آقا یکی هم جواب ما رو بده![]()
آقا یکی هم جواب ما رو بده![]()
سلام .
undertaker_ss عزیز ، راستش در مورد مشکلات قبلیت تا به حال تجربه ای نداشتم . اما یه مطلبی رو داخل نت پیدا کردم که ظاهرا مشکل شما رو حل می کنه . اگر انگلیسیت خوبه اینجا رو ببین :
اما در این رابطه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این باگ به طور کل در همه ی ویندوز XP ها وجود داره و زمانی این اتفاق می افته که شما محتویات Start Menu رو از طریق کلیک راست کردن و زدن گزینه ی Sort By Name مرتب کنید .در ضمن روی آیکون های System Tray هم که میرم اسمشون میره پشت taskbar و نمی شه اسمشون رو دید
مثلا روی ساعت که میرم تاریخ رو نمی تونم بخونم
اما دوتا راه حل براش هست .
1 - روی TaskBar کلیک راست کنید و گزینه ی Propertise رو بزنید . در صفحه ای که ظاهر میشه تیک گزینه ی Keep the taskbar on top of other windows رو بردارید . دکمه ی Apply رو بزنید و مجددا تیکش رو بزارید و دکمه ی Ok رو اینبار بزنید . ( در واقع این گزینه رو با این کار ریست می کنید )
2 - این فایل رو دانلود کنید و هر بار که این اینجوری شد یکبار این فایل رو اجرا کنید :
تا بعد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوبم ، amineng عزیز
در مورد مشکل اولتون ، اگر فرض رو بر این بگیریم که منظور شما ذخیره فایل های Cookie در مرورگر Internet Explorer بوده ، میتونید از داخل Internet Explorer ، وارد منوی Tools بشید ، و از اونجا Internet Options رو انتخاب کنید . در صفحه ی Internet Options در قسمت Browsing history دکمه ی Settings رو بزنید و مقدار Days to keep pages in history رو اضافه کنید . ضمنا چک کنید قسمت Temporary Internet Files بر روی گزینه ی Never تنظیم نشده باشه . اگر اینطور بود اون رو هم Automatically کنید :
&
آموزش تنظیمات فایل Boot.ini :
تا بعد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس از تو دوست عزيز من كيس رو بردم پيش يك خدمات كامپيوتري جلوي چشم خودم مودم رو درآورد و تميزش كرد و گذاشت سرجاش گفت تمومهمنم همونجا 10 بار ريستارت كردم يه بارم نشد كه مودم و كارت صوتي رو نشناسه !! ميگفت مشكل گرد و غباره!!
به همين راحتي درست شد الان هم دو سه روز از قضيه ميگذره هيچ مشكلي باهاش ندارم فقط من اين وسط حيرونم كارت صوتي رو چرا نميشناخت؟
باز هم از راهنمايي شما متشكرم![]()
سلام به همگي
نميدونم توي اين سايت خوندم يا جاي ديگه كه مايكروسافت گفته هر كي بتونه با يه سري كلمه مثلا (در زير آمده )نيو فولدر بسازه پانصد هزار دلار جايزه ميگيره...!!!!
بماند ... من ساختم حالا از كي بگيرم
con aux nul com و .....
كه من با همشون ساختم..
خدارو شکر که مشکلتون حل شد . یه تجربه هم شد برای من
گرد و غبار یکی از علت هایی هست که میتونه عمر قطعات الکترونیکی رو تا حد زیادی کاهش بده . کافیه که داخل این گرد و غبار ها یه ذره ی رسانا وجود داشته باشه که روی پایه های آیسی ها و یا اتصالات بورد قرار بگیره . اونوقت همچین اتفاق هایی رخ میده ...
و در نهایت اینکه ...،
ممنونم از راهنماییتون درباره چگونگی حل مشکلتون .
تا بعد ...
خیلی ها قبل از شما ساختن .
کافیه وارد محیط Command Prompt در ویندوز بشید و دستور زیر رو ( به طور مثال برای ساختن فلدری با نام con در درایو C ) بزنید :
این فلدر ها به طور عادی Delete نمیشن و برای حذفشون هم باید از دستور زیر استفاده کرد ( برای مثال بالا ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد ...
با سلام
خب من از يه را ساده ديگه استفاده ميكنم رينيم ميكني اون قسمتي كه ميخاي نام رو بنويسي كليك راست ميكني و ميري رو آخرين گزينه و بعد اولين گزينه
اين بهتر نبود...؟؟؟؟
يا علي
حرف حساب جواب نداره
ممنونم ، روش جالبی بود
تا بعد ...
من که نفهمیدم چی شد
گزینه آخر ماله من غیر فعاله Reconversion رو می گید دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)