تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 1126 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه حميد بيدرنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

پیج مشخصات هارد از سایت سام سونگ:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متا سفانه شما نمی توانید کاری بکنید . بازیابی این هارد بسته به شرایط بین 40 تا 150 هزینه دارد اگر این قدر ها ارزش ندارد بفرست گارانتی برای تعویض

2. این کاربر از حميد بيدرنگ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تست اسمارت چيه؟ چطور بايد اين كارو بكنم.لطفا بيشتر توضيح بديد. ممنون
    از بلاگم نرم افزارش را بگیر

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مشکل هارد های سیگیت فریمور را اپدیت نکردم
    2 سه جا هم رفتم دیدم گاگول تشریف دارند نداددم خودم هم یکم میترسم

اگه شیراز بری امداد رایانه شیراز اقای عزیزی واگر هم مشهد بیایی من در خدمتم

5. این کاربر از حميد بيدرنگ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تست اسمارت چيه؟ چطور بايد اين كارو بكنم.لطفا بيشتر توضيح بديد. ممنون
    البته ببخشیدا میام میون حرفتون گفتم اگر میشه کمکی کرده باشم ...
    خوب اسمارت درواقع میشه گفت گزارشی از هاردتون هست که تقریبا تمام متغیرهای توش ذکر شده .. مثلا , تا حالا هارد چقدر کار کرده , دمای هارد چه وضعیتی داشته , از اولین بازی که شروع به کار کرده تا به امروز چه اتفاقاتی براش افتاده (چند تا ارور داشته) , چند تا بد سکتور افتاده روی هارد و خیلی چیزای دیگه ... یه جورایی ساده بخواهیم بگیم اینه که یه گزارش نسبتا خوب / کامل برای دکتر هاردتون هست ... با برنامه هارد اسنشیال می تونید اسمارت هاردتون رو چک کنید ....
    کد:

7. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

تست اسمارت گرفتم.
    There are 2048 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
    Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas.
    There are 2049 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
    It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

به نظرتون راهی هست که درست شه این هارد؟ Seagate ST3500320AS در ضمن درصد health رو زده 9%

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تست اسمارت گرفتم.
    There are 2048 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
    Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas.
    There are 2049 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
    It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

به نظرتون راهی هست که درست شه این هارد؟ Seagate ST3500320AS در ضمن درصد health رو زده 9%
    چیزی که متن بالا می گه تعداد بدسکتورهای هاردت نسبتا می تونه زیاد باشه و حتی بیشتر بشه و سکتورهای ضعیف هم تعدادشون خطرناکه چون ممکنه اینا هم بدسکتور بشن تا چند وقت دیگه .. !
    یه سری هاردهای 500 هستن (فکر کنم هارد شما هم 500 باشه دیگه درسته ؟!) .. اینها کلا از کارخونه که اومدن بیرون مشکل خراب شدن رو داشتن ... بهتون پیشنهاد می کنم خودتون رو در اسرع وقت به یکی از متخصصان تعمیرات هارد برسونین .. تا اونجایی که من می دونم علاوه بر آپدیت فریم ویر هاردتون یه کار دیگه هم روش انجام می دن که دستگاه مخصوص داره .... البته این بنده خدایی که من تو مشهد میشناسم از همه جا با قیمت کمتری این کارا رو انجام میده واست دیگه خود دانی هرچه سریعتر به فکر هاردت باش که داره به سمت خرابی میره ... ممکنه همین روزا یه شب بخوابی صبح بلند بشی دیگه هاردت کار نکنه ! !
    این سایت ها هم کمکت می کنن .. تو ایران من رو دست این سایته ندیدم که اینقدر اطلاعات داده باشه !
    کد:
    ngs-recovery.blogfa.com

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

هارد الان منفجر شده شما میگی داره به سمت خرابی میره. 300 گیگ اطلاعات مهم حیاتی در حد تیم ملی هنری ملی داره از دست میره. من 3 تا درایو اولم رو ریکاور کردم ولی درایوهای اصلی 3 تای بعدیه که فعلا امیدی بهش نیست. در ضمن هارد من از همون سری های 500 خراب سیگیته که کلی از اونا ریخته تو بازار..

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من یه هارد مکستور دارم
    از اون موقع که خریدم و دو سال پیش مشکل سرعت داشت...یعنی همیشه من اینطور حس می کردم..با اینکه sata بود من فکر می کردم سرعتش زیاد نیست یا خیلی داغ میکنه..بردمش سازگار ارقام..اونجا کلی تست گرفتن با نرم افزاراشون..همه اکی بود..حتی خودممم میگرفتم اکی بود.
    ولی لین حس بوجود میومد که یهو این از کار می.فته..خلاصه کلی چکو چونه هارد رو برام عوض کرد و یکی دیگه داد.. اونم همین احساسرو بهم میداد..اونایی که خیلی کامپیوتر کار کردن میدونن چی میگم..یه وقتایی هیچ مشکلی تو تست ها نیست وول شما یه طورایی کامپیوترتونو احسا می کنین.
    خلاصه دوباره هارد رو بردم ..اول حاضر نشدن کاری کنن..ولی بعد یه پسر باحالی بود اومد دستشو گذاشت پشت هارد دید خیلی داغه..گفت احتمالا ایراد داره..در واقع یکی از چیپستاش اینقدر داغ شده بود که دست رو میسوزوند..اما کار هم میکرد

بهرحال ما یه هاار د دیگه گرفتیم و دو سال ازش استفاد ه کردیم تا همین اواخر که خواهرزادم کامپیوتر رو انداخت رو زمین. بعد اون دوباره هار دچار ایراد شده..نه بد سکتور داره نه تست سرعت ایراد نشون میده..ولی بالا اومدن ویندوز مثلا 7مین وقت میگیره.
    ولی بالا که میاد همه چی خوبه..خلاصه یطورایی سرعت هارد کم شده
    تکونشم دادم صدای خاصی نمیده
    .....
    حالا چه کنم؟
    Last edited by alivip; 21-10-2009 at 16:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض مشکل هارد 500 western

سلام به همه اساتید

من یک هارد 500 western دارم که نزدیک 2سال پیش خریدم که امروز صبح وقتی داشتم با سیستم کار می کردم سیستم خاموش شد و وقتی روشن شد دیگه از ویندوز خبری نبود .
    من کلا هاردو چک کردم تو بایوس شناخته می شه ولی وقتی رویه یک سیستم دیگه می زارم که اطلاعاتش رو بر دارم سیستم وقتی کی خواد بیاد بالا هنگ می کنه خودم هارد وقتی سیستم روشن می شه چندا صدای تیک تیک کوچک می ده ، هادر ساتا هست و اطلاعات مهمی داره.

با توجه به این توضیحات می خواستم بدونم مشکل هارد از controller هست یا از سیلندر.
    راستی وقتی روی سیستم دیگه می زارمش ویندوز 15 دقیقه طول می کشه بیاد بالا که وقتی میاد بالا هاد رو نمیشناسه ولی تو بایوس میشناسه هارد اصلا تکون شدید نخورده.
    از جواب های شما ممنون می شم

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام هاردم مشکل داره اصلا دیتکت نمیشه( هارد به هارد کردم بعد از این دیگه دیتکت نمیشه) مدل هاردم maxtor stm31000340as 1tb ممنون میشم اگر راهنماییم کنید اطلاعات خیلی مهمی توش دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •