سلام
منم تازه با این بازی اشنا شدم
منم از طریق دو هفته نامه دنیای بازی با این بازی اشنا شدم
تو سرور 4 هستم
میگن در هر 13 ماه یه دوره از بازی تموم و دوره دیگه ای شروع میشه میخوام بدونم الان تو ماه چندمیم
سلام
منم تازه با این بازی اشنا شدم
منم از طریق دو هفته نامه دنیای بازی با این بازی اشنا شدم
تو سرور 4 هستم
میگن در هر 13 ماه یه دوره از بازی تموم و دوره دیگه ای شروع میشه میخوام بدونم الان تو ماه چندمیم
آفا یکی بگه سرور 1 که من ثبت نام کردم تو ماه چندمه؟در ضمن اگه کسی میتونه... منابع برام بفرسته!!!
همش لنگ 200 تا گندمم!!!!مختصات هم =316در 77 هستم!!اسم=MILAD1388
Last edited by millad1388; 30-08-2009 at 05:02.
اشتباه میکنی!!!!!
الآن هم 258 ساعت تحت حمایت هستم
اگه یکی لطف کنه و برای من (MILAD1388) منابع گندم بفرسته بد نمیبینه
تازه من تو سرور 1 هستم !!!!!!!
سلام
دوستانی که وارد اتحاد نشدن میتونن تو سرور 2 وارد اتحاد من و دوستم بشن،ما 2 نفریم ولی زیاد ضعیف نیستیم ،تو اتحاد هم کمک میکنیم به هم از کسایی هم که وارد اتحاد بشن مالیات و این چیزا نمیگیریم،هر کسی مایل بود همینجا اسم دهکدش رو بگه براش دعوت نامه بفرستم،خوش حال میشم با دوستان جدید به بازی ادامه بدم.
سلا.آقا میلاد منم تازه اومدم سرور1.عجیبه!خیلی عجیبه!280 ساعت؟!!!خیلیه.چجوری گندم بفرستم؟ن میفرستم اما شما هم باید موقعی که من کمبود داشتم بفرستی!
من یه مشکلی دارم !
من الان 4 تا گندم زار سطح 4 دارم دارم ولی با این حال تولید گندم فقط 8 تا در ساعت است چرا ؟؟
وقتی گندم زار رو ارتقا میدم تولید میره بالا و بعد از حداکثر 1 روز تولید میاد پایین دلیلش چیه ؟؟
چون جمعیتت افزایش ÷یدا میکنه و نون خور اضافی پیدا میشه!
من متوجه این 280 نشدم!!!یعنی چی؟!!!
![]()
اشتباه شد میخواستم بگم شما 258 ساعت تحت حمایت هستین عجیبه.الان رفتم دیدم منم 312 ساعت تحت حمایتم تو سرور 1!
حالا چجوری گندم بفرستم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)