ربط که نداره.این اساسینه و اون پرینس.اما شرکت سازنده اون اینم ساخته.ممکنه جای اینکه ادامه پرینس رو بگیرن در آینده اینو ادامه بدن.شایدم اونم بسازن در کنار این.
ربط که نداره.این اساسینه و اون پرینس.اما شرکت سازنده اون اینم ساخته.ممکنه جای اینکه ادامه پرینس رو بگیرن در آینده اینو ادامه بدن.شایدم اونم بسازن در کنار این.
سلام
بچها من بازی رو رو ویستا نصب کردم ولی هرچی میگردم مسیر سیو بازی رو پیدا نمیکنم میشه کمکم کنید
پیشاپیش منون
شاد باشید[/B][/B]
سلام
خداییش کی می گفت بازی تکراری میشه عجب بازی هستش من که موقع بازی اصلا ازش خسته نمی شم ولی این صحنه های ترور تارگت ها عجب طراحی و کارگردانی شده دست طراحان بازی درد نکنه ولی من نفر ششمم تا اینجا که نفر چهارم خفن تر و باحالتر بوده ترورش خداییش رقاص های عربی را دیدین
از راهنمائی شما دوست عزیز متشکرم
دوستان فقط از بازی می پره بیرون می تونین در این مورد کمک کنید؟؟؟
Last edited by joey jordison; 22-04-2008 at 21:32.
دوست عزیز! این بازی کاملا با سری Prince of Persia فرق داره و جایگزین اون نیست.
بلکه سبک بازی اکشن ماجرایی مخفی کاری هست وبه صورت پیدا کردن ماموریت و انجام اون در 4 شهر انجام میشه. همچنین قراره که به صورت سه گانه در بیاد.
C:\Users\-----\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
----- >> نام کاربر
دیدنی ترین صحنه این بازی وقتی هست که برای قتل نفر نهم (Robert De Sable) میرید و قضیه کاملا برعکس میشه و ...
کجای بازی بیرون میپره و مشخصات سیستمتون رو کامل و دقیق عنوان کنید.
Last edited by havas_1980; 23-04-2008 at 11:49.
سلامhavas
به نظر شما من می تونم با این سیستم بازی را اجرا کنم ؟
ram;1gb
vga: geforce8500gt512
دوست عزیز! CPU شما باید حداقل Dual Core 2.6 باشه که متاسفانه اینجور نیست! (در پست های قبلی اشاره به نوع CPU کرده بودین)
اگه سیستمتون XP باشه RAM شما مناسبه ولی برای VISTA باید 2 گیگ داشته باشد.
همون سایتی که ازش نسخه قبلی این بازی گرفته بودم نسخه اصلی شو گذاشته من هم سفارش دادم فردا باید دستم برسه بی صبرانه منتظرش هستم من که کلا از این تریپ بازی ها که با شمشیره خوشم نمیاد با این بازی کلی حال کردم واقعا که از هر نظر عالیه نسخه قبلی رو تا مرحله اورشلیم بازی کردم اما اونجا بازی مشکل داشت از بازی میودم بیرون با اینکه پچشو هم داشتم اما بازی نکردم صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد که اساسی باهاش حال کنم
من 5 روزه اين بازي نسخه ي اصلش به دستم رسيده و با 7900gt در بالاترين رزوليشن با تنظيمات بالا بازي ميكنم 6 نفر اصلي رو كشتم نسخه ي من هم مال شركت مدرن هستش و كاملا سالم هستش خوبيش اينه كه من اصلا نسخه ي اشكال دار رو بازي نكردم به نظر من كه يه شاهكاره.
اينم عكسي از بيرون اورشليم كه خودم گرفتم:
موفق و سربلند باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)