قطعه جدید محسن یگانه به نام "خستم" امشب (دوشنبه) برای میکس و مستر به آرش پاکزاد سپرده شد.
قطعه جدید محسن یگانه به نام "خستم" امشب (دوشنبه) برای میکس و مستر به آرش پاکزاد سپرده شد.
مصاحبه جدید محسن یگانه در مجله رویش به صورت کامل و اختصاصی
توضیحات : جدید ترین مصاحبه محسن یگانه با مجله رویش
محسن یگانه : اگر نتوانم مخاطبم را با تک آهنگ راضی نگه دارم ، آلبوم منتشر خواهم کرد !
دانلود مصاحبه :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!بعد از یه مسافرت کوتاه و استراحت ِ چند روزه ی محسن یگانه, امروز فوتبال بهانه خوبی بود کهچند دقیقه ای هم راجع به "خستم" صحبت کنیم و ایشون حرفهایی در مورد این قطعه داشتن که
علاقه مند بودن که شما در جریان قرار بگیرید برای همین تصمیم بر این شد کهاین حرفها به وسیله بنده برای شما نقل قول بشه تا در جریان کامل قطعه "خستم" و دیدگاه محسن یگانه در مورد این کار قرار بگیرید.
راستی!محسن یگانه فعلا طبق شرایطی مثل گذشته دسترسی ِ "کامل" به اینترنت نداره و برای همین صحبتهای دقیق ایشون که همین الان هم تلفنی با هم چک کردیم رو بنده به صورت نوشتار براتون در میارم.
چکیده ای از صحبتهای محسن یگانه در مورد قطعه خستم..
سلام
قضیه ی کامل این آهنگ اینه که قبل از کنسرت اردیبهشتم زمانی که داشتم براتون"امروز تولد منه" رو آماده می کردم به ذهنم رسید که یه همچین کاری رو هم کنار این آهنگداشته باشم و استارتش هم از یه تیکه تنظیم کوچیکی خورد که توی اف ال استدیو ساخته
بودم.
چیزی که در مورد "خستم" برای من تقریبا استثناء حساب میشه اینه که این آهنگ روند همیشگی و معمول رو توی ساختش طی نکرد حالا چیه قضیه الان میگم...
اول تنظیمش رو ساختم و همون پَترن اف ال استدیویی که نگه داشته بودم رو ادامه دادم و بعدبراش ملودی ساختم و بعد شعرش رو نوشتم!!!یعنی همه چی برعکس!
داستان از سر تنظیم شروع شد و اراده کردم که ادامش بدم و وسطای راه دیدم نیاز دارم کهیه جاهایی ریسک کنم تا به اون اعتماد به نفس لازم برسم و خیلی کارها انجام بدم و این کار رو تا مرز خودکشی انجام دادم
خودتون هی از این و اون ایراد گرفتین پس گله نداریم دیگه خودم تنظیم کردم براتون به اندازه کافی هموقت گذاشتم و ریسک کردم آخر کار هم واسه میکس و مستر دادم آرش پاکزاد و در کل هم بد که نشده..پس این کار رو کلا به مقایسه نذارین.. یه قطعه جدیده..
اصلا نمیگم ضعیفه اما براش ریسک کردم وجدید حساب میشه... دیگه اگه بیاید بگید این تنظیمش ضعیفه هیچی نمی تونم بگم..
خوبی و بدیش سر سلیقست که کی چه موزیکی گوش میده و فلان نوع موزیک حالش رو خوب میکنه
یا بد..از قبل هم بهتون گفتم این یه قطعه ی خاص داستانش فرق میکنه و خیالتون راحت این نمودار پخش آهنگها سینوسی هست و شاید یهو یه آهنگ بدم توو قالب قدیم که یاد گذشته کنید شایدتو مایه های نفسهای بی هدف کار کنم و خیلی کارای متنوع که نگید داره یه مسیر رو اصل ِ خودکاگمی طی می کنه... نه!!! حواسم بهتون هست.
دوست دارم "خستم" رو حمایت کنید چون یه کار کاملا دلی هست و بیشتر جوششی حساب میشه..
دلگیر هم نشید از اینکه به تاخیر میفته.. هر کس اصول خودش رو داره و این رو هم دقت کنید که این فشار روحی و روانی دلیل اصلیه..
فشاری که روی من وجود داره و از سمت خودتون هم هست که
همش ازم می پرسید کِی آهنگ جدید میاد و منم مجبور میشم تاریخ بدم.الانم میگم میکس و مسترش رو چک نهایی کنم با اینکه این هفته میدونم زمان ِ خوبی نیست امامجبورم که پخش کنم و انشالله که این اتفاق هم توی همین دو سه روز میفته...
اما اگه هر اتفاق جدیدی افتاد بهتون خبر میدم ولی تصمیمو برای پخش گرفتم..یه موضوع دیگم بگم بدونید...
به زودی برای چند مورد ازتون مشورت میخوام.الان توی شرایط ذهنی قرار گرفتم که نمی تونم درست تمرکز کنم و فرصت ِ فکر کردن ندارم.پس احتمالش خیلی زیاده که خودم بیام اینجا و ازتون کمک بخوام و یه سری مسائل رومشورتی پیش ببریم.
یا علی
محسن یگانه
(متن صحبتهای محسن یگانه به پستی که در اون آهنگ خستم رو برای دانلود میذاریم منتقل میشه و پست کنونی الان موقت هست.. پس برای اظهار نظر به پست قبل مراجعه کنید )
Last edited by MMM52; 11-06-2013 at 10:56.
سلام خدمت همه دوستای عزیز و صبور جاست یگانه ای..
بالاخره قطعه جدید محسن یگانه (خستم) آماده پخش شد!
کاری خاص با فضایی غیرمعمول که اولویت در نظر گرفته شده برای آن تنظیمی بوده که یگانه انجام داده و
ریسک بالایی را خرج این قطعه کرده است.
طبیعتا" هر چند وقت یک بار برای هنرمند ورود به فضاهای خاص اهمیت ویژه ای دارد و زمینه را
برای آینده ای ایده آل تر هموار می کند اما....
محسن یگانه قصد خروج از سبک همیشگی و منحصر به فرد خود که همگان وی را با آن حال و هوا و
سبک و سیاق می شناسند را ندارد و قطعه ای که بعد از "خستم" و انشالله اواسط تابستان
پخش خواهد شد این گفته را تایید می کند.
به هر حال...
این شما و این "خستم" !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دیگر دانلود
MP3 320 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MP3 128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cover [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع وبلاگ محسن یگانه: justyeganeh.blogfa.com
Last edited by ali_agha1981; 13-06-2013 at 23:38.
ترک بسیار خوبی بود..
پیشرفت محسن تو مقوله تنظیم کاملا مشخصه...
ممکنه هوادارای دو آتیشه آهنگهای احساسی رو بیشتر دوس داشته باشن ولی دلیل نمیشه حتما از این سبکا بدشون بیاد...
خواننده میتونه تو یه چارچوب خاص سلیقشو تو آهنگها اعمال کنه...
ایول حال کردیم اساسیهمونطور که خودشم میگه این ترکایی که میده بیرون از حال و هوای خودش تو اون روزاست و دلی میخونه.
حالا باید رفت تو ماشین گذاشت و ولومو تا ته برد بالا و شیشه ها بلرزن و... چه فازی میده!![]()
Last edited by M E S S I; 14-06-2013 at 09:14.
از دیشب تا حالا بالای 30 بار گوشش دادم...!
ولی به نظر من خیلی چرت بود این آهنگ....اصلا حال نکردم...
لحن خوندنش خصوصا کروس اصلا جالب نبود..فقط تنظیمش خوب بود..
مثل اینکه محسن یگانه هم قصد خودزنی داره...آخه بعد از آهنگ دلی "امروز تولد منه" که دوباره نباید یه آهنگ دلی دیگه منتشر کنه...!!
باید تعادل داشته باشه و همه سلیقه ها رو پوشش بده...
قرار نیست که فقط برای طرفدارهای خودش بخونه...باید همه شنونده ها رو راضی کنه تا هیت بمونه و هواداراش بیشتر بشن...
تا تابستون منتظر آهنگ خوبی که وعده داده بود میمونم..![]()
من که کلا از دست این خوننده نا امید شدم.
ولی این ترکش نسبت به قبلیا و کلا آلبوم حبابش یه سر و گردن بهتر بود.
اما کسی که میخواد آهنگ اجتماعی بخونه، باید لحن و اجراش هم خوب باشه.
لحن و اجرای محسن یگانه توی آهنگای اجتماعی مثل این ترک و حباب اصلا جالب نیس.
تنظیم آهنگ خوبه، اون قسمتی که تند میخونه جالب نیس.
در کل 3.5/5
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)