تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 1404 اولاول ... 631131531591601611621631641651661671732132636631163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

11

یکی اموزش کامل نصب irshell 3.62 رو بگه
    این برنامه برای چیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

من اگه بخوام به 3.71m33 تبدیل کنم باید چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اگه بخوام به 3.71m33 تبدیل کنم باید چی کار کنم؟
    پیشنهاد می کنم نکنین چون مشکل داره ولی بازم میزارم
    هشدار : دوستان دقت کنید ، در حین انجام کلیه مراحل گفته شده به هیچ وجه دستگاه رو خاموش نکرده ، مموری کارد رو در نیارید و از نصب این ورزن روی PSP هایی که به غیر از ورژن های 3.52M33-4 و یا 3.52M33-3 دارای ورژن دیگری می باشند اکیدا خودداری فرمایید . ( این نسخه روی PSP Slim نیز قابل نصب می باشد ) .

ابتدا دو فایل زیر رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : پیشنهاد میشه که قبل از نصب این نسخه مموری کارد خود را توسط PSP یک بار فورمت کنید .

از درون فایل اول که دانلود کردید پوشه ی UPDATE رو به مسیر PSP/Game در مموری کارد کپی کنید.
    فایل دومی که دانلود کردید شامل فایلی به اسم EBOOT.PBP می باشد ؛ این فایل رو به 371.PBP تغییر نام دهید ( عدد 371 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) و اون رو درون پوشه ی PSP/Game/UPDATE در مموری کارد کپی کنید .
    به منوی Recovery برید ، وارد قسمت Configuration شده و سپس Game Folder Homebrew رو روی 3.52 تنظیم کنید .
    از محیط Recovery خارج شده به XMB برید .
    از قسمت Game -- > Memory Stick فایل 3.71Update رو اجرا کنید .
    بعد از انجام تغییراتی روی فایل اصلی 371.PBP که توسط خود برنامه انجام می شود ، از شما خواسته می شود که دکمه ی X رو برای ادامه ی عملیات بزنید .
    دکمه ی X رو بزنید و سایر مراحل رو قدم به قدم انجام بدید .

دقت کنید در پایان مراحل از شما خواسته می شود که دکمه ی X رو برای Reboot کردن PSP بزنید ، دکمه ی X رو زده و وقتی که وارد محیط XMB دستگاه شدید بلافاصله PSP رو به طور کامل خاموش کنید ، در غیر اینصورت با Full Brick مواجه خواهید شد ! ویرایش : مثل اینکه دوستان درست متوجه نشدن ، من منظورم این نیست که بعد مثلا چند ثانیه اگه خاموش نکنید PSP برک میشه منظورم اینه که بازی اجرا نکنید ، آهنگ اجرا نکنید ، تنظیمات رو دستکاری نکنید و ... این کارایی که الان گفتم رو بعد از 1 بار خاموش کردن و روشن کردم دوباره ی PSP با خیال راحت انجام بدید . .

به 3.71M33 خوش اومدید !

-------------------------------------------

سلام دوستان ، Dark_Alex باز هم به قول خودش عمل کرد و پچ برای ورژن 3.71M33 که 1.50kernel رو فعال می کنه بیرون داد . ( فقط برای PSP های معمولی ) .
    دانلود :

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آموزش نصب :

ایتدا فایل بالا رو دانلود کنید .
    سپس 1.50ٍ EBOOT.PBP رو نیز از اینجا دانلود کنید :

کد:
    کد:
    از فایل اولی که دانلود کردید پوشه ی UPDATE رو به درون PSP/GAME در موردی کارد کپی کنید .
    فایل دومی حاوی فایلی به نام EBOOT.PBP می باشد ، اون رو به 150.PBP تغییر نام دهید و در شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کنید ( نکته : عدد 150 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) .
    از قسمت Game -- > Memory Stick برنامه ی مربوطه رو اجرا کنید .
    اکنون Homebrew روی ورژن 3.71M33 شما فعال شده و شما میتونید از 1.50kernel استفاده کنید .

-------------------------------

Dark_AleX بالاخره آپدیت 2 رو برای 3.71M33 داد و شد 3.71M33-2 !
    همچنین ورژن جدید کرنل 1.50 رو که یک سری مشکلات داشت داد .
    مشکلات برطرف شده :

کد:
    There was a bug that caused corruption when writing files of more than 32256 bytes using usb flash. The bug has been corrected, and now the implementation is as reliable as it was when it was based on 1.50 kernel. (tested with a full restoration of a dump) Psp Slim: a functionality to let the charge of battery when connecting a usb cable has been added. This feature is based on Noobz plugin code. By default is not enabled, you can enable it in recovery. Note that the charge of battery may be delayed some seconds since the moment you plug the cable. After installing this update, program at /PSP/GAME/UPDATE will always be executed on 3.71 kernel, despite configuration. VSHMenu: vshmenu will not be executed when onscreen keyboard is active, to avoid the lost of the select button function in the keyboard. An option to reset the psp has been added. VSH plugins are not longer executed anymore in recovery mode, that was the cause of pseudo-bricks. Two bugs remain: the WLAN network error, and the PSP Slim psx game change of brightness. Dark_AleX notes, “These two bugs are copyright of Sony happens too in OFW.”1.50 Kernel Addon #2:When returning from sleep mode, 3.71 ipl was executed causing an inmediate crash. Fixed.
    آین آپدیت 2 برای 3.71M33:

کد:
    کد:
    اینم آپدیت 2 برای Kernel 1.50:

کد:
    کد:
    منبع :
    کد:

داره خودمونی میشه marilyn manson beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ببخشید که این حرف میزنم هرچند شماها خیلی با تجربه هستید ولی من ورشن دستگاهم3.10 oe بود میخواستم که 3.71 بکنم باید اول 3.52 میکردم درکل بگم کلی باید کار لنجام میدادم که تو تمام قسمتاش اشتباه کردم دستگاه هنک کرد خاموش روشن شد یه جا فایل اشتباه کپی کردم در کل هزار جور بلا سرش آوردم اما بریک نشد.خیالت راحت رفیق اصلاً خطر نداره حداقل برای من که هیچی بلد نبودم اما دستگاهمو آپدیت کردم.

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ببخشید که این حرف میزنم هرچند شماها خیلی با تجربه هستید ولی من ورشن دستگاهم3.10 oe بود میخواستم که 3.71 بکنم باید اول 3.52 میکردم درکل بگم کلی باید کار لنجام میدادم که تو تمام قسمتاش اشتباه کردم دستگاه هنک کرد خاموش روشن شد یه جا فایل اشتباه کپی کردم در کل هزار جور بلا سرش آوردم اما بریک نشد.خیالت راحت رفیق اصلاً خطر نداره حداقل برای من که هیچی بلد نبودم اما دستگاهمو آپدیت کردم.

خدا شانس بده ... .
    اما مراقب باش دفعه بعد... .
    اگر ماله من بود تا حالا منفجر شده بود ...

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

....
    یکی این ارسالو حذف کنه
    Last edited by Amin Asterix; 17-10-2007 at 23:31.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بازي سايلنت هيل هنوز نيومده ... اون كه مازيار عزيز فرمودند فكر كنم نسخه دمو منظورشونه !

فريم ورم پيشنهاد مي كنم به 3.71 پچ دو آپديت كنيد و اگه پي اس پي فت دارين كرنل 1.5 پچ دو هم بريزيد ... من همين امروز آپديت كردم !

چون به هر حال براي بازي هاي جديد به اين فريم ور نياز داريد ... و فريم ور ديگه اي موجود نيست ... در آينده اين فريم ور هم پايدار مي شه نگران بريك هم نباشيد . الان روش هاي برگردوندن Psp هاي بريك شده به تعداد آدم هاست !

در مورد رنگ اگه اون موقع كه من خريدم دستگاه رو رنگ آبي موجود بود حتما آبي مي خريدم (رنگ سليقه س)! قابش طوري نيست كه رنگش به مرور زمان پاك بشه ... فقط برچسب بچسبونين رو صفحه دستگاه خش نيافته اشتباهي كه من كردم و برچسب نچسبوندم الان شديدا پشيمونم . حالا دارم 25 تومن پول قاب مي دم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    Last edited by J A V I D; 18-10-2007 at 00:33.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

یکی اموزش کامل نصب irshell 3.62 رو بگه
    شما چند بار اين سوال رو پرسيدي چند بارم جواب تو دادن هم من وهم بقيه دوستان ولي بازم ميگم فولدر psp و irshell رو توي شاخه اصلي مموري كارت كپي كن همين به همين سادگي به همين خوشمزگي.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

راستي به نظر من فرم وير 3.71 البته اين نظر منه من يه بار ريختم ولي مشكل داشت دانگريد كردم به 1.5و بعد هم به همون 3.52 به نظر من 3.52 فعلا جواب ميده پيشنهاد ميكنم هركسي 3.52 داره غعلا عوض نكنه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

از mp4 و یه فرمت دیگه که یادم نیست شایدم فقط mp4 باشه(البته psp هک شده با اضافه کردن برنامه شاید بتونه فرمت های دیگه رو هم ساپورت کنه)
    درسته همينی که شما گفتی و MP4PSP
    اره منم میخوام همین کارو بکنم
    مطمینی silent hill اومده ؟من تا حالا ندیدم
    کار خوبی ميکنی.
    آره اومده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •