فعلا برای مو فقط سایت خود سیمز داره
و البته
البته یکدونه بیشتر نیست فعلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا برای مو فقط سایت خود سیمز داره
و البته
البته یکدونه بیشتر نیست فعلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباهی شد
30000
البته با کمی اینور و اونور
طوری که به جز آخری میتونم چندتا دیگه هم بخرم
برای اینکه پکیج هایی که دانلود شده رو نصب کنیم چی کار باید کرد؟؟؟
به خاطر شما جواب ميدم وگرنه عمرا نميومدم.
اوني كه ميگيد اصلا دزد نيست!!!
بلكه فقط مامور شهرداري هست كه وقتي كه شما پول قبض ها رو پرداخت نميكنيد مياد و به جاي پول وسايلتون رو ميبره!
براي پرداخت كردن قبض هم روي صندوق پست كليك كنيد و گزينه ي pay bills رو بزنيد .( البته بايد پول هم داشته باشيد تا بتونه پرداخت كنه.)
Last edited by loomina; 29-06-2009 at 16:33.
باید بریزیدش توی پوشه ی دانلود و بعد برید توی این قسمت :
![]()
خوب من اومدم اینبار دیگه رکوردایه مسخرمو بزارم!
سیمزه قبلیم دقیقا 12 ساعت یک روز باهاش بازی کردم و 3000 تا در ساعت پول میگرفتم 5 تا چلنج تموم کردم باهاش 6 تا اسکیل پر داشتم و یک خونه ی 300 هزار دلاری که همش و همش رفت هوا! سیو نکرده بودم بعد برقایه خونمون رفت دیگه واقعا جایه من بودین چی کار میکردین؟
اینم رکوردایه ایندفعم که خیلی مسخره ی! :
این از اسکیلام :
این از کارم:
این از Reward هام :![]()
اینم از سنم که خیلی زیاده ( دفعه ی قبلی من به وسط نرسیده بودم همچین رکوردایی داشتم ، البته همیشه من 960 روزه بازی میکنم تا زود پیر نشه )همینطور Trait هام : ( اون اولی که دیده نمیشه Lucky هست )
اینم از چلنچام که بدترین قسمتی بود که قبلم حسرتشو خورده بودم ( قبلا چلنجایه آشپزی ، تعمیر کاری ، آهنگ زنی ، نویسندگی ، نقاشی رو گرفته بودم اما ایندفعه![]()
) :
اینم از پولم با اینکه نصفه وسایل خونرو یا بیشتر رو گرفتم اما بازم حتی 50% قبل هم پول ندارم ( قبلم هم قیمته خونه ی خالیم اینقدر بود ):
در هر صورت الان دیگه هر چند دقیقه یکبار سیو میکنم تا دوباره قاط نزنه!
اوندفعه خیلی ناراحت شدم! ( به اطلاعتون برسونم که الان اسکیل آهنگ زنیم 10 شده )
آپدیت های مربوط به آبجکت ها رو از کجا بگیرم ؟ لانچر که ارور غیرقانونی بودن و ... میده
چه طوری باید به بچه غذا داد ؟![]()
ميتونيد يك صندلي مخصوص بچه بخريد و بچه رو بزاريد رو صندلي بعد بهش غذل بديد يا ميتونيد كليك كنيد رو بچه و گزينه ي feed on floor رو بزنيد.![]()
لانچر منم این پیغام رو میده
یکی کمک کنه!!!!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)