تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1629 از 3347 اولاول ... 629112915291579161916251626162716281629163016311632163316391679172921292629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,281 به 16,290 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سوال : این بسته های روزانه 6 تا 12 ظهر رو میشه توی یک روز چند مرتبه فعال کرد ؟
    من ساعت 6 که فعال کنم تا 8 تقریبا 5 گیگش تمومه.یعنی 4 ساعت هنوز فرصت دارم.اگر بعد از اتمام همون موقع یه دونه دیگه 6 تا 12 فعال کنم توی 4 ساعت باقی مونده میشه استفاده کرد ؟؟
    سوال دوم : این بسته ها 24 ساعته هست یا تا آخر همان روز ؟؟
    یهنی الان من بسته ساعت 6 تا 12 رو فعال کنم.ولی ساعت 11 فعال کنم و تا 12 مثلا 2 گیگ رو استفاده کنم.وقتی از ساعت 12 ظهر رد بشیم بسته هم میپره یا تا ساعت 11 ظهر فردا هنوز فرصت هست و وقتی ساعت 6 صبح فردا بشه میشه از بقیه 3 گیگ استفاده کرد ؟؟

ممنونم.
    هر چندبار میشه فعال کرد. مثلا میشه دو تا ده گیگ درجا فعال کرد و تا 6 دانلود کرد, هرچیش هم موند فردا شبش میشه استفاده کرد تا خودِ 6 .
    اره میشه استفاده کرد.

بسته ها تا آخر همون روزن . تا پایان دوره بعدی میشه ازش استفاده کرد. مثلا 6 تا 12 رو فعال کردی ساعت 11, دو گیگ مصرف کردی , بازم میتونی فردا از 6 تا 12 باقیش رو مصرف کنی. مشکلی نداره من تست کردم.
    فقط یه نکته اینکه اگه هم بسته 2 تا 6 دارین هم 6 تا 12 . چند دقیقه قبل از 6 و چند دقیقه بعد از 6 استفاده نکیین چون شارژ پولیتون توی همون چند دقیقه به فنا میره ...

2. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام. در حال تست است. به محض بالابردن پهنای باند استان وارد مدار میشود.

سلام اقا رضا خصوصی ی پیام دادم ممنونم میشم جوابمو بدین.باتشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام استاد خسته نباشی منطقه ما 4جی ایرانسل پارسال وصل شده " ولی 3جی و 4جی همراه اول هنوز تو منطقه ما وصل نشده چند بار هم به همراه اول زنگ و ایمیل زدم و منطقه رو اعلام کردم ولی رسیدگی نکردن ! تو سایت 195 هم یه شکایت ثبت کردم که من سیم کارت 4جی همراه اول خریدم بسته یک ماهه آلفا پلاس رو هم فعال کردم و موبایمم از 4جی همراه اول پشتیبانی میکنه ولی اصلا رسیدگی نکردن .... لطفا اگه امکانش هست شما رسیدگی کنید ممنون

عکس :

محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/ 
    [/URL]]

گوشی:
    Huawei Ascend G620S - L01

LTE band 3|1800, 7|2600, 8|900, 20|800

منطقه ما : کرج - شاهین ویلا - بنیاد- خیابان 22 بهمن جنوبی- کوچه بهروزصفایی
    سلام. با همکاران صبحت کردم نهایت تا اخر اذر ماه سایت همراه اول نزدیک منزل شما وصل خواهد شد. راک سایت نصب شده ولی پنل و لینک برقرار نیست.

5. این کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام. اقا رضا تو ناهار خوران قبلا سیگنال 3g بود.. سرعتشم خوب بود. ولی الان دیگه نیست. فقط نسل 2 شده.. سیگنال 4g در شهر هم کدوم مسیر و منظقه وجود داره؟
    سلام. بله سایت شما مشکل نرم افزاری دارد باید برسی گردد . در غرب و شمال شهر میتوانید سیگنال فورجی را پیدا کنید

7. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام اقا رضا میشه بفرمایید 4gکی برای شهرستان سقزمیاد سرعت 3gافت کرده خیلی!
    سلام. مشکل سقز مربوط به کاربران زیاد ان است . باید پهنای باند افزایش پیدا کند. به محض افزایش پهنای باند فورجی میشود تا اخر سال زمان میبرد.

9. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا رضا دیروز دکل منطقه-اندیمشک-کوی رسالت اون سایتی که در ارغوان غربی 6 دارید .تجهیز کردن ولی هنوز فعال نشده. چند روز طول میکشه فعال بشه؟؟
    سلام. سایت کامل تجهیر نشده است به محض کامل شدن روشن میشود. زمان زیادی نمیبرد.

11. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

سلام
    دوستان من این بسته 10 گیگ 2 تا 6 صبح رو خریدم.
    دیشب سرعت دانلودم از 4UPLD که سروراش رو شاتله حدودای 200 کیلوبایت بود اما سرعت دانلود از سرور خارجی حدود 2 مگابایت!
    طبیعیه؟ مگه سرور داخلی سرعتش از خارجی کمتر میشه؟
    اینم بگم که تو کل این بازه زمانی اینشکلی بود و اینجور نبود که فقط یه ساعت خاص اینجور باشه!

13. این کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام اقا رضا و مجددا خوش امدید
    من تو خمینی شهر سایتای ایرانسل زیادی میبینم که به تریجی تجهیز شده ولی هنوز روشن نشده .
    فقط فکر میکنم یکی 2 تا سایت فعلا فعاله.
    مثلا خونه ما 2 تا سایت نزدیک تر تجیهیز شده ولی من از سایت دورتری با سیگنال ضعیف میگیرم.
    مشخص هست کی بقیه فعال میشه?

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

برا همین چند روز پیش کلا آنتن نداشت دکل آخر عباسی ؟
    راستی این دکل تازگی ها شب ها خیلی کمبود دیتا پیدا میکنه !! به طوری که تایم اوت اصلا نمیزاره چیزی لود بشه ! از ساعت 10 به بعد باید بذاری کنار
    حتی جوری شده که قبلا با LTE سرعت 30 مگ و بالا میشد گرفت ولی الان تو ساعات عادی با LTE فقط 4-5 مگابیت سرعت میده !
    سلام. این مشکل تایم اوت مربوط به دستکاری انتن سایت است که کمی جابه جا شده است. به محض حاضر شدن پیمانکار برای ریسیت انتن مشکل حل خواهد شد. متاسفانه پهنای باند شما به لاله پارک تقسیم میشود و 40 درصد پهنای شما کاهش خواهد داشت. ولی مشکلی نیست سعی میکنم تا از مرکز فهمیده لینک دیتای جدیدی تعریف کنم تا شما به وضع اول باز گردید.

16. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام اقا رضا و مجددا خوش امدید
    من تو خمینی شهر سایتای ایرانسل زیادی میبینم که به تریجی تجهیز شده ولی هنوز روشن نشده .
    فقط فکر میکنم یکی 2 تا سایت فعلا فعاله.
    مثلا خونه ما 2 تا سایت نزدیک تر تجیهیز شده ولی من از سایت دورتری با سیگنال ضعیف میگیرم.
    مشخص هست کی بقیه فعال میشه?
    سلام. ممنون . بله فعلا 3 سایت است. تا اخر اذر ماه پوشش شهر کامل میشود.

18. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •