دوستان کسی میدونه چرا بعضی مواقع یه سیستم فلش ها رو نمیشناسه در حالی که فلش سالمه و توی سیستمهای دیگه کار میکنه.
انگار یو اس بی قطع میشه کلا و همش اون پایین کنار ساعت اررور میده.
دوستان کسی میدونه چرا بعضی مواقع یه سیستم فلش ها رو نمیشناسه در حالی که فلش سالمه و توی سیستمهای دیگه کار میکنه.
انگار یو اس بی قطع میشه کلا و همش اون پایین کنار ساعت اررور میده.
شما درخواستتون رو در این قسمت وارد کنید.
اینجا جاش نیست !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشید
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
شما فلشتون رو به پشت مادربورد وصل کنید ببینید باز هم مشکل دارید.
بیشتر این اتفاق در حالتی اتفاق میافته که شما به USB های جلوی کیس وصل میکنید.
پیشنهادم اینه که در بیشتر مواقع فلشهاتون رو به پشت مادربورد وصل کنید. اطمینان بیشتری داره و فلشتون خراب نمیشه.
شاد باشید![]()
Last edited by mjzaret; 08-07-2010 at 21:36.
به احتمال زیاد در نصب کارت صدا با مشکل مواجه شدهاید. شما درایور کارت صدا رو از سایت مادربورد دانلود کنید.
اگه این مورد جواب نداد به احتمال زیاد بایستی از یه کارت صدای مجزا استفاده کنید.
دوست من هم چنین مشکلی داشت و با خرید یه کارت صدا از نوع Creative مشکلش رو حل کردم.
شاد باشید![]()
اگه شما وقتی کارت با فلش تموم می شه و می خوای اون رو Eject کنید باید حتما اون پایین سمته راست رونو رو remove کنید.
سلام
من یه کامپیوتر قدیمی دارم که روشن نمیشه ! یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم شروع به کار میکنه ولی بوق نمیزنه اصلا و تصویری هم روی مانیتور نمیاد ...
لازم به ذکره اولش هم بوق میزد هم تصویر میومد ولی من یه کم با سیماش ور رفتم خراب شدالانم هر چقدر دوباره ور میرم درست نمیشه
مشکل از چیه ؟
سلام. تنظیمات Contrast و Brightness مانیتورم بهم ریخته هر چه قدر هم سعی میکنم نمی تونم تنظیمات پیشفرضش رو پیدا کنم. مدل مانیتور من Hansol 720ED هست (CRT) لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه. با تشکر![]()
با توجه به نکتههایی که شما بیان کردید مشکل از رمتون هست. البته این مشکل میتونه از وصل نبودن کابل ATX هم باشه. شما نگاه به مادربورد بندازید و ببینید که کابل ATX وصل هست.
این کابل دارای چهار تا سیم که دو تاش زرد و دوتاش هم سیاه هستند.
بعد از وصل کردن یا وصل بودن شما یک بار رم سیستم رو در بیارید و جای رم رو تمیز کنید البته با یه قلم موی تمیز و دوباره رم رو جا بزنید.
اگه بوق زد که مشکلتون حل شده در غیر این صورت با یه رم سالم سیستم رو امتحان کنید.
شاد باشید![]()
اگه تنظیمات مانیتور به هم ریخته باشه و دکمههای روی صفحه هیچ عملی رو انجام نمیدن به احتمال زیاد یکی از IC های تنظیمات مانیتور سوخته و بایستی بدی به یه تعمیرکار در این زمینه.
چیزی حدود 15 هزار تومن هم هزینه داره.
شاد باشید![]()
نه منظورم اینه که یه نفر رفته اون قسمت برایتنس و کنتراست رو دستکاری کرده یعنی مقدارشو کم و زیاد کرده. و وضعیت نوردهی مانیتور رو بهم ریخته. حالا من نمی دونم برایتنس و کنتراست رو چی عددی بزارم که مثل اولش بشه؟
باتشکر
احتما جاي ديسكانكتي داري . مشخصات سيستمت چيه ؟ بيرون از كيس تست كن . باطري برد رو در بيار يك باطري نو روش بنداز![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)