سلام
کرک جدید بازی های reflexive Arcade رو می خواستم!
به P30 خوش اومدي. توي تاپيك زير ميتوني كركها رو پيدا كني:
Reflexive Arcade
تاپیک بازیهایReflexive Arcade به همراه آخرین کرک های بازیها
ايمان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که کد یا سریالی ندیدم.اون فیلترها چیز خاصی نبود
سلام دوستان من کرک بازی counter strike -operation black thunder رو میخوام.لطفا کمک کنید.
با سلام من یه پچ میخوام برای بازی nfsu2 که کرک شده هم باشه از پچ زیر استفاده کردم ولی بازی رو از حالت کرک خارج میکنه و همش میخواد سی دی اصل بازی داخل سی دی رام قرار بگیره
آیا میشه تو این بازی ماشین جدید یا قطعات جدید اضافه کرد؟ آیا پچ آپدیتی وجود داره
Need For Speed: Underground 2 Patch 2.0 2.0 ( 8 MB )
This patch will update your retail version of Need For Speed: Underground 2 to version 2.0 fixing gameplay issues and increasing performance on NVIDIA GPUs.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا کسی کرک بازی Alien shooter 2 را داره ؟
تو این انجمن قبلاً گذاشته شده ولی کار نمی کنه . اگه میشه حتماً کرک را بزارید .
پچ های جدید
Battlefield: Bad Company
Patch v.4.8.5->v.9.4.1
(83.12 MB)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mass Effect: Bring Down the Sky
Patch v1.01
(34.9 MB)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنم يا يه سريال بهت ميده يا يه ليست كه اون چيزي كه ميخواستي توش هست. ف-ي-ل-ت-رهاش چيز خاصي نيست. احتمالا (احتمال 0.00001%) به خاطر Copyright يا يه چنين چيزيه.
************************************************** ****************************************
Patch رو نميدونم اما ميتوني از اين MODها استفاده كني.
Need For Speed Underground 2
البته بايد عضو بشي. سايت خوبيه. اگه چيزي متوجه نشدي ازش بگو تا خودم برات لينك درست و حسابي بذارم. شرمنده الآن به شدت عجله دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
************************************************** ****************************************
Alien Shooter: Vengeance
ALIEN SHOOTER: VENGEANCE v1.0 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Alien Shooter: Vengeance v1.0 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXEاين رو هم ميتوني امتحان كني:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايمان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by IM@N; 01-08-2008 at 18:44.
سلام اقا من پچ warcraft3 frozen throne رو می خوام با کرکش در ضمن یه چیزی تو مایه های 21 بود اونو می خوام حالا نمیدونم 1.21 بود یا نه
الان نسخه 1.22 هم اومده پچشو میتونی از سایتدانلود کنی. حدوداً 6 مگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)