تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 163 از 358 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضی از بچه ها (بخصوص کسایی که شمشیر از رو بستن که مدارک ارائه شده رو بکوبن) در مورد پست 1610 من سکوت کردن.
    مدارک ارائه شده کوبیده نشد بلکه دوستان ساعتها وقت گذاشتن و این مدارک رو پس از بررسی رد کردند

در مورد فیلم مورد نظر شما اصلا فرض رو بزاریم که واقعی باشه... خب که چی؟
    یعنی شما باور میکنید این UFO از سیاره ای دیگر آمده و بدون اینکه تلسکوپ ها ، ماهوارهها و رادارها بتونن اثری از اون ثبت کنند خودش رو به فیلمبردار ما رسونده و بعد از چند دقیقه نمایش در برابر دوربین دوباره بی سر و صدا رفته خونشون؟

2. 4 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام از ماست .
    اگر برداشتم اشتباهه خوشحال میشم دوستان نظر بدن .
    درسته ، جهان برای وجود ما نیست و کلا جیات ، دلیل وجود عالم نیست ، ما هم یک پالس(واژه مناسب پیدا نمیکنم !) از بی نهایت هستی هستیم ، شاید یک اتفاق . پس به نظر من همین میتونه دلیلی باشه تا بتونیم احتمال وجود حیات رو در جاهای غیر از زمین هم مطرح کنیم ، اگر بخوایم فرض کنیم قدرتی با هدف خلق حیات جهان رو آفریده ، میتونستیم این رو هم فرض کنیم که اراده کرده فقط روی زمین حیات وجود داشته باشه که کلا رد میشه . این که چرا توی سایر سیارات منظومه شمسی که در دسترس ما هستن هیچ اثری از حیات رو نمیبینیم بر میگرده به تکامل .
    کره زمین در ابتدای وجودش شرایط بسیار خاصی رو دارا بود که سایر سیارات اون شرایط رو نداشتن و همون شرایط اولیه بود که استارت حیات رو زد ، فقط با یک میکروسفر اولیه ، که اون میکروسفر توی هیچ کدوم از سیارات اطرافمون نمیتونست تشکیل بشه ، از این جا به بعد وارد بحث تکامل میشیم ، اون میکروسفر نوعی باکتری اولیه رو ساخت ، و به مرور بسته به شرایطی که اون باکتری و فرزندانش ! در اون قرار گرفتن شاخ و برگ تکامل گسترده شد ، در حدی که بعضی از این فرزندان خودشون رو حتی با داغ ترین نقاط هم وفق دادن .

یکی از دلایلی که مطرح میشه برای عدم وجود حیات در اطراف ما ، دقیقا همینه که بسیار به ما نزدیکن و داریم میبینیم شرایط ما رو نداشتن ، از اول ...
    اما در این مورد این رو هم خودم بگم که ممکنه تکامل در سایر نقاط روند کاملا متفاوتی رو پشت سر گذاشته باشه . حتی در ابتدایی ترین حالات . که تا الان شاهدی وجود نداره

ولی چرا این همه فک زدم ؟!
    برای این که بگم ما نباید انتظار پیدا کردن اشکال تکامل یافته حیات که در زمین میبینیم رو در سایر کرات داشته باشیم ، و کلا به نظر من این درست نیست که حیات زمین رو با حیات فرضی در سایر کرات مقایسه کنیم ، بلکه باید شرایط اولیه زمین برای ایجاد حیات رو بررسی کنیم و احتمال وجود جایی دیگه در کیهان با شرایط مشابه رو بررسی کنیم . که این طوری احتمال میره بالا

هرچند علم ما واقعا محدوده ، ممکنه کلا حیات معنایی که در ذهن ما هست رو نداشته باشه ، شاید شکل گیری حیات هم ملیارد ها حالت مختلف داشته باشه که ما فقط یکی از اون حالات هستیم ....
    Last edited by Sharim; 23-04-2010 at 10:09.

4. 4 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

پیشنهاد میکنم سایر دوستان اگر علاقه دارند به سوالات زیر جواب بدند تا ببینیم نتیجه گیری کاربران از 161 صفحه بحث و تبادل نظر چیست؟

1. آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

2. آیا وجود UFOs را قبول دارید؟

3. آیا ارتباط UFOs با موجودات فضایی را قبول دارید؟

1.هیچ کس نمی تواند بطور قطع نظر بدهد. نظر شخصی من هم اینه که احتمال وجود این موجوادات کمه. برای جواب به این سوال باید منتظر نتایج تحقیق ها و بررسی های علمی باشیم

2.اون چیزی که من تا به امروز از یوفو ها سراغ دارم صرفا فوران تخیل یک عده ادم (!!) و یا گاهی اوقات اشتباه در تشخیص  اشیاه و یا پدیده ها در آسمان و در مواردی هم کار دستی های یه عده بیکار که مثل اینکه خوششون میاد آدم ها رو بزارن سر کار .

3. با توجه به جواب سوال 2 ، چیزی که وجود نداره چطور می تونه با اون موجودات ارتباط داشته باشه  .

6. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

در مورد فیلم مورد نظر شما اصلا فرض رو بزاریم که واقعی باشه... خب که چی؟
    یعنی شما باور میکنید این UFO از سیاره ای دیگر آمده و بدون اینکه تلسکوپ ها ، ماهوارهها و رادارها بتونن اثری از اون ثبت کنند خودش رو به فیلمبردار ما رسونده و بعد از چند دقیقه نمایش در برابر دوربین دوباره بی سر و صدا رفته خونشون؟
    اول اینکه معلوم نیست رفته خونشون یا رفته یه جای دیگه زمین که گشت و گذار کنه. دوم اینکه من این ویدئو رو نذاشتم که باور من مشخص بشه گذاشتم که با مدارک علمی ردشون کنیم.
    رادار و ...رو ولش ول معطلن در این جور موردا. خیلی چیزا رو رادار نمیبینه جنگنده های sukhoi pak fa و ... رو هم رادار نمیبینه. به فرض که رادارم دیده باشه خب که چی؟ توی 10 دقیقه 5 ته جنگنده میتونن بفرستن دنبالش که نابودش کنن؟ روشن بگو لطفا فرض نگیر که واقعی ه یا غیر واقعی. بگو قبول ندارم از یه کره دیگه اومده بر اساس فلان تکنولوژی ها فلان کشور میتونه همچین چیزی بسازه.
    در مورد لحظه شتابگیری سفینه چه نظری داری؟ اصلا در مورد کلش چه نظری داری؟

8. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام از ماست .
    اگر برداشتم اشتباهه خوشحال میشم دوستان نظر بدن .
    درسته ، جهان برای وجود ما نیست و کلا جیات ، دلیل وجود عالم نیست ، ما هم یک پالس(واژه مناسب پیدا نمیکنم !) از بی نهایت هستی هستیم ، شاید یک اتفاق . پس به نظر من همین میتونه دلیلی باشه تا بتونیم احتمال وجود حیات رو در جاهای غیر از زمین هم مطرح کنیم ، اگر بخوایم فرض کنیم قدرتی با هدف خلق حیات جهان رو آفریده ، میتونستیم این رو هم فرض کنیم که اراده کرده فقط روی زمین حیات وجود داشته باشه که کلا رد میشه . این که چرا توی سایر سیارات منظومه شمسی که در دسترس ما هستن هیچ اثری از حیات رو نمیبینیم بر میگرده به تکامل .
    کره زمین در ابتدای وجودش شرایط بسیار خاصی رو دارا بود که سایر سیارات اون شرایط رو نداشتن و همون شرایط اولیه بود که استارت حیات رو زد ، فقط با یک میکروسفر اولیه ، که اون میکروسفر توی هیچ کدوم از سیارات اطرافمون نمیتونست تشکیل بشه ، از این جا به بعد وارد بحث تکامل میشیم ، اون میکروسفر نوعی باکتری اولیه رو ساخت ، و به مرور بسته به شرایطی که اون باکتری و فرزندانش ! در اون قرار گرفتن شاخ و برگ تکامل گسترده شد ، در حدی که بعضی از این فرزندان خودشون رو حتی با داغ ترین نقاط هم وفق دادن .

یکی از دلایلی که مطرح میشه برای عدم وجود حیات در اطراف ما ، دقیقا همینه که بسیار به ما نزدیکن و داریم میبینیم شرایط ما رو نداشتن ، از اول ...
    اما در این مورد این رو هم خودم بگم که ممکنه تکامل در سایر نقاط روند کاملا متفاوتی رو پشت سر گذاشته باشه . حتی در ابتدایی ترین حالات . که تا الان شاهدی وجود نداره

ولی چرا این همه فک زدم ؟!
    برای این که بگم ما نباید انتظار پیدا کردن اشکال تکامل یافته حیات که در زمین میبینیم رو در سایر کرات داشته باشیم ، و کلا به نظر من این درست نیست که حیات زمین رو با حیات فرضی در سایر کرات مقایسه کنیم ، بلکه باید شرایط اولیه زمین برای ایجاد حیات رو بررسی کنیم و احتمال وجود جایی دیگه در کیهان با شرایط مشابه رو بررسی کنیم . که این طوری احتمال میره بالا

هرچند علم ما واقعا محدوده ، ممکنه کلا حیات معنایی که در ذهن ما هست رو نداشته باشه ، شاید شکل گیری حیات هم ملیارد ها حالت مختلف داشته باشه که ما فقط یکی از اون حالات هستیم ....
    به نظر من دیدگاهی که مطرح کردید خوبه ... ولی اینکه در دیگر کرات منظومه ما موجودات زنده نمی تونسته باشه زیاد درست نیست . موجودات اولیه ای که ما انسان ها و حیوانات از اون بوجود آمدیم ، در هر شرایط زیستی می تونن وجود داشته باشن. فقط برای تکامل شرایط مناسبتری رو می طلبن. کسی تو مریخ دنبال موجود چهارپا یا دو پا نیست . گرچه این دیدگاه تا زمانی که به ماه سفر نکرده بودیم وجود داشت. امروزه بحث چیز دیگری است . حرف بابک جان هم درسته که با بررسی خوب منظومه خودمون می تونیم تا حدی نتیجه گیری هامون رو کلی کنیم .

و در مورد اینکه دیگر سیارات رو با شرایط مناسب پیدا کنیم هم به نظر من هم همین درست تره . الان هم تقریبا این سیاست هم در حال پیگیری هست. مخصوصا کنکاوی انسان برای یافتن موجودات هوشمند شبیه به خود آدم رو به این سمت میکشد. 

بطور کل از نظر من ما انسان ها هنوز در اول این بخش از علم قرار داریم . تا به بخوایم بررسی کنیم بسیار زمان بر هست . فکر کنم این بزرگترین تحقیق طول تاریخ بشه .

10. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ببینید بچه ها من در پست های قبلی که مینوشتم امضای پایین پست هام این جمله بود.انسان هوشمند ترین موجود کیهان است. الانم میخوام این مدارک رو بشن و رد کنیم (با کمک هم و بدون تعصب).
    من خیلی از چیزا رو در فکر خودم رد کردم. مثلا دایره های پر نوری که مردم توی آسمون میبینن و میگن UFO. چاله های هوایی (همون دست انداز هواپیماها) هستن که بیشر موقع غروب به دلیل محبوس شدن نور خورشید توشون اونجوری میشن.
    "خوب میدونم خطا های عامیانه چه میکنه با اتفاقات معمولی. و خوب میدونم ذهن پخته شده هر چیزی رو یوفو میبینه . خیلی اتفاقات معمولی طبیعی یا تکنولوزیک رو به فضایی ها نسبت میدن." حرف بابک عزیز.
    اما دیگه این جور ویدئو ها خیلی سخت میشه ردشون. مثلا میخوایم چی بگیم در موردشون؟ بگیم با نرم افزار دست کاری شده؟!!! بگیم ساخته دست بشره؟ ( با یه همچین شتابی که میگیره).؟

12. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

]
    اما دیگه این جور ویدئو ها خیلی سخت میشه ردشون. مثلا میخوایم چی بگیم در موردشون؟ بگیم با نرم افزار دست کاری شده؟!!! بگیم ساخته دست بشره؟ ( با یه همچین شتابی که میگیره).؟
    دوست عزیز،برای این مورد مراجعه کنید به فیلم District 9
    ufo ساختن مثل چی! فکر نکنم خود کارگردان هم بتونه تشخیص بده که واقعیه یا نه،بس که حرفه ای کار شده

14. 5 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در اينكه تو جهان و در ابعاد ديگه ممكنه حيات وجود داشته باشه شكي نيست.
    ولي ما هنوز خيلي چيزها در مورد هم نوع خودمون (انسان) نميدونيم به نظر من 99% چيزهايي كه فرا زميني هستند از جمله يوفوها ساخته دست بشر و ذهنش هست...

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست عزیز،برای این مورد مراجعه کنید به فیلم District 9
    ufo ساختن مثل چی! فکر نکنم خود کارگردان هم بتونه تشخیص بده که واقعیه یا نه،بس که حرفه ای کار شده
    حرفت قبوله دیگو. ولی این جور ویدئو ها خیلی آماتورن. احتمال خیلی کمی داره که سرکاری باشن. یعنی شانسی شانسی یکی دیده گرفته. وگر نه روی فیلما که بحثی نیست. Avatarto نیگا یلیه. بحث روی کلیپ های شانسی آماتوره.
    اگه بخوایم بگیم همه اینا سرکاری و ساخت فلانه و ....این میشه تئوری توطعه(همه چیز یه جور دیگست).

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

آره تخمه هم بیارین
    واقعا من نمیفهمم خودتون خندتون نمیاد
    یکی عکس میذاره یکی فیلم میذاره یکی داستان میذاره فقط مونده اسم بحثم عوض کنیم بزاریم پیک نیک
    لطفا یه دلیل بیارید یعنی اینقدر سخته.
    نفر بعدی لطفا ...................
    شما اصلا مشکل داری با این بحث.
    اگه دلیل آوردن هم انقدر آسونه به نظرت خودتون یه دلیلی بیارید. چه در جهت اثبات چه رد.
    نفر بعدی لطفا................هم که منو کشته!!!
    ویرایش : شاید بد برداشت بشه ...
    ...پیام بازرگانی ...
    ----------

در حال جمع آوری مدارک هستم درباره این که سایر کرات شرایط تشکیل سلول های اولیه حیات (مشابه چیزی که در زمین وجود داشته) رو نداشتن __ شاید هم داشتن - قطعی نیست__
    Last edited by Sharim; 23-04-2010 at 12:08. دليل: .

18. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •