تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 183 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام به همه
    من امروز بازیو گرفتم
    اومدم تستش کنم بدون اینکه بریزم رو هارد یه کم دموهای بازیو دیدم.بعدش که بازی شروع شد بعد از 10 ثانیه صفحه سیاه شد و هنگ کرد و مجبور شدم بازیو بزنم بیرون دوباره بازیو گذاشتم ولی اندفعه روی هارد ریختمش و درست شد.به نظرتون مشکل از چی بوده؟دی وی دی؟یا اینکه دستگاه داشته از رو دی وی دی میخونده قات زده؟
    ممنونم

2. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

سلام به همه
    من امروز بازیو گرفتم
    اومدم تستش کنم بدون اینکه بریزم رو هارد یه کم دموهای بازیو دیدم.بعدش که بازی شروع شد بعد از 10 ثانیه صفحه سیاه شد و هنگ کرد و مجبور شدم بازیو بزنم بیرون دوباره بازیو گذاشتم ولی اندفعه روی هارد ریختمش و درست شد.به نظرتون مشکل از چی بوده؟دی وی دی؟یا اینکه دستگاه داشته از رو دی وی دی میخونده قات زده؟
    ممنونم
    منم همین مشکل و داشتم .. تازه ماله من هم بیشتر قات میزد ! بعضی موقها یهو ماشین میرف زیر زمین ..
    منم مجبور شدم روی flash نصبش کنم .دیگه تا آخر بازی مشکلی پیش نیومد . اول فک کردم از dvdه . 3بار dvdرو عوض کردم .. ولی باز همین جوری بود.

راستی

راستی به یه چیزی توجه کردید!؟؟

joe چقدر توی شهر معروفه . همه میشناسنش. همه ی خلاف کارا و گروههای مافیایی حتی پولیسا.

جالب اینه که تو هیچ گروه مافیایی خاصی هم نیست. برای خودش کار میکنه.
    آره .. آدم گردن کلفتی بود..

4. 2 کاربر از hessi19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

یعنی بازیش انقدر سنگینه؟؟؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مطمئناً این سوال تکراریه اما شما منو شرمنده کنید و جواب بدید:
    من بازی رو هنوز نگرفتم به نظر شما نسخه کنسولی را بگیرم یا نسخه PC؟با توجه به اون حرف و حدیث هایی که در مورد گرافیک زده میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
    چپتر 6 ( 26 فبریه )

محتوای مخفی: چپتر 6 
    صبح زود وقتی ویتو از خونه میاد بیرون پلیس اون رو به جرم فروش سهام دولتی ( همون برگه هایی که به پمپ بنزینی ها فروختش ) دستگیر میکنن. و خودش هم تعریف میکنه : یکی از پمپ بنزینی دارا به پلیس لوش داده وپلیس هم دنبالش گشته و رفتن پیش مادرش و مادرش هم آدرس خونه جو رو داده!! پلیس هم نه میدونسته که ویتو برای کی کار میکنه و نه ویتو قصد دارره که بگه . ویتو تعریف میکنه : جو نمی تونسته براش وکیل بگیره چون رئیسش( لوکو) اجازه نمیداده ، ولی لوکو در روز اخر دادگاه یه وکیل براش میگیره ولی وکیله هیچ کاری براش نمی کنه و 10 سال زندان براش میبرن!!!!
    محوطه زندان- بعد از پییاده شدن از اتوبوس
    ویتو تعریف میکنه: قاتلها، دزدها، بچه...***... بازها، همه توی این زندان هستند. خطرناک ترین خطرناک ها.
    و بعد با کتک و لگد می فرستنش تو زندان.
    توی زندان
    رئیس زندان میگه: شما اینجایید چون مثل آدم های عادی دیگه بیرون از اینجا نمی تونید زندگی کنید. اگر کسی اینجا مشکلی بوجود بیاره یه کاری میکنم که پشیمون بشه!!
    بعدش هم ویتو رو میبرن سلمونی اجباری !! و بعدش هم میبرنش تو سلول !!
    سه روز بعد - تو حیاط زندان
    یه پیغام از طرف چو بهش میرسه که باید با شخصی به اسم لیو گلانته تو زندان حرف بزنه و وقتی که تو حیاط داره دنبال لیو ( گلانته) میگرده به اون مرده که تو جواهر فروشی ( انیل) دستگیر میشه بر میخوره و باهم شاخ به شاخ میشن. بعد از کمی کتک کاری نگهبانها میان جدا شون میکنن و ویتو رو می ندازن انفرادی.
    دو روز بعد- انفرادی
    لیو در حالی که داره با رئیس زندان حرف میزنه میاد پیش ویتو و به ویتو میگه که شنیدم می خواستی با من صحبت کنی ؟؟ و حالا با من بیا .
    تو سالن ورزشی
    ویتو به لیو میگه که لوکو تو رو به من معرفی کرده و گفته که تو از من مواظبت میکنی!! لیو هم میگه که قرار ما ( لوکو و لیو ) این نبوده که اینجا هم از افرادش مراقبت کنم !!! ولی از اونجایی که با اونیل دعوا کردی یه کاریش میکنم.
    لیو، ویتو رو به جمع معرفی میکنه و به یه مرده اشاره میکنه و میگه که پاپه ( peape ) بهترین جنگجوی منه و هفته دیگه هم با اونیل مسابقه داره و اگه تو کمک کنی مسابقه رو ببره ازت محافظت میکن. و حالا وقت تمرینه !!!
    بعد از تمرین - تو سالن ورزشی
    لیو ازت می پرسه که چه کارهایی با لوکو انجام دادی ؟؟؟ویتو جواب میده که چند تا کار کوچیک فقط اما من به زودی 500000$ گیر میارم و به لوکو میدم تا وارد خانواده (مافیا) بشم. لیو هم با تعجب می پرسه 500000$ ؟؟ برای ورود به خانواده هیچ پولی نباید بدی !! وفقط باید قسم بخوری . وقتی که این خبر بیرون بره لوکو باید جواب پس بده ویتو هم میپرسه که به کی باید جواب پس بده ؟؟؟ مگه لوکو رئیس نیست ؟؟؟ لیو هم در جواب میگه که بعدا در موردش صحبت میکنیم.
    یک هفته بعد - سلول ویتو
    یه نگهبان میاد و به ویتو میگه وقتشه یه تکونی بخوری و نگهبانه هم میبرتش پیس لیو و ویتو از لیو می پرسه که باز هم تمیرین داریم ؟؟ لیو میگه نه امروز یه مسابقه کوچیکه و من نمی خوام ریسک کنم و پاپه تو مسابقه شرکت کنه. لیو میگه پاپه ممکنه زخمی بشه و نتونه با انیل مسابقه بده. و تو الان باید مسابقه بدی.
    بعد مسابقه یه نگبان میاد و به ویتو میگه که یه ملاقاتی داری.
    اتاق ملاقات
    خواهرش فرانچیسکو امده دیدنش و بهش خبر میده که داره ازدواج میکنه و یه خبر دیگه هم میده که مادرشون دو هفته هستش که مریضه و اصلا هم خوب نشده !! ویتو میگه من پیش جو پول دارم برو پولم رو ازش بگیر و بهترین دکتر رو برای مامان بگیر و بقیش رو به عنوان هدیه عروسی خودت وردار. و همین موقع وقت ملاقات تموم میشه.
    یک هفته بعد
    یه نگهبان میاد و میگه توالت ها خودشون، خودشون رو تمیز نمی کنن و تو باید بری تمیزشون بکنی.
    حمام
    بعد از اینکه ویتو توالت هارو تمیز میکنه یه نگهبان بهش میگه که برو یه دوشی بگیرو وقتی که ویتو میره دوش بگیره یه زندانی به یه نگهبان میگه که ما اینجا کار داریم تو برو بیرون و یه سیگاری بکش!!!! بقیشو شرمندم دوستان توضیح لازم نداره!! معلومه که با ویتو چی کار می خوان بکنن!!!!!
    زندان انفرادی
    رئیس زندان یه نامه به ویتو میده و بهش میگه که نامه مهمیه !! خواهرش براش نامه نوشته که وقتی فرانچیسکو امده بود ملاقاتش مادرشون مرده و تمام پول ویتو به جای هدیه عروسی و دکتر ، خرج کفن و دفن مادرشون میشه !!
    تو حیاط زندان - بعد از انفرادی
    لیو با ویتو صحبت مبکنه که دیروز چند نفر دیروز پاپه رو زدن که نتونه فردا با انیل مسابقه بده و الان هم انیل تو ورزشگاه تنهاست برو یه درس حسابی بهش بده و چند تا از استخونهاشو بشکن.
    تو سالن ورزشی
    فکر نکنم توضیحی لازم باشه
    ولی فقط قرار بود استخوناشو بشکون نه اینکه گردنشو ببره !!!!
    توی اتاق لیو
    ویتو تعریف میکنه که هیچ وقت نفهمیدن کی انیل رو کشته و لیو هم ترتیب کارا رو داده که ویتو رو به سلول لیو که بیشتر شبیه سوییت بوده تا سلول منتقل کنن.
    لیو از ویتو میپرسه که وقتی آزاد شدی چی کار میخوای بکنی ؟؟؟
    ویتو جواب میده: اول میرم در مورد 500000$ از لوکو سوال میکنم . لیو هم میگه که پول گرفتن برای ورود به خانواده مخالف قرار داده و اون وکیلی که لوکو برات گرفته برای این بوده که مطمئن بشه تو حتما زندان بیفتی !! و میگه که لوکو تنها رئیس نیست خانواده ( مافیا ) کلا 3 تا رئیس داره !!
    و لیو میگه من تا چند ماه دیگه آزاد میشم وقتی که آزار شدم سعی میکم تو رو هم از اینجا نجات بدم.

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش

پایان چپتر 6

Last edited by huggy; 29-08-2010 at 22:46.

8. 11 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

من بازی رو هنوز نگرفتم به نظر شما نسخه کنسولی را بگیرم یا نسخه PC؟با توجه به اون حرف و حدیث هایی که در مورد گرافیک زده میشه

فک نکنم فرق چندانی داشته باشه !!
    ول فک کنم کنسولش بهتر باشه از لحاظه کنترل بازی

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

کرک pc مشکل داره..

11. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان

من یه بار روی normal تمومش کردم.

حالا هم تو چپتر 9 hard هستم.

ولی فقط 11 تا پ.ل.ی ب.و.ی آزاد کردم.جایی نیست که جاهای مجله هارو زده باشه؟!

اون Wanted poster هم هیچی آزاد نشده ه ه ه!! کسی میدونه داستانش چیه؟

ممنون

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

شما حتما روی easy داری بازی میکنی...

اگه روی hard بازی کنی اونا هم آزاد میشن.

پلی ب.و.ی ها هم که باید در طول بازی جمع کنی.
    من نرمال رو تا اخر رفتم و وانتد هم برام يكي باز شده پ ب هم برايم 5 تا باز شده و تقريبا پستر هام كامل شده

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

بازي قشنگيه.
    يه سوال دارم اون عكس قشنگا رو از كجا پيدا كنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

بازي قشنگيه.
    يه سوال دارم اون عكس قشنگا رو از كجا پيدا كنم؟
    توی مراحل و توی خونه ها ( خونه خودت و جو و .....) روزمین افتادن.

15. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •