اين برنامه رو اجرا كردي ؟ دكمه Auto Remove رو بزن :
اگر جواب نداد برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين برنامه رو اجرا كردي ؟ دكمه Auto Remove رو بزن :
اگر جواب نداد برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
امیدوارم جای درستی پرسیده باشم
کامپیوتر فامیلمون kazme gheyz گرفته. جالبیش اینه که کاری با فولد اوپشن و هیدن فایل ها نداره راحت فایل های هیدن رو نشون میده و هم خودش هم فایل اتوران کوفتیشو پاک می کنم چند ثانیه بعد درست می کنه دوباره. اومدم ناد 32 نصب کنم دم استارت سرویس نصب ناد32 ارور میده که اجازه استارت ندارید. ممنون می شم راهنمایی کنید در موردش. آیا روش دستی داره یا باید فرمت کنم هاردو؟ با ناد32 بوتیبل هم نمیشه چون وقتی میاد بالا اجرا نمیشه.
ممنون ببخشید اینجا پرسیدم آخه این ویروس تاپیک نداشت
اين برنامه رو امتحان كن :
اگه جواب نداد برنامه زيرو نصب كن و به تب Fix برو و داخل كادر كوچيك اسم هر درايو رو تايپ كن و Fixبزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت یکم بهتر شد ولی نه کامل.نیازی به عوض کردن ویندوز هست؟با تشکر از جناب سعید.
سلام به همه ...
کامپیوتر من هم ویروسی شده ... نود اسمارت سکیوریتی 4 پیداش نمیکنه ولی با آنتی ویروس ایمن شناسایی میشه تحت عنوان wingn.exe autorun.eo که در مسیر
E:\RECYCLER\S-1-5-21-9430546779-0169178963-936263096-5437 وجود داره و به صورت هیدن هست... هر کاری میکنم به صورت دستی پاک نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنین و یه راهی برای از بین بردن این ویروس بهم بگین
منتظرم ها ...
با تشکر
برنامه رو نصب و روش راست كليك كن و Unlocker رو انتخاب كن :
سلام
کامپیوتر من مشکل show hidden files داشت و اون نرم افزار flash disinfector رو دانلود کردم و درست شد
اما هر بار که فایل ها رو هیدن میکنم 2 باره باید از نرم افزار کمک بگیرم برای برگردوندشون ، راهی برای پاک کردن کامل
این ویروس نیست ؟
ممنون
سلام
من هم همین مشکلو داشتم کاسپر هم کاری نکرد . فقط spy Doctor می تونه مشکلتو حل کنه . یه بار امتحان کنی ولش نمیکنی .
با سلام
ُShow Hide file & folder من در قسمت فولدر آپشن ناپدید شده با nod32 بروز هم اسکن کردم ولی درست نشد خواهش میکنم کمکم کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)