بله usb
آره ثابته
کاسپر
یکی دو ماه
ویندوزم سالمه
فکر کنم اشکال از خود شرکته
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بله usb
آره ثابته
کاسپر
یکی دو ماه
ویندوزم سالمه
فکر کنم اشکال از خود شرکته
من اگر اشتباه نکنم با این مشکل روبه رو شدم یه بار زنگ زدم به شرکت همینایی که به تو گفت و به من گفتن ولی درست نشد فرداش درست شد بعد فهمیدم که از طرف اسیاتک هنوز انلاینم یعنی با اینکه حتی کامپیوتر خاموش کردم و مودم پاک کردم درایورش ولی از طرف شرکت هنوز دیسکانکت نشدم
من با چنين مشكلي روبرو شدم دو سال پيش زمستون هر چند روز يه بار قطعي 10 ساعته داشتم كه فرداش درست ميشد. هر بار كه به شركت زنگ زدم يه سري دستورالعمل تكراري ميگفت مثل اينكه مودم رو خاموش روشن كن يا اينكه درايورشو دوباره نصب كن ، ويندوز عوض كردم رو سيستم هاي ديگم تست كردم همين مشكل بود تا اينكه مطمئن شدم مشكل از مركز مخابراته. خودم رفتم مركز مخابراتي و اونجا خواستم كه تجهيزات adsl رو چك كنن كه بهم گفتن مشكلي نيست اما از همون موقع كه چك كردن مشكل برطرف شده تا الان.
نه نه... کلا یه دفعه وسط دانلود چه resume ارش باشه چه بدون اون سرور ریست میشه ( دی سی ) و بعد مجدد وصل میشه و اگر دانلود داشته باشی همش پر!!!![]()
سلام عزیز...
فرق نمیکنه از هر سروری باشه... سایت های موزیک ایرانی یا رپید و هر جا!!!
بالا هم گفتم یه سری فایل ها رو بدون رزومه دانلود میکنم... چه رزومه دارش چه بدون اون سرور دی سی میشه !!!!
نمیدونم این اسیا تک چه کوفتی چه مرضی چه دردی هست اخه که خودمون انداختیم به جون خودمون
اقا آدرس قلنامه با فيش تلفن يكي هستش. اصلا نبايد مشكلي باشه. ولي خط هم بخوام بخرم بايد پول بدم 10 طبقه سيم كشي كنن خونه مال خودم نيست دردسر داره فقط. اگه پيشرفته بود خط ميخريدي اين دردسر هارو نداشت سريع ميخريدم ديگه 50 هزار تومن چيه
دوستان ایا پرداخت الترونیکی سایت مشکل داره؟ از وقتی از سایت اقتصاد نوین شده..گیر داره...من با کارت پارسیان وپاسارگاد و صادرات نمیتونم پرداخت کنم.....شما هم همین مشکل دارید؟
من مبلغ رو میریزم به بانک و حواله رو ثبت میکنم
جالبه امروز جمعه اصلا نتونستم پرداخت الترونیکی کنم......یا اسیا تک ایراد داره یا اقتصاد نوین....مسخره کردن!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)