تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 229 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

کالادزه: کاکا و آنچلوتی نمی روند

مدافع میلان حس می‌کند این دو نفر برای مدتی قابل توجه در میلان خواهند ماند...

کاخابر کالادزه مدافع میلان اعتقاد دارد که کاکا در تابستان پیش رو به رئال مادرید نخواهد رفت. گزارش شده بود که او و کارلو آنچلوتی قصد دارند به رئال و چلسی بروند. کالادزه نظرش را درباره این دو نفر بیان کرده و گفته اعتقادی به رفتن آن‌ها ندارد: «طبیعی است که بگویند یک بازیکن بزرگ مورد توجه باشگاه‌های بسیاری قرار دارد. البته همه از رئال مادرید می‌گویند ولی به نظر من این حرف‌ها برای فروش روزنامه‌هاست. ببینید که کاکا چطور به پیشنهاد گران‌قیمت منچسترسیتی نه گفت. مساله فقط پول نیست. کاکا انسانی فوق‌العاده است که توانست آن پیشنهادها را رد کند و من به او به عنوان یک انسان احترام می‌گذارم.»
    شایعه شده کارلو آنچلوتی از همین حالا به عنوان جانشین گاس هیدینک در چلسی انتخاب شده ولی کالادزه می‌گوید: «آنچلوتی مربی بزرگی است و کارهای بسیاری در میلان انجام داده. ولی به نظرم دوران او در تیم هنوز به پایان نرسیده.»

شخصا از کالادزه خوشم میاد.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کالادزه: کاکا و آنچلوتی نمی روند

مدافع میلان حس می‌کند این دو نفر برای مدتی قابل توجه در میلان خواهند ماند...

سایت گل: کاخابر کالادزه مدافع میلان اعتقاد دارد که کاکا در تابستان پیش رو به رئال مادرید نخواهد رفت. گزارش شده بود که او و کارلو آنچلوتی قصد دارند به رئال و چلسی بروند.

کالادزه نظرش را درباره این دو نفر بیان کرده و گفته اعتقادی به رفتن آن‌ها ندارد: «طبیعی است که بگویند یک بازیکن بزرگ مورد توجه باشگاه‌های بسیاری قرار دارد. البته همه از رئال مادرید می‌گویند ولی به نظر من این حرف‌ها برای فروش روزنامه‌هاست. ببینید که کاکا چطور به پیشنهاد گران‌قیمت منچسترسیتی نه گفت. مساله فقط پول نیست. کاکا انسانی فوق‌العاده است که توانست آن پیشنهادها را رد کند و من به او به عنوان یک انسان احترام می‌گذارم.»

شایعه شده کارلو آنچلوتی از همین حالا به عنوان جانشین گاس هیدینک در چلسی انتخاب شده ولی کالادزه می‌گوید: «آنچلوتی مربی بزرگی است و کارهای بسیاری در میلان انجام داده. ولی به نظرم دوران او در تیم هنوز به پایان نرسیده.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان:آنچلوتی به چلسی نمی رود

مسئولان باشگاه میلان اعلام کردند کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان برای مربیگری چلسی به لیگ برتر نمی رود...

سایت گل : لئوناردو، مدیر فنی میلان شایعات مبنی بر رفتن آنچلوتی از میلان برای مربیگری در چلسی را تکذیب کرد.در روزهای اخیر اخباری مبنی بر حضور آنچلوتی روی نیمکت چلسی در فصل بعد شنیده می شد اما مسئولان روسونری به سرعت این خبر را تکذیب کردند.

لئوناردو معتقد است آنچلوتی در تابستان میلان را ترک نمی کند و تمام تمرکزش را معطوف رقابت های میلان در ادامه رقابت های سری a کرده است و تلاش می کند سهمیه لیگ قهرمانان را برای فصل بعد کسب کند.او در گفتگو با وب سایت اختصاصی میلان می گوید :"آنچلوتی تا پایان فصل بعد با ما قرارداد دارد و همه چیز کاملا واضح و روشن است.مربی با باشگاه رابطه خوبی دارد و برعکس.هدف ما اکنون این است که به رقابت های لیگ قهرمانان فصل بعد صعود کنیم."

میلان هم اکنون با امتیاز 58 در رده سوم جدول سری a قرار دارد و یکی از شانس های صعود به لیگ قهرمانان در فصل بعد می باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شوچنکو دلیل انتقال به چلسی را گفت

مهاجم روسونری از دلایل پیوستنش به باشگاه انگلیسی چلسی در سه سال پیش می گوید.

سایت گل: آندری شوچنکو، ستاره باشگاه میلان باردیگر از پیوستنش در سال 2006 به باشگاه چلسی سخن به میان آورده و اعلام کرده که برای برطرف کردن نیازهای خانواده اش به چلسی رفته و این موضوع را بر زندگی حرفه ای اش در دنیای فوتبال ارجحیت داده است.

شوچنکو در گفت و گو با اسکای گفته:« هیچ حسرتی نمی خورم. در زندگی همه چیز کامل نیست .من در آن زمان بیشتر به زندگی خوب خانواده ام اندیشیدم تا شغل شخصی خودم. ترک کردن تیم برایم سخت بود ولی من بیشتر به فکر خانواده و فرزندانم بودم. خانواده من در لندن می ماندند و این طوری برنامه ریزی کردم و امورات نیز به خوبی پیش رفت.» شوچنکو در ادامه در مورد تفاوتهای میان فوتبال ایتالیا و انگلیس گفت:« من پیش از این هم در این رابطه صحبت کرده ام. تفاوتهای کمی در این میان وجود دارد. در فوتبال انگلستان، سرعت بیشتر است و فشار کمتری را از سوی هواداران حس می کنی، ولی از سوی روزنامه ها نه.»

او در مورد مربی سابق چلسی، ژوزه مورینیو که هم اکنون در تیم رقیب میلان مشغول به کار است،ادامه داد :« به نظر من او خیلی صریح و رک با بازیکنانش صحبت می کند و مسائل و افکارش را دقیقا همان طوری که هستند منتقل می نماید. خیلی از بازیکنان این ویژگی او را تحسین می کنند و البته من ترجیح می دهم در مورد رابطه ام با او صحبتی نکنم و باید بگویم به عنوان یک مربی و یک انسان احترام زیادی برای او قائلم.»

شوچکنو در رقابتهای این فصل سریa در دفعات محدودی برای میلان به میدان رفته و تنها 14 بار پیراهن این تیم را برتن کرده و در این میان، فقط 2 بار به عنوان بازیکن فیکس روانه میدان شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثل این که فصل بعد اسپانسر روی پیراهن میلان عوض میشه
    هنوز معلوم نشده که اسپانسر کیه؟!
    ولی به احتمال زیاد عوض میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدینیو: مورینیو فوق‌العاده است

ستاره فوتبال ایتالیا از مربی تیم رقیب تمجید کرده...

سایت گل: رونالدینیو، ستاره میلان اعتقاد دارد که ژوزه مورینیو مربی اینتر از بهترین مربیان دنیاست. این در حالی است که مورینیو هدایت تیم رقیب اینتر را به عهده دارد. رونالدینیو در اولین فصل حضور در سری a فراز و نشیب‌هایی را تجربه کرد. بهترین لحظه او زمانی رقم خورد که گل پیروزی‌بخش را در داربی رفت میلان به ثمر رساند. حالا اینتر فاصله بسیاری با میلان دارد و رونالدینیو این فاصله را به دلیل حضور «آقای خاص» می‌داند.

او به اسکای اسپورت ایتالیا گفته است: «مورینیو را بسیار می‌ستایم. برای من او یکی از بهترین مربیان دنیاست. او حقیقتا فوق‌العاده است.» رونالدینیو سعی دارد تیمش را در رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد یاری کند. او همچنین بازی‌های بارسلونا، تیم سابقش را نگاه می‌کند و دوست دارد آن‌ها پیروز شوند: «نمی‌دانم چه تیمی قهرمان اروپا می‌شود چون هر اتفاقی ممکن است.تمام تیم‌های این مرحله می‌خواهند پیروز شوند. به هر حال امیدوارم دوستان قدیمی‌ام خوب بازی کنند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتی : بازی سخت مقابل کیه وو

کارلو آنچلوتی سرمربی میلان تلاش می کند به جای فکر در مورد آینده کاری اش به بازی فردا مقابل کیه وو توجه کند…

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان که گفته می شود در پایان فصل این تیم را ترک می کند از بازی فردای تیمش مقابل کیه وو به عنوان یک بازی سخت نام برد.آنچلوتی که تمام تلاشش را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد انجام می دهد، چند بازی پایانی فصل را بازی های سختی توصیف کرد.

او در گفتگو با وب سایت اختصاصی میلان گفت :"کیه وو تیمی است که برای فرار از سقوط تلاش می کند و در بازی های امتیازات با ارزشی کسب کرده است.بازی فردا همانند بازی های بعدی ما تا پایان فصل دیدار سختی محسوب می شود.ما تمرینات خوبی را در هفته گذشته پشت سر گذاشتیم.کاکا هم در تمرینات شرکت کرد و آماده به نظر می رسد."

اخیرا شایعات زیادی مبنی بر رفتن آنچلوتی از میلان و پیوستن او به چلسی شنیده می شود اما گالیانی رئیس باشگاه تمام این شایعات را تکذیب کرد.آنچلوتی هم در تایید حرف های گالیانی گفت :"گالیانی کاملا واضح و روشن حرف زد و به نظرم نیازی نیست من حرف های او را تکرار کنم."

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كاكا در ميلان آسوده است

هر بازيكنى آرزو دارد پيراهن رئال مادريد را بر تن كند

ميلانى ها به بازيكنى چون ريكاردو كاكا خيلى وابسته شده اند و برايشان آسان نيست كه هر روز اخبارى متفاوت در رابطه با جدايى اين بازيكن را در روزنامه ها بخوانند. با وجود اينكه آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان هر گونه خبرى را در رابطه با احتمال فروش اين ستاره برزيلى به رئال مادريد تكذيب مى كند اما رسانه هاى اسپانيايى با اطمينان به اينكه فلورنتينو پرز مجدداً روى صندلى رياست تيم اسپانيايى خواهد نشست از حضور صددرصد كاكا در اين تيم هم حرف مى زنند. به هر حال تا شروع فصل نقل و انتقالات اروپا زمان زيادى باقى نمانده و بايد به انتظار نشست و ديد كه آيا اين ستاره برزيلى با ترك ميلانى كه وابستگى زيادى به آن دارد راهى رئال خواهد شد. بهترين بازيكن فوتبال جهان در سال ۲۰۰۷ در يك مصاحبه تلويزيونى ميهمان كانال اسكاى بود و به سؤالات خبرنگاران جواب داد.
    در مورد پيشنهاد رئال مادريد چه تصميمى داريد؟
    - پرواضح است كه رئال مادريد يك باشگاه بزرگ در فوتبال جهان است و هر بازيكنى آرزو دارد تا پيراهن اين تيم را بر تن كند اما من هم اكنون در يك باشگاه بزرگ بازى مى كنم و نيازى ندارم كه به رئال فكر كنم. زمانى كه در سائوپائولو بودم از رئال هم پيشنهاد داشتم اما من ميلان را برگزيدم چراكه به اين تيم ايمان داشتم و حالا هم اعتقاد دارم فقط با ميلان مى توانم موفق شوم.
    در صورت موافقت باشگاه ميلان شما هم هيچ مشكلى براى ترك اين تيم نداريد؟
    - من ميلان را دوست دارم واز اينكه در اين تيم بازى مى كنم خيلى خيلى خوشحالم و هرگز نمى توانم باور كنم كه باشگاه با رفتن من موافقت كند. بعد از ماجراى منچسترسيتى ملاقاتى با گاليانى داشتم و از او و برلوسكنى به خاطر اعتمادى كه به من داشتند تشكر كردم.
    هنوز هم به پيشنهاد منچسترسيتى فكر مى كنيد؟
    - به هيج وجه! من مى خواهم با ميلان پير شوم و به همين خاطر توجهى به اين اعداد و ارقام نداشتم. بارها گفته ام تصميم دارم در آينده مثل مالدينى و آمبروسينى كاپيتان اين تيم شوم و اين بزرگترين آرزوى من است. من ترديد ندارم كه يك پيشنهاد بسيار مهم را نپذيرفته ام اما در فوتبال همه چيز پول نيست و من هم آدمى نيستم كه به درآمد بيشتر توجه زيادى داشته باشم. اكنون كه در خيابان هاى شهر راه مى روم بيشتر احساس غرور مى كنم. اين مردم را خيلى دوست دارم و خوشحالم در ميلان ماندم.
    ميلان چه تفاوتى با تيم فصل گذشته كرده است؟
    - ما همان تيم بزرگ هستيم و فقط انگيزه هايمان بيشتر شده است. در طول يك فصل خيلى سخت است كه در تمام بازى ها به ميدان برويد و خسته هم نشويد. ما در سال گذشته از نظر روحى و جسمى دچار مشكلات زيادى شده بوديم اما در اين سال با آمدن بازيكنان جديد در شرايط بهترى قرار گرفته ايم.
    ميلان دهم ماه ،مى آينده با يوونتوس روبرو مى شود. فكر مى كنيد بتوانيد انتقام شكست در بازى رفت را از اين تيم بگيريد؟
    - براى من يك مسابقه متفاوت است كه بيشتر به بازى هاى بزرگ فينال شباهت دارد و براى هواداران خيلى مهم است كه در اين بازى ميلان پيروز شود بيشتر تمركزمان براى شكست دادن يوونتوس در سن سيرو است. آنها در شرايط بهترى نسبت به ما قرار دارند اما ما با انگيزه تر هستيم و مى توانيم شكست ۴ بر ۲ را جبران كنيم. با توجه به تعداد بازى هاى باقى مانده ما اين شانس را داريم كه حتى جايگاه دومى را نيز از آن خود كنيم. بايد در تمامى بازى هاى پيش رو به پيروزى برسيم.
    در اين فصل بهتر و راحت تر بازى مى كنيد با اين حال خيلى هم مصدوم شديد؟
    - حس مى كنم كه مى توانم هميشه بهترين باشم. قصد دارم تا نشان بدهم كه ادامه اين روند ممكن است و رسيدن به اين هدف نياز به تمرين بيشتر و ارتباط نزديكتر بين بازيكنان است.به عقيده من ميلان آرام آرام به آرامش لازم و تمركز خوب براى شكست دادن حريفان رسيده است. در حال حاضر هم در وضعيت خوبى قرار دارم و مى توانم در تركيب تيم به ميدان بروم.
    هنوز هم خوب گل مى زنيد. آيا عملكرد خيلى خوبى براى يك هافبك تهاجمى است؟
    - گلزنى هدف من نيست. من هميشه يك بازيساز خواهم بود و البته گل زدن نيز خيلى خوب و لذت بخش است. در طول بازى ها من تنها بر روى پيروزى تمركز دارم و يقيناً نه بر روى كسى كه براى ما گل بزند اما به هر حال نمى توانم اشتياقم را براى گلزنى و پيروزى تيم پنهان كنم.
    اكنون از نظر فيزيكى نيز مى توانيد بهتر از گذشته خودتان را با مسابقه تطبيق دهيد. چه چيزى در اين رابطه وجود داشته است؟
    - من تلاش زيادى كردم تا ازنظر روحى و جسمى قوى تر باشم. در سائوپائولو با قدرت تمرين مى كردم و در ميلان نيز اين كار را ادامه دادم و اكنون از نظر فيزيكى به اين سطح رسيده ام به طوريكه در فاصله ۱۰ روز مى توانم در ۴ بازى حاضر باشم و گلزنى هم بكنم. من اين سطح از فوتبال را خيلى دوست دارم.
    بكهام بازى هاى خوبى را براى ميلان انجام مى دهد. با ادامه حضور او در ميلان موافق هستيد؟
    - به عنوان يك هم تيمى بايد بگويم كه بكهام فوق العاده است. در اين فرصت كم او به يك هماهنگى خوبى با تيم رسيده كه قابل ستايش است و ثابت كرد بازيكن بزرگى است. دوست دارم او در ميلان بماند در واقع در اينجا همه مى خواهند كه بكهام بماند.
    رونالدينيو از شرايطى كه در ميلان دارد راضى نيست، او بازيكنى است كه نيمكت نشينى را دوست ندارد...
    - تصميم براى قرار گرفتن در تركيب با آنچلوتى است و دينيو هم اين را پذيرفته است. او پسر فوق العاده اى است و برايش موفقيت تيم از چيز ديگرى مهمتر است.به هر حال براى تيم مهم است كه او در تركيب حضورداشته باشد و هنگامى كه او بازى مى كند نمايش خود را در بالاترين سطح اجرا مى كند. دينيو حالا خيلى بهتر از گذشته شده و خيلى سريع به يك هماهنگى خوب با ساير بازيكنان رسيده است با اين حال او بايد بيشتر با فوتبال ايتاليا آشنا شود .
    صحبت از رفتن رونالدينيو به يك تيم ديگر است، فكر مى كنيد او در ميلان بماند؟
    - رونالدينيو يكى از بهترين ها است ما رابطه خوبى با هم داريم خيلى عالى است ما بازيكنى چون رونالدينيو داريم. من مى خواهم مثل هر بازيكن ديگرى در كنار بهترين بازيكنان جهان بازى كنم و ترديد ندارم كه او اين جا را ترك نمى كند. در اين روزها من با او خيلى حرف زده ام اما تا به حال نشنيده ام كه بگويد از ميلان مى رود. او خيلى صبور است و خودش هم مى گويد نياز به زمان بيشترى دارد.
    Last edited by B3HZ@D; 11-04-2009 at 04:15.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توصيه «لاپورتا» به سران ميلان

خوان لاپورتا رئيس بارسلونا در يك مصاحبه اذعان داشت در صورتى كه كارلو آنچلوتى ميلان را ترك كند ايده آل ترين مربى براى جانشينى او فرانك ريكارد هلندى است گفت: «من مطمئن هستم كه ريكارد مى تواند در ميلان موفق شود و يقين دارم كه سران ميلان در اين رابطه با من هم عقيده هستند.» وى در ادامه با اشاره به احتمال حضور كاكا در رئال مادريد افزود: «شك ندارم كه كاكا در ميلان مى ماند چراكه هيچ تيمى دوست ندارد بهترين بازيكنش را از دست بدهد، در مورد رونالدينيو هم بايد بگويم او به كمى زمان نياز دارد درست مثل تيه رى آنرى كه در ابتداى حضورش در بارسا خوب نبود.لاپورتا در پايان از برگزارى يك بازى دوستانه بين بارسلونا و ميلان خبر داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حمايت «گتوسو» از رونالدينيو

رينو گتوسو معتقد است كه مصدوميتهاى پى در پى بازيكنان ميلان به قيمت از دست دادن قهرمانى در رقابت هاى اين فصل سرى a براى آنچلوتى تمام شده است. وى در گفت وگو با سايت باشگاه ميلان گفت: «رقابت ها براى قهرمانى به پايان رسيده و اينتر اسكودتو را از آن خود خواهد كرد. سندروس، بازيكن بزرگى است و بسيار خوشحالم كه او توانست در ديدار اين هفته ميلان خوب ظاهر شود و پس از آن هم كه گل رونالدينيو از راه رسيد. هر چند كه او نيز مدت ها به دليل مصدوميت از ميادين دور بوده اما شايسته چنين درخششى بود، چرا كه تلاش هاى زيادى را انجام مى دهد.» وى در پايان گفت:« ما در ۶ يا ۷ ماه اخير مصدومان بى شمارى را در رختكن تيممان ديديم و در هر پست، سپاهى از بازيكنان مصدوم، ديده مى شد و اين دليل آن بود كه نتوانستيم خيلى موفق ظاهر شويم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •