مطمئنید کابلی که استفاده می کنید از نوع کراسه ؟
مطمئنید کابلی که استفاده می کنید از نوع کراسه ؟
والا من رفتم در مغازه به طرف گفتم کابل کراس 5 متری میخوام و اونم بهم داد
یه سوال واسه شیر کردن فایل احتیاجی به مودم هست(یکی از بچه ها میگد باید مودمم درگیر کنی )اما تو اموزش پست اول حرفی از مودم نزده شده
برا خودمم عجیب است که اموزش به این راحتی و چرا از من اوکی نمیشه
رنگ بندی دو سر کابل رو چک کنید !
اگه شبیه هم باشن کراس نیست !
برای اتصال دو تا کامپیوتر هم میتونید از مودم استفاده کنید هم اینکه کامپیوترها رو مستقیم به هم وصل کنید !
در اتصال مستقیم به کابل کراس و در ارتباط از طریق مودم به کابل استریت (کابل معمولی همراه مودم) نیاز خواهید داشت !
الان دیگه فرقی نداره . و نیاز نیست حتما کابل کراس باشه .
شما واسه شبکه کردن دوتا سیستم از استریت هم می تونید استفاده کنید .
خواستی سیم بگیری به نظرم CAT E 5 بهترین جنس رو داره. ضمنا مشکلات شما که ربطی به کابل نمیتونه داشته باشه ، چراغ ها روشن میشه و buffer دارین ؟ اگه آره که مشکلتون از داخل شبکه هست ، که حالا خیلی دلایل میتونه داشته باشه ، بهتره که از
Network diagnostic استفاده کنین کارتون راحتتر است.../.
یعنی چی Cross با Straight فرق نمیکنه؟
مگه میشه؟
بله که میشه
امتحان کنید .
من شنیدم خود کارت شبکه ها قابل تبدیل دارن . یعنی هوشمند تشخیص میدن .
من قبلا امتحان کرده بودم نمیشد !
الان رو نمی دونم !
من چند سالي هست كه در شبكه كار ميكنم و تا حالا نشنيدم كه چنين چيزي درست باشه آقا مهدي!
شما به كابل استريت نگاهي بكنيد.
دو سر اون يكسان هست.
حال اگه جاي كابلها رو عوض كنيد و هر دو سر يكسان باشند آيا ارتباط برقرار ميشه؟!
شايد بشه ولي هميشه با مشكل روبرو ميشه.
در كابل كراس جاي دو سيم عوض ميشه و همين مسئله هست كه تفاوت در بين كابلها رو به وجود مياره.
شاد باشيد![]()
الان دیگه فرقی نداره . چون کارت شبکه های جدید قابلبت تبدیل را دارن
من خودم این مورد را چند بار تا حالا امتحان کردم . یعنی روی چندین سیستم تست کردم و دیدم و از هر کسی هم سوال می کردم ( حتی از متخصصین شبکه ) هر کسی یه جوابی میداد .
تا این که استاد یکی از بچه ها توی دوره mcse بهشون گفته بود که الان دیگه کارت شبکه ها به صورت هوشمند خودشون عمل تبدیل را انجام میدن .
ما خودمون توی اموزشگاهمون با مسئول اونجا که خودش هم متخصص شبکه هست این مورد را روی چندین سیستم چک کردیم و در کمال ناباوری دیدیم سیستم ها بدون مشکل شبکه شدن .
خیلی جالب تر این که به یکی از دوستام گفتم کابل کراست را قرض بده دو تا سیستم را شبکه کنم و یک سری اطلاعات از این یکی بریزم توی اونیکی
وقتی کابلش را داد و کارم راه افتاد یهو نگاه کردم دیدم اصلا کابل ها کراس نبوده و توی شبکه کردن هم مشکلی پیش نیومد .
تازه اگه شما کابل شبکه مربوط به مودم ADSL را که تنها از 4 رشته سیستم ایجاد شده را هم می تونید به عنوان کابل ازش برای شبکه کردن 2 تا سیستم استفاده کنید . ( نارنجی سفید ، نارنجی ، سبز سفید و سبز )
این دوتا نقل قول را که گذاشتم یکی از کاربران توی یکی از سایتهای دیگه گفته بود.
پس میبینید چیزی که گفتم درسته .
ولی یک نکته وجود داره که کارتهای شبکه که در حال حاضر ساخته میشن هر دو نوع کابل رو ساپورت میکنن.... به این معنی که شما میتونین 2 تا pc رو با cable straight هم به هم وصل کنید.موفق باشیددوست عزیز چیزهایی رو که گفتم خودم امتحان کردم و بر اساس یک پکیج آموزشی معتبر در مورد network+ که قبلا نگاه کردم گفتم.
Last edited by mahdi7610; 03-02-2012 at 16:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)