کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام از ماست .
اگر برداشتم اشتباهه خوشحال میشم دوستان نظر بدن .
درسته ، جهان برای وجود ما نیست و کلا جیات ، دلیل وجود عالم نیست ، ما هم یک پالس(واژه مناسب پیدا نمیکنم !) از بی نهایت هستی هستیم ، شاید یک اتفاق . پس به نظر من همین میتونه دلیلی باشه تا بتونیم احتمال وجود حیات رو در جاهای غیر از زمین هم مطرح کنیم ، اگر بخوایم فرض کنیم قدرتی با هدف خلق حیات جهان رو آفریده ، میتونستیم این رو هم فرض کنیم که اراده کرده فقط روی زمین حیات وجود داشته باشه که کلا رد میشه . این که چرا توی سایر سیارات منظومه شمسی که در دسترس ما هستن هیچ اثری از حیات رو نمیبینیم بر میگرده به تکامل .
کره زمین در ابتدای وجودش شرایط بسیار خاصی رو دارا بود که سایر سیارات اون شرایط رو نداشتن و همون شرایط اولیه بود که استارت حیات رو زد ، فقط با یک میکروسفر اولیه ، که اون میکروسفر توی هیچ کدوم از سیارات اطرافمون نمیتونست تشکیل بشه ، از این جا به بعد وارد بحث تکامل میشیم ، اون میکروسفر نوعی باکتری اولیه رو ساخت ، و به مرور بسته به شرایطی که اون باکتری و فرزندانش ! در اون قرار گرفتن شاخ و برگ تکامل گسترده شد ، در حدی که بعضی از این فرزندان خودشون رو حتی با داغ ترین نقاط هم وفق دادن .
یکی از دلایلی که مطرح میشه برای عدم وجود حیات در اطراف ما ، دقیقا همینه که بسیار به ما نزدیکن و داریم میبینیم شرایط ما رو نداشتن ، از اول ...
اما در این مورد این رو هم خودم بگم که ممکنه تکامل در سایر نقاط روند کاملا متفاوتی رو پشت سر گذاشته باشه . حتی در ابتدایی ترین حالات . که تا الان شاهدی وجود نداره
ولی چرا این همه فک زدم ؟!
برای این که بگم ما نباید انتظار پیدا کردن اشکال تکامل یافته حیات که در زمین میبینیم رو در سایر کرات داشته باشیم ، و کلا به نظر من این درست نیست که حیات زمین رو با حیات فرضی در سایر کرات مقایسه کنیم ، بلکه باید شرایط اولیه زمین برای ایجاد حیات رو بررسی کنیم و احتمال وجود جایی دیگه در کیهان با شرایط مشابه رو بررسی کنیم . که این طوری احتمال میره بالا
هرچند علم ما واقعا محدوده ، ممکنه کلا حیات معنایی که در ذهن ما هست رو نداشته باشه ، شاید شکل گیری حیات هم ملیارد ها حالت مختلف داشته باشه که ما فقط یکی از اون حالات هستیم ....