هر وقت گرفتیش یه عکس بزار ببینیم چطوریه میزهاز حالا سفارش یه میز تلویزیون دادم
که هوا توش جریان داشته باشه!
هر وقت گرفتیش یه عکس بزار ببینیم چطوریه میزهاز حالا سفارش یه میز تلویزیون دادم
که هوا توش جریان داشته باشه!
الان چی داری ؟ دوباره 360 خریدی ؟
هيچی .! نشستم به جعبش نگاه ميکنم و حسرت ميخورم. هيچی پول ندارم. !
--------------------------------------
ميبينم که تاپيک 360 خيلی شلوغ شده ، اميدوارم دوستان ببخشند من سرم شلوغه نميتونم زود زود بيام جواب بدم. اميدوارم بقيه دوستان این خلائه بزرگ رو پر کنن.!!!!
ممنون.
:d
راستش نیست داریم به تابستون نزدیک تر میشیم این بود که عجله خونم یخورده رفته بالا..بهترین کارو میکنی. تو خرید 360 عجله نکن که رکب میخوری:![]()
اگه بخوای دوباره کنسول بخری چی می خری ؟هيچی .! نشستم به جعبش نگاه ميکنم و حسرت ميخورم. هيچی پول ندارم. !
اگه من بودم ps3
در مورد خودم با تمام احترامی که برای پلی 3 قائلم متاسفانه باید برم 360 بخرم تا قیمت خودش و بازی هاش یکم بیاد پایین.. خودش که زیاد مشکلی نداره بیشتر بازی هاش.. تا حالا کنسول ایکس باکس 1 رو هم تجربه نکردم می خوام بعضی از بازی هاشم ببینم.اگه من بودم ps3
و اما یه سوال:
اگه همه چیز جور شه قراره که یه pal بگیرم و درایوشم بنک ه.. می خواستم ببینم اگه بخوام خودم کپی خورش کنم امکان داره از شانس بد من (مثلا با قطع برق) مشکلی برای کنسول پیش بیاد ؟
Last edited by Shadow of Destiny; 01-05-2008 at 09:56.
حالا نفوس بد نزن. ایشالا که چیزی نمی شه.و اما یه سوال:
اگه همه چیز جور شه قراره که یه pal بگیرم و درایوشم بنک ه.. می خواستم ببینم اگه بخوام خودم کپی خورش کنم امکان داره از شانس بد من (مثلا با قطع برق) مشکلی برای کنسول پیش بیاد ؟
خلاء بزرگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نميتونم زود زود بيام جواب بدم. اميدوارم بقيه دوستان این خلائه بزرگ رو پر کنن.!!!!
آقا حالا اومدیم برق رفتحالا نفوس بد نزن. ایشالا که چیزی نمی شه.
لطفا این قضیه برق رفتن هنگام کپی خور شدنو یکی توضیح بده ببینیم بعدش میشه با تنفس مصنوعی چیزی کنسول رو احیا کرد
خلاء بزرگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سعید جان همه چیز جور شد.. دم خدا گرم...حالا نفوس بد نزن. ایشالا که چیزی نمی شه.
الان تو رو خدا لطف کن به این سوالات سریع جواب بده شاید کنسول پس فردا برسه دستم:
1. باید بدونم اگه بریک شه چه اتفاقی میافته..
2. اگه به دستت رسید می خوای خودت کپی خورش کنی ؟ پس میشه بگی آموزشش رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
3. اگه بدم بیرون کپی خورش کنن چقدر ازم می گیرن ؟ (benq)
4. طریقه تشخیص بنک از رو رنگ درایوه ؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدین..
اگه همه چیز جور شه قراره که یه pal بگیرم و درایوشم بنک ه.. می خواستم ببینم اگه بخوام خودم کپی خورش کنم امکان داره از شانس بد من (مثلا با قطع برق) مشکلی برای کنسول پیش بیاد ؟تا اونجايی که اطلاع دارم خودت نميتونی کپی خور کنی درايو های جديد رو. يعنی به صرفه نيست و نميتونی لوازمش رو گير بياری. تازه خطر هم داره. حتما بده به مغازه ( نکست جن )اگه بخوای دوباره کنسول بخری چی می خری ؟اگر پول خيلی کم داشتم آرکيد . اگر پول کم داشتم هيلو . اگر پول زياد داشتم 100% الايت که عشقمه.!! به مادربردشم کاری ندارم همشون يکيه. فقط کمی مدارا لازمه.!3. اگه بدم بیرون کپی خورش کنن چقدر ازم می گیرن ؟ (benq)
4. طریقه تشخیص بنک از رو رنگ درایوه ؟
3- بين 30 - 60 تومان. دقيق نميدونم اما يک مدل بود که 60 ميشد پولش. چون يک مدچيپ بايد روش نصب ميشد برای کپی خور که از دبی سفارش ميدن.!
4- نه . از رو شکل ظاهری صفحه ی داخلی درايو. موقعی که ميزنی بياد بيرون بايد ببينی صفحش چه طرحی داره و چند تا سوراخ کوچولو داره.!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)