شما اگه درايور storang1.1 به كار ببريد عالي است
شما اگه درايور storang1.1 به كار ببريد عالي است
خیلی ستم من همین امروز خریدم کارم به گارانتی بازی بکشه.
به نظر شما مشکل می تونه سخت افزاری باشه.؟
مثلا شما تکون می دید عکس شفاف می افته؟
یا با فلاش سیاه نمی شه؟
یا توی نور مصنوعی(مهتابی و لامپ) واضحه؟
بی زحمت تا صبح جواب بدید چون من صبح باید جواب داداشمو بدم.
ممنون
آره مطمئنم که رو خود lcd یه . گفتم شاید بشه کاریش کرد . پس نمیشه ؟
دوست عزیز
گارانتیش چیه؟
موقع عکس گرفتن اصلا نباید دست رو سنسور نور (بغل فلاش زرد af) باشه ورگنه سیاه میشه .
تو حالت اتوماتیک هم نمیشه عکس گرفت . باید درست تنظیم بشه .
ما که خریدیم اینقدر هم که شما میگید افتضاح نبود ولی وقتی یه مدت کارکردیم خیلی بهتر شد .
فکر نکنم چیزیش باشه . چون اول کار خیلیا راضی نیستن .
اره کیفیتش الان خیلی بهت شده(بعد حدود 200 تا عکس) ولی سرعتش خیلی پایینه.
من یکی از دوستام k800 داره گوشیرو تکون میده عکس میندازه عکس بدون کشیدکی میوفته. ولی من همین تکون های ریز هم کیفیتشو بهم می زنه.
این دیگه فکر کنم مال درایور باشه نه؟
دركل بايد بگويم عكاسي با كا850 يه نمه دردسر داره و بايد يه كمي از عكاسي سررشته داشته باشي
در اثر لرزش همه دوربين هاي ديجيتال همين طور عمل ميكنند كه دوربين كا850 يه كم بيشتره
شما با فعال كردن لرزش گير ميتونيد كيفيتو بهتر كنيد
و زياد رو اين قضيه حساس نشيد و اگر نه يه حس بدي داره واگر از دوربين بگذريم از هر لحاظ من به كا800 و كا810 ترجيح ميدهم
من لرزش گیری پیدا نکردم.!
این سررشته که میگید می شه بگید شامل چی میشه.؟
یه سوال برای شما هم باید حتما ثابت باشه یا اگر گوشیرو تکون بدید و عکس بگیرید خوب می شه؟
ممنون
شما رو حالت اتو بزار فلاش هم روشن کن بعد هم گوشی رو تکون بده و هم از یه جسمه متحرک عکس بنداز ببین چی میشه عین پشکل باست عکس میندازه تو این حالت اگه از یه ادم عکس بندازی می تونی مو های طرف رو هم بشماریمن لرزش گیری پیدا نکردم.!
این سررشته که میگید می شه بگید شامل چی میشه.؟
یه سوال برای شما هم باید حتما ثابت باشه یا اگر گوشیرو تکون بدید و عکس بگیرید خوب می شه؟
ممنون
یا از فن کامپیوترت در حالچرخش عکس بنداز ببین چی میشه راحت میتونه اون هلو گرامی که روش چسبوندنو نوشته هاشو بخونی یا گرد و غابرشو ببینی
خدایی اینو راست میگه چون چیزی کمتر از اونا نداره مخصوصا تو دوربینو زياد رو اين قضيه حساس نشيد و اگر نه يه حس بدي داره واگر از دوربين بگذريم از هر لحاظ من به كا800 و كا810 ترجيح ميدهم
Last edited by vahidsport; 28-01-2009 at 14:41.
مشکلم تقریبا حل شد
توی نور کم یا مصنوعی slow میشه و لی توی نور زیاد سر ظهر با حرکت هم خوب می گیره ولی عالی نیست.
این حرف شما هم اصلا هیچ اثری ازش ندیدم با فلش عکس ها کاملا سیاه می شه حالا باقی قضایا بماند.
بازم از نظراتتون ممنونم.
دوستان یه آموزش برای هک و تغییر درایور ها به ما معرفی می کنید.
من شنیدم این گوشی ها A2 هستند و هکشون یکم با w810 فرق داره.
اگر لینک درایور های خوب از نظرتون رو بذارید که عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)