تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 163 از 242 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

كسي هست بتونه به من كمك كنه كه ججوري مي تونم skin هاي دانلودي رو روي موتورولا A1200 اجرا كنم؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز شما به این لینک سر بزن ایشاالله که مشکلت حل می شه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یکی به من گفت که باکس های فارسی A1200 اومده کسی چیزی نمیدونه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یکی به من گفت که باکس های فارسی A1200 اومده کسی چیزی نمیدونه ؟
    می شه یکم بیشتر توضیح بدی که منظورت چیه؟!!!

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه هندزفری بلوتوث H700 گرفتم میخواستم بدونم میتونم با این هندزفری اهنگ گوش بدم قبلا که v3x داشتم و هندزفری h500 اهنگم گوش میدادم ولی با a1200 هر کاری کردم نتونستم ایا میشه این کارو کرد یا نه اگه اره چطوری

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم مشکل شما رو دارم دوست عزیز به اضافه یه مشکل دیگه وقتی گوشی زنگ می خوره اولش خوبه ولی یهو وسطای زنگ شروع به قطع وصل شدن می کنه جه از بلندگوی گوشی چه از هندز فری شما این مشکلو نداری؟!!

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه من این مشکل رو ندارم مشکلم فقط همینیه که گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

می شه یکم بیشتر توضیح بدی که منظورت چیه؟!!!
    یه موبایل فروشه به من گفت که باکس a1200 رو دارم یعنی یه سخت افزار داره که با سیم وصل میشه به سوزنی های باتری بعد با کامپیوتر میره توی سایتو گوشی رو فرمت میکنه و اطلاعات جدیدی توش می ریزه که فارسی ساز هم شامل میشه . من به چندتا از این موبایل فروشی ها رفتم گفتن A1200 فارسی نمیشه .حالا میترسم گوشیمو بدم به طرف بزنه گوشیمو خراب کنه شما جای من بودین چه کار میکردین ؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

یه موبایل فروشه به من گفت که باکس a1200 رو دارم یعنی یه سخت افزار داره که با سیم وصل میشه به سوزنی های باتری بعد با کامپیوتر میره توی سایتو گوشی رو فرمت میکنه و اطلاعات جدیدی توش می ریزه که فارسی ساز هم شامل میشه . من به چندتا از این موبایل فروشی ها رفتم گفتن A1200 فارسی نمیشه .حالا میترسم گوشیمو بدم به طرف بزنه گوشیمو خراب کنه شما جای من بودین چه کار میکردین ؟
    اون سیمی که وصل میکنه به سوزن باطری به قول شما فقط برای اینه که وقتی گوشی رو برنامه ریزی میکنه از باطری استفاده نکنه و به دستگاه برق میده با اون وروردی برق دستکاه هستش و هیچ قابلتی برای ئارد کردن اطلاعات ناره
    برای برنامه ریزی گوشی از همون سوکوت Mini USB که شما استفاده میکنی اونهم استفاده میکنه فقط به جای باطری از برق مستقیم استفاده میکنه که توسط همون دستگه تبدیل ولتاژ میشه.
    A1200 تنها گوشی هستش که من پیشنهاد میکنم دست هرکسی ندید اگه کارشه وارده میتونه فارسیش کنه در غیر این صورت گوشی رو میتونه کلآ به هم بریزه...
    Last edited by Apachi; 12-03-2008 at 17:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما A1200 رو به راحتی می تونی با یه کابل USB معمولی فلش کنی و واسه این گوشی هیچ احتیاجی به BOX نیستش، در مورد فارسی شدنم بگم که تا الان فریم وری نیومده که کامل با فارسی یازگار باشه فقط می تونه نشون بده البته به صورت جدا و برعکس!!! یعنی سلام میشه م ا ل س
    و با یه برنامه (یه صفحه HTML هستش ) که اگه سرچ کنی پیداش می کنی می تونی فارسی تایپ کنی و copy و paste کنی تا بتونی مثلا یه مسیج فارسی بزنی که جز در شرایط اضطراری به دردسرش نمی ارزه....

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    من 1200 خریدم... میزنم تو شارژ هیچ عکس العملی نشون نمیده ... حالا نمی دونم شارژرش سوخته یا تبدیلش خرابه ..ایا میشود اداپتورشو گیر اورد؟
    ممکنه اشکال از باتری باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •