينطور که اگه از کنار به بال هواپيما ها توجه کنيم بالها يک مقدار شيب در بالا دارن و اين شيب باعث ميشه که نيروي برآ توليد بشه و هواپيما رو هوا حرکت کنه (اين هم بگم که وقتي هواپيما تو هوا در حال پرواز هست بالها هواپيمارو نگه ميداره ولي روي زمين بدنه بال رو نگه ميداره) بخواطر همين هست که با پايين دادن فلپها شيب بال ها و به دنبال اون نيروي برآ ي بيشتري ايجاد ميشه.
راستش ايني که شما ميگي خيلي شبيه به استال هست که وقتي سرعت خيلي کم ميشه ديگه نيروي برآ جواب گو نيست و از اونور نيروي پسا يا پايين رونده خيلي زياد ميشه که هواپيما دچار واماندگي يا استال ميشه.
اما شما ميگي وقتي Spoiler ها رو باز ميکني بهتر ميشه اگه اينطور باشه يه کم گيچ کنندست موضوع؟؟؟
نه منم روی دوربین دیجیتالها هنوز این سیستم روندیدم . ولی خوب این آقا که یه همچین عکسی میگیره 100 در 100 دوربین آنالوگ داره و حرفه ای . برای همین با اون ها میشه در شاتر دوربین رو حتی برای ساعتها باز گذاشت که برای همچین عکس برداری دوربین حتما باید روی پایه باشه . [/quote]
امروز داشتم با دوربينم ور ميرفتم که فهميدم رو دوربين هاي ديجيتال هم ميشه اين کارو کرد
مدل دوربينم اينه dsc- w200 sony اون رو رو حالت M يعني تنظيم نور به صورت دستي که ميشه زمان باز بودن شاتر هم تعيين کرد گذاشتم و نتيجه اين شد.
اينم اتاق بنده هست اين بنر رو هم خودم چاپ کردم تقريبا اندازه ديوارمه:
![]()
Last edited by dani.flight; 02-11-2009 at 01:23.
نه نه اشتباه نشه!راستش ايني که شما ميگي خيلي شبيه به استال هست که وقتي سرعت خيلي کم ميشه ديگه نيروي برآ جواب گو نيست و از اونور نيروي پسا يا پايين رونده خيلي زياد ميشه که هواپيما دچار واماندگي يا استال ميشه.
اما شما ميگي وقتي Spoiler ها رو باز ميکني بهتر ميشه اگه اينطور باشه يه کم گيچ کنندست موضوع؟؟؟
پست های قبلیم رو اگه یه بار دیگه بخونید، نوشتم وقتی تو اون توده های هوا میرم اینجوری میشه.
جریانات هوا اونقدر شدید میشه، با اینکه جهت رو میدم به سمت جلو که دماغه گلایدر رو پایین نگه دارم، باز گلایدر به سمت بالا و عقب رونده میشه، یا به دور خودش میچرخه و کاملا از کنترل خارج میشه. انگار که وسط یه طوفان گیر کرده باشه.
این مرحله گلایدر خیلی سخته برام گیر کردم توش. خیلی بدقلقه اصلا نمیشه اوج گرفت تا از تو اون گیت ها رد شد!
آقا دمت گرم چه باحال شده !امروز داشتم با دوربينم ور ميرفتم که فهميدم رو دوربين هاي ديجيتال هم ميشه اين کارو کرد
مدل دوربينم اينه dsc- w200 sony اون رو رو حالت M يعني تنظيم نور به صورت دستي که ميشه زمان باز بودن شاتر هم تعيين کرد گذاشتم و نتيجه اين شد.
اينم اتاق بنده هست اين بنر رو هم خودم چاپ کردم تقريبا اندازه ديوارمه:
حال اون چی هست که چرخوندیش؟
فکر کنم از این چراغ های LED باشه که برای توی چادر مسافرتی یا ماشین استفاده می شه.
بماند...
شما فکر نمی کنی اشکال از کنترل کردن شماست؟ البته بماند که گاهی برای من هم این اتفاق افتاده و خیلی هم کنترلش سخت شده... حتی روی اتوپایلوت هم بوده ... هوا هم کاملا صاف بوده. ولی یهو رو به بالا رفت و چرخید و بعد استال شد و به زمین خورد. من علتش رو نفهمیدم چی بود. فکر کنم در مجموع 2 بار برام این اتفاق افتاده باشه...
باز اگه هواپیمای موتور دار بود مشکلی نبود. اما این گلایدره و چو برگی در کف باد!
البته یه بار به باند فرود رسیدما. ولی خوب ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)