آره به خدا غرق ميشن
هر وقت يه سيمزه كفرمو بالا بياره توي استخر خفش ميكنم!![]()
آره به خدا غرق ميشن
هر وقت يه سيمزه كفرمو بالا بياره توي استخر خفش ميكنم!![]()
]
اوکی اوکی
ما هم از دست چند نفر کفری هستیم
حالا بگو باید اون نردبونی که آب میان بیرون رو برداشت؟![]()
5. میشه اونا رو هر جوری هم که باشن(خواب آلود هم که نباشن) توی استخر برد و بعد پله رو دیلیت کرد.
از اونجایی که توی راه 5 روحشون هی کثیف کاری میکنه این راه تمیز تره:
6. یه اتاق خیلی کوچیک حالا هر جایی بسازی که درش از اونا باشه که مثل دروازن.(که لولای در و اینا ندارن) بعد شخص مورد نضر رو ببر اونجا که مثلا روی یه تابلو که اونجاست vew کنه. بعد در رو دیلیت کن.
7. با اون رمزی که گفته بودم روی شخص کلیک کن(با شیفت) بعد توی گزینه های آخر kill هم داره که بری توش دو یا سه تا راه داره که بکشتش.
منظورت راه 5 هست که گفتم؟
مرسی.من یه خانوادشون تو استخر خفه کردم.
من نمی تونم خونه بسازم باید چیکار کنم؟
همونی که خفه میکنی توی استخر
شما یا پچ دانلود کن براش یا برو CD رو عوض کن نسخه جدید با کرک جدیدش که کار میکنه خونه سازی رو بگیر یا برو یک ورژن مثال دانشجویان رو بگیر هم بازی امکاناتش بیشتر میشه هم خونه سازیت درست میشه![]()
من توی این بازی پلی استیشن دو و ایکس با کس و تفنگ پیدا کردم
من هیچ وقت نتونستم
حالا میشه بگین چه جوری کار میکنه؟
اصلا چه کارایی انجام میده؟![]()
این یه کنسوله برای بازی می خری میاری میشوره (چی گفتم)من هیچ وقت نتونستم
حالا میشه بگین چه جوری کار میکنه؟
اصلا چه کارایی انجام میده؟
ببین کنوسل قبلی رو روهم باید میخریدی وجلوی تلوزیون میذاشتی تا کارکنه
اصلا به چه دردی میخوره؟
میشه باهاش آدم کشت؟
سلام
اگه خواستین یه خانواده ی کامل رو بکشید . یه راه آسون تر هست که برید توی شهر بعد همون قسما که خانواده میسازین نه یه لیستی داره. کنار لیست یه نماد هست حالا نمیتونم شکلشو بیارم اما کارش اینه که خانواده رو از توی خونه بیرون میاره. بعد وقتی خونواده رو از خونه بیرون اووردید که توی لیست میاد. بعد از توی لیست دیلیتشون میکنید. اگه خواستید خود خونه رو هم دیلیت کنید توی قسمت خونه ها برید و یه شکل تراکتور هست. اونو بزنید و روی خونه کلیک کنید.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)