مثل اینکه آقا جاوید این پست منو ندیده
و یا دیده و ترسیده
موفق و پیروز باشید
مهدی
مثل اینکه آقا جاوید این پست منو ندیده
و یا دیده و ترسیده
موفق و پیروز باشید
مهدی
همشهری مترو شهرری سوار شو ایستگاه هفت تیر پیاده شو
ایستگاه که پیاده شدی بیا سر کریم خان بگو پارک لاله مستقیم میارن دم در پارک پیادت میکنن![]()
خوش بگذره بچه محل![]()
سلام
منم اگه کار خاصی تا بعد از ظهر پیش نیاد با کمی تاخیر میام...گودبای پارتی ما هست دیگه
دقیقا 4 ساعت تا آغاز قرار باقی مونده...امیدوارم که دوستان لحظات خوشی رو د میتینگ داشته باشن
مخلصیم
رضا جان قرار قبلي انجمن بود كه برام پ خ زدي
خيلي دوست داشتم بيام ولي از شانس من يك مشكلي پيش امد نشد![]()
امروز رو 100%هستم براي اولين حضور توي قرار هاي انجمن
هر چند به نظرم خيلي دير باشه ؛ بايد زودتر از اين ها شرف ياب ميشديم![]()
حتي اگه سيل بياد من هستم
ساعت 5- 6![]()
ما هم که از ساله پیش رزرو کردیم ....
اگه مشکلی پیش نیاد اخرین نفر میام .....
طرفای 7 میام .....
Last edited by Saman-tci; 19-07-2007 at 14:12.
منتظرتیم داداشی
امروز منظورته دیگه؟اگه 7 بیای قرار تموم شده ,اونوقت باید با مجسمه ی ابوریحان قرار برگذار کنی
والا ديدم ولي مي گن ما داريم چت مي كنيم من هر كاري تو اين فورم مي كنم يكي بهم گير مي ده واسه همين سعي مي كنم كمتر پست بدم ! بازي سليقه ايه من هم سليقه عجيبي دارم هر بازي كه طرفدار نداره بيشتر بازي مي كنم !!! واسه همين بازي سليقه اي نمي آرم مترجم پارس رو ندارم ولي اكروبات رو دارم ولي 12 مگ حيفه بزنم رو سي دي برو دانلود كن ! فقط موندم چرا اكروبات 6 رو مي خواي وقتي هشتش هست !!!!مثل اینکه آقا جاوید این پست منو ندیده
و یا دیده و ترسیده
موفق و پیروز باشید
مهدی
موفق و پيروز باشيد
جاويد
صحنه گودبای پارتی چیه ؟ یعنی دیگه نمیای p30world ؟
ایلده الان ساعت چنده؟!من کجام ؟تو کی هستی؟!الان مگه وقت خوابه...یالا بیدار شو
من هم حرف آخرمو بزنم:
من از اولین روزی که قطعی شد اولین نفری بودم که OK دادم. یه جوسازی خیلی نافرم که باعث عوض شدن حرفها بود همون شام دادن شما بود. اقا چه بخواتی بدی چه نخوای بدی سر قرار معلوم کن دیگه چرا تو تاپیک بحث راه میندازی.
یعنی میخوای بگی من سنم کمتر از شما. شاید اینطور باشه ولی مطمئن باش که سنم تو این فوروم فقط از چند کمتره و از پیشکسوتان فوروم هستم. از اولین قرار تا به االآن هم در همه ی قرارها حضور داشتم و فقط در یک قرار اونم به خاطر اینکه مشهد بودم نتونستم حاضر شم. پس فکر کنم من پیشکسوت تر باشم.
نلا بحثی هم نبوده که بخواد بزرگتر بیاد و از این حرفها.
حرف حساب من اینه که جز در مورده خود قرار و شرایط قرار و وضعیت آن خواهشا هیچ بحث دیگری نکنید که از بحث اصلی تاپیک خارج بشیم.
در ضمن من همینجا بابات حرفهای قبلی معذرت میخوام و هیچ هدف و نیتی نداشتم جز اینکه تاپیک منحرف نشه. و اگر حرفیزدم که به شما و یا دیگر دوستان برخورد معذرت خواهی میکنم. و از شما خواهش دارم دیگه در این مورد بحث نکنید.
قربانتان: مصطفی عشقی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)