تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 641 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    سوال من اینه که p990 فایلهای sis رو میشناسه یا نه؟ من که هر کاری میکنم این فایلها رو اجرا نمیکنه

اگر فایها مربوط به سیمبین UIQ 3.0 باشه بله میشناسه و نصب میشه

داره خودمونی میشه mohsenshahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ممنون از کجا میشه فهمید که مربوط به uiq3 هست یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خواهش
    خوب از کجا دانلود کردید؟ هرجایی مینویسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض p990

سلام من مي خوام يك p990 بگيرم از كجا بايد مطمئن باشم اصل فرانسه هست بعد داخل جعبه چه چيزهايي هست كه سرمون كلاه نذارن.مرسي

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام / tty accessory /transitions/user greeting/devic management/certificate manager/payment transactions این گزینه ها که نوشتم در p990i کارشون چی هستش/!
    Certificate Managerبرای مدیریت گواهی ها و موافقت نامه ها به کار میره. مثلا فرض کن تو یه صفحه اینترنتی رو باز میکنی یا یه برنامه نصب میکنی. اون صفحه و یا برنامه از پروتکلها و تکنولوژی های خاصی استفاده میکنه که گواهی اونها قبلا توی گوشی قرار داده شده و قبل لود شدن صفحه یا اجرای برنامه، گوشی اونا رو با دیتابیس خودش مطابقت میده و اگه مشکلی باشه، یه پیغام میده. اون لیست گواهی ها هم خودش به روز میشه.

Device Management کارش مدیریت به روز رسانی یا آپدیت دستگاه هست، البته از طریق یک سرویس خاص به نام OTA یا over the air که به یک سرور ریموت وصل میشه و خودش رو آپدیت میکنه. که تو ایران قابل استفاده نیست.

User Greeting وقتی گوشی رو روشن میکنی، یه پیغام خوش آمد مینویسه که میتونی تغییرش بدی و هر چی خواستی بنویسی.

Transition فعال و غیر فعال کردن انمیشن یا جلوه های منوها، مثلا وقتی روی آیکون ها کلیک میکنی، بزرگ میشه و میاد جلو و از این جور افکتها. البته اگه غیر فعال باشه، سرعت گوشی کمی بیشتر میشه.

TTY Accessories تا جایی که من میدونم، اینا یه سری وسیله هستن برای افراد ناشنوا که صدا رو به متن تبدیل میکنن و فقط هم برای موبایل نیستن.

Payment Transaction اینو من هم نفهمیدم کارش چیه، چون هیچی ننوشته. معنیش هم میشه تراکنش وجه یا یه چیزی تو همین مایه ها. احتمالا تو ایران کاربرد نداره.

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنونم از لطقفت و توضیحاتکاملت و همچنان منتظر تو ضیحاتت در خصوص اینترنت هستم یه راهنمای اینترنت کامل و جامع و توضیحاتی بی نفص واسمون بزار مثل راهنمای آپ دیت کردن هر چیزی که درمورد اینترنت p990i هستش / خیای پر رو هستم نه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه forumwork.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان
    من امروز یه p990 گرفتم اما متوجه یک اشکال تو اون شدم.
    مشکلمم اینه که وقتی دوربین را راه اندازی می کنم یک صفحه میاد که وسطش نوشته initializing.... زیرشم یه ساعت شنی که هی پر و خالی می شه و دیگه رو همین حالت می مونه و دیگه وارد دوربین نمی شه و راهی جز برگشت به مرحله قبل باقی نمی مونه.(اولش که لنز رو باز می کنم اون چراغ کوچیکه بغل گوشی یکی دو ثانیه روشن می شه و سری خاموش می شه)
    لطفا راهنمایی کنید.

پروفشنال M E T A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آره خودت نمیتونی تنظیم کنی باید اون سرور که اونجاست برات تنظیم کنه و کاره سختیه نمی ارزه برو یه ایرانسل به گوشی تزریق کن و حال کن
    نه بابا.
    ملت تو دانشگاه شهید بهشتی دارن گوشی wlan دار میخرن.
    حالشم میبرن.
    من خودم بلد نیستم ولی مسپول اونجا بلده.
    در ضمن هیچکی اینترنت مجانیو ول نمیکنه بره با ایرانسل ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من مي خوام يك p990 بگيرم از كجا بايد مطمئن باشم اصل فرانسه هست بعد داخل جعبه چه چيزهايي هست كه سرمون كلاه نذارن.مرسي
    يكي جواب منو نميده؟ از كجا بايد بفهمم فرانسوي يا چيني؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم همين سئوال رو دارم.
    لطف كنيد و جوابي هم به ما بدهيد.ممنون خواهم شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •