تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 800 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه amineng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر من گم شده است

2

سلام

1- توی ویندوز xp 3 به طور پیش فرض ذخیره کوکی ها انجام نمیشه چه جوری میشه فعالش کرد؟

2- تنظیمات فایل boot .ini رو چه جوری میشه تغییر دادمثلا تعویض ویندوز پیش فرض

ممنونم
    آقا یکی هم جواب ما رو بده

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

undertaker_ss عزیز ، راستش در مورد مشکلات قبلیت تا به حال تجربه ای نداشتم . اما یه مطلبی رو داخل نت پیدا کردم که ظاهرا مشکل شما رو حل می کنه . اگر انگلیسیت خوبه اینجا رو ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در این رابطه :

در ضمن روی آیکون های System Tray هم که میرم اسمشون میره پشت taskbar و نمی شه اسمشون رو دید
    مثلا روی ساعت که میرم تاریخ رو نمی تونم بخونم
    این باگ به طور کل در همه ی ویندوز XP ها وجود داره و زمانی این اتفاق می افته که شما محتویات Start Menu رو از طریق کلیک راست کردن و زدن گزینه ی Sort By Name مرتب کنید .
    اما دوتا راه حل براش هست .

1 - روی TaskBar کلیک راست کنید و گزینه ی Propertise رو بزنید . در صفحه ای که ظاهر میشه تیک گزینه ی Keep the taskbar on top of other windows رو بردارید . دکمه ی Apply رو بزنید و مجددا تیکش رو بزارید و دکمه ی Ok رو اینبار بزنید . ( در واقع این گزینه رو با این کار ریست می کنید )

2 - این فایل رو دانلود کنید و هر بار که این اینجوری شد یکبار این فایل رو اجرا کنید :

کد:
    تا بعد ...

3. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوبم ، amineng عزیز

در مورد مشکل اولتون ، اگر فرض رو بر این بگیریم که منظور شما ذخیره فایل های Cookie در مرورگر Internet Explorer بوده ، میتونید از داخل Internet Explorer ، وارد منوی Tools بشید ، و از اونجا Internet Options رو انتخاب کنید . در صفحه ی Internet Options در قسمت Browsing history دکمه ی Settings رو بزنید و مقدار Days to keep pages in history رو اضافه کنید . ضمنا چک کنید قسمت Temporary Internet Files بر روی گزینه ی Never تنظیم نشده باشه . اگر اینطور بود اون رو هم Automatically کنید :

&

آموزش تنظیمات فایل Boot.ini :

کد:
    تا بعد ...

داره خودمونی میشه sohrablh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

6

سلام .
    علت اینکه سیدی مادربورد رو میذاری و اون دوتا دیوایس نشون داده نمیشن ، اینه که نرمافزار اتوران سیدی ، اصلا اونهارو داخل سیستم پیدا و Detect نمی کنه . ( به فرض شما سیدی مادربوردتون رو ببرید روی یه سیستم دیگه که مادربورد گیگابایت داره ، اونوقت میبینید که هیچ دیوایسی برای نصب داخل اتوران نمیاد . )

خب بازهم از نظر من ، این نتیجه ی یه ایراد و اختلال سخت افزاری هست . شما مواردی رو که در پست قبل گفتم ( پاور ، مادربورد و CPU ) رو تست کنید و جواب رو همین جا بگید . امیدوارم که به زودی مشکل بر طرف بشه .

تا بعد ...
    با سپاس از تو دوست عزيز من كيس رو بردم پيش يك خدمات كامپيوتري جلوي چشم خودم مودم رو درآورد و تميزش كرد و گذاشت سرجاش گفت تمومه منم همونجا 10 بار ريستارت كردم يه بارم نشد كه مودم و كارت صوتي رو نشناسه !! ميگفت مشكل گرد و غباره!!
    به همين راحتي درست شد الان هم دو سه روز از قضيه ميگذره هيچ مشكلي باهاش ندارم فقط من اين وسط حيرونم كارت صوتي رو چرا نميشناخت؟
    باز هم از راهنمايي شما متشكرم

6. 2 کاربر از sohrablh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام به همگي
    نميدونم توي اين سايت خوندم يا جاي ديگه كه مايكروسافت گفته هر كي بتونه با يه سري كلمه مثلا (در زير آمده )نيو فولدر بسازه پانصد هزار دلار جايزه ميگيره...!!!!
    بماند ... من ساختم حالا از كي بگيرم
    con aux nul com و .....
    كه من با همشون ساختم..

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سپاس از تو دوست عزيز من كيس رو بردم پيش يك خدمات كامپيوتري جلوي چشم خودم مودم رو درآورد و تميزش كرد و گذاشت سرجاش گفت تمومه منم همونجا 10 بار ريستارت كردم يه بارم نشد كه مودم و كارت صوتي رو نشناسه !! ميگفت مشكل گرد و غباره!!
    به همين راحتي درست شد الان هم دو سه روز از قضيه ميگذره هيچ مشكلي باهاش ندارم فقط من اين وسط حيرونم كارت صوتي رو چرا نميشناخت؟
    باز هم از راهنمايي شما متشكرم
    خدارو شکر که مشکلتون حل شد . یه تجربه هم شد برای من

گرد و غبار یکی از علت هایی هست که میتونه عمر قطعات الکترونیکی رو تا حد زیادی کاهش بده . کافیه که داخل این گرد و غبار ها یه ذره ی رسانا وجود داشته باشه که روی پایه های آیسی ها و یا اتصالات بورد قرار بگیره . اونوقت همچین اتفاق هایی رخ میده ...

و در نهایت اینکه ...،
    ممنونم از راهنماییتون درباره چگونگی حل مشکلتون .

تا بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگي
    نميدونم توي اين سايت خوندم يا جاي ديگه كه مايكروسافت گفته هر كي بتونه با يه سري كلمه مثلا (در زير آمده )نيو فولدر بسازه پانصد هزار دلار جايزه ميگيره...!!!!
    بماند ... من ساختم حالا از كي بگيرم
    con aux nul com و .....
    كه من با همشون ساختم..
    خیلی ها قبل از شما ساختن .

کافیه وارد محیط Command Prompt در ویندوز بشید و دستور زیر رو ( به طور مثال برای ساختن فلدری با نام con در درایو C ) بزنید :

کد:
    این فلدر ها به طور عادی Delete نمیشن و برای حذفشون هم باید از دستور زیر استفاده کرد ( برای مثال بالا ) :

کد:

تا بعد ...

10. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

با سلام
    خب من از يه را ساده ديگه استفاده ميكنم رينيم ميكني اون قسمتي كه ميخاي نام رو بنويسي كليك راست ميكني و ميري رو آخرين گزينه و بعد اولين گزينه
    اين بهتر نبود...؟؟؟؟
    يا علي

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    خب من از يه را ساده ديگه استفاده ميكنم رينيم ميكني اون قسمتي كه ميخاي نام رو بنويسي كليك راست ميكني و ميري رو آخرين گزينه و بعد اولين گزينه
    اين بهتر نبود...؟؟؟؟
    يا علي
    حرف حساب جواب نداره

ممنونم ، روش جالبی بود

تا بعد ...

13. 2 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

با سلام
    اين بهتر نبود...؟؟؟؟
    يا علي
    من که نفهمیدم چی شد
    گزینه آخر ماله من غیر فعاله Reconversion رو می گید دیگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •