خوب دوست عزیز تا آنجایی که من می دانم زون آلارم نسخه سازگار با ویندوز ویستا را هنوز بیرون نداده است ولی نسخه های
جدید آن ویندوزهای 64 بیتی را ساپورت می کنند.
خوب دوست عزیز تا آنجایی که من می دانم زون آلارم نسخه سازگار با ویندوز ویستا را هنوز بیرون نداده است ولی نسخه های
جدید آن ویندوزهای 64 بیتی را ساپورت می کنند.
درسته چون من زون الارم رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 64 بیتی قبلیم نصب کرده بودم. با تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک آپدیت کاسپر تا دیروز 15-4-2007
سلام
می خواستم بدونم ورژن رسمی و فینال نسخه 7 چه ماهی میاد؟
ممنون
سلام بیل جان
شما ورژن نسخه ای رو که داری استفاده میکنی بذار.
که بشه فهمید چه نسخه ای هست
مرسی
سلام![]()
خب اینم نسخه ی جدید آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی کاسپر : (البته بتا)![]()
Kaspersky Internet Security 7.0.0.43 Beta
Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدActivation Code
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKaspersky Anti-Virus 7.0.0.43 Beta
Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدActivation Code
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPS : Compatible with Windows Vistaموفق باشید ...![]()
Last edited by chovalier; 18-04-2007 at 18:45.
تصاویری از رابط گرافیکی جدید اینترنت سکوریتی کاسپرسکی نسخه 7 ( به نظر من که مال نسخه 6 خوشگل تر بود)
البته این هنوز اولین نسخه بتا است و احتمالا تا نسخه نهایی تغییرات زیادی خواهد کرد .تصاویر زیر عکسهایی از صفحه
اصلی این برنامه است :
این هم عکسی از هوریستیک جدید کاسپرسکی و سطح قابل تنظیم آن است همانطور که می بینید نسخه 7
کاسپرسکی اولین نرم افزار امنیتی است که تنظیماتی برای استفاده بهینه از قدرت پردازنده های جدید چند هسته ای دارد :
و این هم تصویری از کیبورد مجازی کاسپرسکی برای وارد کردن اطلاعات محرمانه :
![]()
Last edited by vtn54; 19-04-2007 at 03:27.
امروز کامی رو چکش کردم با avast 4 تا تروجان داشت در حالی که من kasper internet secureity داشتم به نظرتون هنوز میشه به کسپر اعتماد کرد
دوستان یه سوال.
با این آنتی ویروس میتونم worm ها و Spy ها رو هم از بین ببرم؟
اگر منظورتان از Spy همان اسپایور است جوابتان مثبت است آنتی ویروس کاسپرسکی ( مثل سایر آنتی ویروسهای خوب
دیگر ) تقریبا تمامی انواع Malware ( مانند ویروس ,تروجان ,کرم ,دیالر ,روت کیت , اسپایور , Adware , Keylogger ,
Jokes و ... ) موجود را پوشش می دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)