تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 229 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چرا بعضی مواقع یه سیستم فلش ها رو نمیشناسه در حالی که فلش سالمه و توی سیستمهای دیگه کار میکنه.
    انگار یو اس بی قطع میشه کلا و همش اون پایین کنار ساعت اررور میده.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

با سلام:
    درایور این کارت دی وی بی را می خواستم اسم این کارت مشخص نیست اما چیپست این کارت conexant fusion 878a 25878-13 e3324123.1 می باشد
    اگه کسی سراغ داره لطف کنه ولینکشو بذاره.عکس این کارت را قرار می دهم.
    شما درخواستتون رو در این قسمت وارد کنید.

اینجا جاش نیست !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشید

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

دوستان کسی میدونه چرا بعضی مواقع یه سیستم فلش ها رو نمیشناسه در حالی که فلش سالمه و توی سیستمهای دیگه کار میکنه.
    شما فلشتون رو به پشت مادربورد وصل کنید ببینید باز هم مشکل دارید.

بیشتر این اتفاق در حالتی اتفاق می‌افته که شما به USB های جلوی کیس وصل می‌کنید.

پیشنهادم اینه که در بیشتر مواقع فلش‌هاتون رو به پشت مادربورد وصل کنید. اطمینان بیشتری داره و فلشتون خراب نمی‌شه.

شاد باشید
    Last edited by mjzaret; 08-07-2010 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

صدای سيستمم يه جورايی خش داره ، مثل اينکه مثلاً اسپيکر خراب باشه ، باند پاره شده باشه و اينجور چيزا !

مشکل از اسپيکر هم نيست . ويندوز رو هم عوض کردم درست نشد .

اين سيستم يکی از دوستامه که چند وقت دستمه ، کارت صدا هم آنبرد هست و درايورش رو هم نصب کردم.
    به احتمال زیاد در نصب کارت صدا با مشکل مواجه شده‌اید. شما درایور کارت صدا رو از سایت مادربورد دانلود کنید.

اگه این مورد جواب نداد به احتمال زیاد بایستی از یه کارت صدای مجزا استفاده کنید.

دوست من هم چنین مشکلی داشت و با خرید یه کارت صدا از نوع Creative مشکلش رو حل کردم.

شاد باشید

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه شما وقتی کارت با فلش تموم می شه و می خوای اون رو Eject کنید باید حتما اون پایین سمته راست رونو رو remove کنید.

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
    من یه کامپیوتر قدیمی دارم که روشن نمیشه ! یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم شروع به کار میکنه ولی بوق نمیزنه اصلا و تصویری هم روی مانیتور نمیاد ...
    لازم به ذکره اولش هم بوق میزد هم تصویر میومد ولی من یه کم با سیماش ور رفتم خراب شد الانم هر چقدر دوباره ور میرم درست نمیشه
    مشکل از چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام. تنظیمات Contrast و Brightness مانیتورم بهم ریخته هر چه قدر هم سعی میکنم نمی تونم تنظیمات پیشفرضش رو پیدا کنم. مدل مانیتور من Hansol 720ED هست (CRT) لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه. با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام
    من یه کامپیوتر قدیمی دارم که روشن نمیشه ! یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم شروع به کار میکنه ولی بوق نمیزنه اصلا و تصویری هم روی مانیتور نمیاد ...
    لازم به ذکره اولش هم بوق میزد هم تصویر میومد ولی من یه کم با سیماش ور رفتم خراب شد الانم هر چقدر دوباره ور میرم درست نمیشه
    مشکل از چیه ؟
    با توجه به نکته‌هایی که شما بیان کردید مشکل از رمتون هست. البته این مشکل می‌تونه از وصل نبودن کابل ATX هم باشه. شما نگاه به مادربورد بندازید و ببینید که کابل ATX وصل هست.

این کابل دارای چهار تا سیم که دو تاش زرد و دوتاش هم سیاه هستند.

بعد از وصل کردن یا وصل بودن شما یک بار رم سیستم رو در بیارید و جای رم رو تمیز کنید البته با یه قلم موی تمیز و دوباره رم رو جا بزنید.

اگه بوق زد که مشکلتون حل شده در غیر این صورت با یه رم سالم سیستم رو امتحان کنید.

شاد باشید

8. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام. تنظیمات Contrast و Brightness مانیتورم بهم ریخته هر چه قدر هم سعی میکنم نمی تونم تنظیمات پیشفرضش رو پیدا کنم. مدل مانیتور من Hansol 720ED هست (CRT) لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه. با تشکر
    اگه تنظیمات مانیتور به هم ریخته باشه و دکمه‌های روی صفحه هیچ عملی رو انجام نمی‌دن به احتمال زیاد یکی از IC های تنظیمات مانیتور سوخته و بایستی بدی به یه تعمیرکار در این زمینه.

چیزی حدود 15 هزار تومن هم هزینه داره.

شاد باشید

10. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

نه منظورم اینه که یه نفر رفته اون قسمت برایتنس و کنتراست رو دستکاری کرده یعنی مقدارشو کم و زیاد کرده. و وضعیت نوردهی مانیتور رو بهم ریخته. حالا من نمی دونم برایتنس و کنتراست رو چی عددی بزارم که مثل اولش بشه؟
    باتشکر

12. این کاربر از p0w3rfu7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    مشکل از چیه ؟

احتما جاي ديسكانكتي داري . مشخصات سيستمت چيه ؟ بيرون از كيس تست كن . باطري برد رو در بيار يك باطري نو روش بنداز

14. 2 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •